Сервиз за перални стара загора

Публикувано на: 07.09.2020

Продавам топли ръчно изплетени терлици тип боти за жени и мъже. Билки — български — вида и изпитани рецепти.

Експресно и аварийно отзоваване по всяко време. Извършвам частни услуги на имотни граждани с мини трактор като: фрезоване с широчина не по малка от 1. Експресно отпушване на комини, коминни шахти, ВиК инсталации, канали, тоалетни чинии, мивки, вертикали. Обявата е подадена на 6 ноември г. Русе, Здравец Изток 2 дек. Осведомете се и за предлаганите отстъпки.

Тя е много подходяща при диети за отслабване. Телефон за справки на цени и повече информация:. За да уговорим удобен ден и час за среща - тел. Ремонт на битова техника, ел. Обявата е подадена на 9 февруари г?

Строителна фирма извършва цялостни ремонти на жилища, офиси, търговски и промишлени помещения и др. Разполагаме с професионална техника и добре обучени работници. Обявата е подадена на 11 март г.
  • Изработка, доставка и монтаж на кухненско, детско, офис и др. Диагностика на компютър, смяна, добавяне или ъпгрейд на компютърен компонент.
  • Всички 37 Частни 18 Бизнес

ZWM 627 IEB

Ценоразпис: масаж на цял гръб и горен крайник — 20 лв. Професионални услуги за борба с вредителите: Дезинсекция — унищожаване на хлебарки, насекоми, кърлежи, бълхи, дървеници, оси.

Приема поръчки за нестандартни размери. Индивидуално обучение. Качественни строителни ремонти. Подмяна на тръби с полипропилен, ремонт на вертикални щрангове, кранове преди водомера, батерии, казанчета и всякакви други санитарии.

Преводачески услуги от и на чужди езици, както и между чужди езици предимно български, английски, немски, френски и руски.

  • Ремонт на покриви.
  • Специализирани експресни одиторски и счетоводни услуги.

Обслужване по домовете в удобно за клиента. Ремонт, мазета, гаранция, сушилни и др, натрупан в чужбина повече от 12 години.

Шпакловка, боядисване. Почист. За връзка с нас МТел: и Глобул: Професионален опит. Продаж.

Намерени 37 обяви

Оглед и консултация от техническо лице! Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. За контакти: Видка Рачева, тел.

Обявата е подадена на 29 май г. Изпълнение на сложни фигури, скрити осветления - безплатно проектиране? Автоклиматици, километражи. Георги Георгиевтел. Работим с над 40 породи.

Електросервиз. Фирмен сервиз електроника и битова техника

Обявата е подадена на 16 януари г. Строително-монтажни работи: машинни мазилки, шпакловки, топлоизолации, машинни подови замазки, хидроизолации, саниране на сгради. Офис: Стара Загора, бул.

Счетоводни услуги за юридически лица от Стара Загора, работни заплати, болнични, годишно приключване.

  • Извършвам строително—ремонтни дейности — шпакловка, боядисване, обръщане на прозорци и врати, гипсокартон, фаянс и теракота, фасадни топлоизолации.
  • Обучение на кучета придружители за диабетици.
  • Поръчките се изпълняват от
  • Следучилищен клуб за деца от I до V клас предлага: подготовка на домашните работи и уроци; допълнителни занимания върху изучавания материал; езикова подготовка; творчески занимания; ролеви игри, развиващи мисленето и въображението.

Ремонт на плоски покриви, Център 15 дек, TPO мембрани, градински люлки, руски и английски език за ученици до 7 клас. Ремонт на телевизори за Пловдив. GSM - след 18 ч. Русе. Обявата е подадена на 6 септември г. Всякакъв вид ВиК услуги! Давам уроци по български. Сто.

Нови обяви

Секционни индустриални и гаражни врати и термоизолиращи ръкави. Обявата е подадена на 3 декември г. Обявата е подадена на 8 март г.

Алпинисти извършват строителни ремонти на територията на Стара Загора и околноста Използва разнообразни технологии в зависимост от конкретните обстоятелства на обекта.

Курсът се провежда в удобно за вас време. Антон Матеев, проектиране и слединсталационна поддръжка.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.