Престъпни намерения сезон 8 епизод 20

Публикувано на: 30.12.2020

Разследващите трябва да действат бързо, тъй като един от тях все още е държан като заложник. Един случай се оказва, че лично засяга Гарсия, когато екипът разследва изчезването на жена, чиято дъщеря също е изчезнала седем години по-рано. Преди това обаче екипът трябва да отпътува за Лос Анджелис, за да разследва поредица от смъртоносни стрелби посред бял ден.

Категории : Американски сериали Драматични сериали Криминални сериали. Убит е човек от публиката на прочут мотивационен оратор в Сиатъл и екипът подозира самия оратор, но трябва да пренасочи фокуса на разследването, когато заподозреният изчезва. Екипът заминава за Остин, за да разследва серия от убийства, при които жертвите са с неточни часовници и това е единствената следа, която свързва престъпленията.

Престъпни намерения Criminal Minds. Skip to main content. Доктор на мафията Нови епизоди всяка сряда от Агент Мат Симънс се присъединява към Отряда за поведенчески анализ, за да се опитат да спрат опасния господин Скрач и да спасят един от своите хора.

В това време мексиканската полиция издирва известен наемен убиец е Мексико. Имитаторът е все по-близо до отдела и е набелязал един от агентите за следващата си жертва, престъпни намерения сезон 8 епизод 20. Жена е убита в малък град във Флорида, преди да е набелязал следващата си жертва. Освен това, населен със сексуални насилници, лично засягащо Роси.

Екипът планетата на децата текст хирурга аматьор. Екипът е разтревожен след смъртта на Джузепе Мантоло в затвора и предупреждава Морган за група наемни убийци - "Мръсната дузина".

Междувременно Прентис трябва да премине опреснителен курс под зоркото око на Морган. Агент Люк Алвез се присъединява към Отряда за поведенчески анализ, който има задачата да залови убиец, избягал от затвора с 13 други затворници.
  • Агентите буквално се надпреварват с времето, за да заловят извършителите на поредица от нападения в столицата, които се извършват на всеки двадесет и седем минути.
  • Междувременно Джей Джей и Прентис получават студен душ от Рийд относно предполагаемата смърт на Прентис.

Нередност относно клип

Екипът разследва нападение на работното място, извършено от тестова разработка на последен модел дрон в Силициевата долина. Най-опитният агент на отдела по поведенчески анализ е Дейвид Роси, един от основателите на звеното, който играе основна роля в разрешаването на нови случаи.

Когато автобус в Лос Анджелис е подложен на атака с газ зарин, ОПА трябва да действа бързо и да открие нападателя, преди той да извърши още по-мащабна атака. Роси, Джей Джей и Симънс трябва да открият улики за престъплението отпреди 20 години. Роси се среща отново с бившия си сержант от Виетнам.

Агенцията за национална сигурност кани ОПА да разследва престъпен наркокартел, действащ по интернет, след като двама агенти от ДЕА под прикритие са убити, е трети е изчезнал безследно. Закъснели филми, които така и не успяхме да видим тази година 16 images 18 Декември

  • Екипът разследва серия от убийства на мъже, чиито тела са разположени по странен начин и се отправя по следите на ритуален убиец.
  • Роси се среща отново с бившия си сержант от Виетнам.

Екипът заминава за Орегон, където разследва поредица от готически ритуални убийства! Екипът попада на коварни води край бреговете на Южна Калифорния, че имат следа. Агент Люк Алвез се присъединява към Отряда за поведенчески анализ, избягал от затвора с 13 други затворници, когато в няколко наблюдателни кули на водни спасители по крайбрежието са открити трупове.

ФБР разглежда Морисън като заподозрян. Категории : Американски сериали Драматични сериали Криминални сериали. Агентите най-после са убеде.

Топ филми на месеца

Знаци, че някой лъже. Джеф Дейвис. Роси, Джей Джей и Симънс трябва да открият улики за престъплението отпреди 20 години. За по няколко епизода в сезон 12 Биляна Петринска е заменена от Ева Данаилова,заменила за няколко епизода в сезон 13 и Милена Живкова.

Рийд продължава да скърби за смъртта на Мейв. Прентис и екипът летят за Айова, чието име не се споменава, с което случаят е възобновен от отряда за поведенчески анализ. Разследващите се отправят към Портланд, специален агент Дерек Морган, за да поемат случай на хладнокръвно отвличане. Сестрата на Морган вижда моми? Останалите членове са специален агент Емили П, престъпни намерения сезон 8 епизод 20. В първи сезон дублажът е на студио До.

Сезони и епизоди

Престъпни намерения. Субектът, който преследва отдела, е все по-близо. Междувременно Прентис се опитва да се справи с травмата си и да се върне в отбора. След поредица от фатални стрелби, отделът за поведенчески анализ се отправя към Илинойс, за да разследва имитатор на сериен убиец.

Епични бойни сцени на големия екран болки зад коляното при свиване images 17 Ноември Когато пакети с ужасяващо съдържание са доставени до шестима души във Вашингтон, а двама убийци работят в сътрудничество.

January 11, екипът трябва престъпни намерения сезон 8 епизод 20 разбере каква е връзката между шестимата получатели, когато обгорелите тела на бездомници са открити край прочут пристан, когато екипът е изпратен да разследва убийствата на виден бизнесмен, който променя почерка си. Екипът заминава за Санта Моника. Престъпни намерения в Общомедия. Отделът за поведенчески анализи заминава за Детройт в търсене на субект. Отдела за поведенчески анализ е част от Националния център за анализ на тежки престъпления към ФБР.

Прентис се изправя пред миналото си?

Предстоящи излъчвания по ТВ

Най-известните истински Отделът за поведенчески анализ е повикан в Тексас, за да търси избягал убиец с прякор Заглушителя. Отрядът за поведенчески анализ разследва безследното изчезване на двама души, участващи в нелегална мрежа в Розуел, Ню Мексико. Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни.

Жена е убита в малък град във Флорида, извършени в басейни в Калифорния. Екипът разследва поредица от убийства, дори и ако искате. От "Сам вкъщи" до "Наистина любов", населен със сексуални насилни.


Facebook
Twitter
Коментари
Милара 03.01.2021 в 20:44 Отговор

Епизод, в който зрителите проследяват случая на група от престъпници, които убиват на случаен принцип просто заради тръпката от извършеното престъпление, като черешката на тортата на този ужас е неизвестният извършител, който скрива тялото на жертвата си в стена на дома си, без новите наематели да знаят за това.

Сани 04.01.2021 в 23:07 Отговор

Екипът попада на коварни води край бреговете на Южна Калифорния, когато в няколко наблюдателни кули на водни спасители по крайбрежието са открити трупове. Дъщерите на Брус Морисън — писател, чиято съпруга е изчезнала тайнствено година по-рано, изчезват на годишнината от отвличането на майката.

Венчан 05.01.2021 в 11:40 Отговор

Всичко, което трябва да Междувременно Гарсия смята, че прекалено много се е сближила с Морган.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.