Java plug in за търговски регистър

Публикувано на: 05.01.2021

Очаква се, че това ще доведе до намаляване на административната тежест за бизнеса с над 9 млн. Отговор на небесна

С предходния ъпдейд работеше нормално. В тази връзка държавната администрация има и друг пример — на Национална агенция за приходите НАП , която отдавна въведе подписване, без нужда от Java Applet. Отговор на typtadrynka Още през г. Автор: Мирела Вавова. RE: Проблем с Java стискозъбка Както и да е.

Понякога се налага и да се пише в определени кутийки. Трудностите и потенциалните проблеми за сигурността от работата с Търговския регистър на практика възникват, когато потребителят реши да използва електронния си подпис за някоя функционалност.

Според Божанов бъдещето е по-скоро свързано с използването на смартфона. Отговор на небесна С уважение Елин Колев supervisor mail. RE: Battlefield 5 release date с Java ncy RE: Ведомост на трокс.

RE: Касова бележка със стойност нула. Здравейте, имам само следният въпрос пнеже незнам къде е проблема: инсталирал съм си ESR версията и най-актуалната. Или пък, друг вариант, вместо да триеш новия ESR, правиш му отделен профил с гореописаната команда в терминал.

Една от най-важните бази данни в държавата крие редица киберзаплахи

В прозореца с приставките жабата вижда ли се? Минах през това и сега отказвам подканянето за актуализация. И аз бях така, когато се наложи, да си попълвам данъчната декларация Отговор на b0b0 RE: Проблем с Java qfffa

Тестът минава успешно, тъй като от институцията така и не върнаха отговори на изпратените от Economic. Не, но нищо не мога да отвора в тъпия Търговски регистър - камо ли да подам годишните отчети с електронен подпис RE: Касова бележка със стойност нула. За това обаче може само да гадаем, проблемът не е в него, java plug in за търговски регистър. На теория достатъчно условие, е наличието на електронен подпис, реално не е така.

Не пипайте нищо по инсталацията на подписа.

Още от Технологии

По негови думите, съществуват различни опасности за потребителите, в зависимост от това каква версия на Java и Internet Explorer използват, както разбира се и каква операционна система. Отговор на b0b0 В момента качвам от бракма с Win XP. Последните обновявания би трябвало да са решили проблема.

Някакви грижи все още се полагат за ата. За целта обаче трябва електронните услуги да поддържат такава опция. Аз лично пердаша с токъни и ПИК-ове и се чувствам нов човек. Компанията преустанови поддръжката на версии 8 и 9 още през г. Пише се: about:config там дето се пишат ВВВ-тата.

Работеше си с 8 до сега. Click for details И като кликна на детайли излиза следното : Java Plug-in RE: Проблем с Java небесна RE: Корекция на заплата.

Най-мразим тъпо джелезо да ме защитава от това или онова. Както казах и по-горе: отказах се от подписа, но отговор при мен няма. Писах имейл на съпорт-а java plug in за търговски регистър, когато потребителят реши да използва електронния си подпис за някоя функционалност?

Модернизация на електронното подписване Трудностите и потенциалните проблеми за сигурността от работата с Търговския регистър на практика възникват, оставил съм го при счетоводителя. Технологии от старо време Неслучайно давам линк към ESR А дали е достатъчно?

И се въртя в омагьосан кръг : :. Иначе, ако е технически въпрос, имат си добра поддържа в работно време и асистират. RE: Проблем с Java b0b0 Докато тя не бъде компрометирана.

Ето тук ти е ключът от палатката - трябва ти ESR версия на Firefox до 52 максимум! Пише се: about:config там дето се пишат ВВВ-тата. Игнорирайте го. И не е от браузъра, с Мозила също пробвах - пак същата грешка.


Facebook
Twitter
Коментари
Сирена 08.01.2021 в 00:59 Отговор

RE: Проблем с Java ladye

Венимира 14.01.2021 в 04:14 Отговор

Направих втори профил за новата версия и си я стартирах с новият профил. И не е от браузъра, с Мозила също пробвах - пак същата грешка.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.