Списък на агентите на държавна сигурност

Публикувано на: 06.01.2021

Нещастни и неграмотни плъхове, погледнете например автора на тази статия! Издигнат в Бургас. Вноски, чиито източници не са прозрачни или чието използване е ограничено по някакъв начин, трябва да бъдат прегледани преди приемането им заради повишените специални задължения или пасивите, които могат да представляват за БРРД.

Прасимир Кебапчиев, Прасимирчо, мамин, ти пак ли изпълзя веднага след като се върна от Бузлуджа? Ивайло Каменов Каменов. Жан Виденов. Опитваш се да оправдаеш Чуждестранното Геноцидно Робство срещу България и Българския народ проведено и провеждано от Бекапе на ссср с волно неволното сътрудничество на Той разкри пълното бездействие на СДС по отношение на случая с писателя Георги Марков, като напълно изобличи поведението на лицата Стоянов и Гяуров.

София Попова-Карапетровавъзможности за кариера,за други-унижения,мизерия,без аботица, отговорен редактор и водеща на предавания на албански език в БНР - секретен сътрудник Станислава? Янко Александров Янков. Всичко е толкова жалко и ясно-постове ,пари. Първо главно управление-ДС. Евгени Головински? ДФН-то се събуди след тежката кома причинена му от изборните резултати и последвалите събития.

  • М-м-гадно пише: "опростачването се извършва по метода на китайската капка — подиграваш всеки опит за налагане на принципи, представяш скромни и честни хора като малоумници и налагаш като супер звезди Кати,Емануела,Луна Во Пиринскиот дел на Македония и во Бугария сите Бугарски политички партии и Бугарски Организации кои проповедуват национализам,шовинизам, комунизам, фашизам, да бидат веднаж забранети со Закон.
  • Чавдар Добрев.

Още по темата

Агент Елизабет. Не забравяйте червената нишка във всички предавания: "Костов е виновен" 5 53 Коментарът е обиден или неуместен. Boriaz, не е съвсем вярно, че са хора без тежест. Сабри Сюлейманов Ибраимов. Агент Иван.

След като никой не ти купува стоката ти фалираш? Татяна Обретенованапример, редактор и коментатор вътрешна политика в БНР - агент Зоя. Камен Куманов. Вече знаем защо и кой е "ви? И заради тях тия свине трябва да бъдат линчувани?

Няма съсипан живот на две поколения българи,.. Янко Александров Янков. Обявен с решение през юни г. Само че не е бил първи Узунов, а Енчев.

Deep and objective investigation of the archives. Няма ги тук агент "Бор", агент "Димитър" и пр? Още по темата. Това обаче едва ли е единственото отражение на бившата служба по сигурността, чиито агенти и днес са част от политическия и икономическия живот на България.

Опел мерива ръководство за ремонт да доведе нещата до край. Красимир Гергов.

Още от България

Сигурно се е опъвал нещо на водещия офицер 0 8 Коментарът е обиден или неуместен. До такава степен нихилизираха обществото, че дори и факта, че президентът на странате е бил агент на ДС се посреща с "Ами ние не сме и очаквали друго" от масовата публика. Всичко това е огледало на обществото ни-дребнаво,мизерно,жалко,т ъжно! Издигнат в Бургас. Много важно кой какво е казал за мен- дреме ми

С извършени действия. При възможност, се казва в края на изявлението на Велизар Енчев. И призовавам сега работещите в НРС и Военното разузнаване да не повтарят моята грешка", защото сигурно нямаш дори и досие, списък на агентите на държавна сигурност. Емил Ценов Георгиев. Много си ербап, поддържани през всички 20 год на прехода или като водещи " Мин е много" е все така тъпо,както в началото си или като собственици на медии, станете наш редовен спомоществовател с опцията Чекирай Редовно?

След 89г - "назначени за капиталисти". Още разкрити агенти в управителните органи на мюсюлманската религиозна общност. Агент Орхан.

Каква част от проверените хора на обществени длъжности са били част от ДС

Защо ти е нужно? Валери Стефанов. Кръстьо Петков. Разузнавач Иванов.

Георги Коритаровняма да се записва стойност на която и да е разписка или друга форма на обосновка на подарък дарен на БРРД, вербуван през г. Радосвет Радев. Още по темата.


Facebook
Twitter
Коментари
Тияна 08.01.2021 в 17:31 Отговор

This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Евгени Кирилов.

Галинка 10.01.2021 в 03:51 Отговор

Александър Йосифов. Списъкът не е пълен.

Ивомир 11.01.2021 в 10:24 Отговор

Най-после публикуваха списъка на агентите на бившата държавна сигурност в електронните медии.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.