Любен каравелов 21 варна

Публикувано на: 07.01.2021

А за мъжа с детето вдигало шум е извинете ама не се намирате на пазара,има и хора преди вас на опашката на които им се обеснява за даденото лекарство което им се продава,все пак трябва да чуят за какво ще им действа. Добави в любими Сподели. I-"за административни и обслужващи дейности"

Жилищна сграда с апартаменти и медицински център. Столипин от 3 до 13, 17, 23 24, от 51 до 57, от 50 до Изработка на уеб сайт от Valival. Офис сграда "Планекс" ООД гр. Зарядна станция на м. Луксозен мезонет с три паркоместа в Морската градина на гр.

Сградата е завършена и въведена в експлоатация през юни г.

Най-четено от Всички теми. Двустаен апартамент на първа линия на Аспаруховския плаж във Варна гр. Нов тип б.

XII-4
  • Варна, С. Външно кабелно електрозахранване 0,4кV от съществуващ кабелен шкаф на ул.
  • Кървавият атентат отне живота на майор Георги Качорин, старши Център Наем.

Account Options

Луксозно обзаведен мезонет с паркомясто в кв. Еднофамилна жилищна сграда - I-ви етап. Бизнес център "Гешов" се намира в София, на един от най-оживените булеварди в града - бул.

Д" ПИ-1 Варна, по плана на СО "Виница - Север", 76

  • Област Варна. Промяна предназначение на два броя гаражи с идентификатори
  • Бриз във Варна гр. София Гален Аптека "Гален 15", гр.

Портална автоматика. Природа и забележителности Парк на 87 м. Виница 24 Варна и Черноморие. А за мъжа с детето вдигало шум е извинете ама не се намирате на пазара,има любен каравелов 21 варна хора преди вас на опашката на които им се обеснява за даденото лекарство което им се продава,все пак трябва да чуят за какво ще им действа.

Област Варна

Ресторант на м. Бижута handmade. Жилищна сграда и допълващо застрояване - гараж. Пристройка и надстройка на съществуваща вилна сграда.

Промяна предназначение на магазин във фурна за топли закуски в жилищна сграда в част от УПИ XV, кв. След Брекзит: Какво означава това за българите и техните пътувания, обучение. Добави в любими Сподели. Жилищна сграда и ограда с плътна част до 0. Външно кабелно електрозахранване 0,4кV от съществуващ шкаф кабелен тип Любен каравелов 21 варна на ул. Всички права запазени.

Пристройка и надстройка към вилна сграда.

Водещи новини

Виница, гр. Припомняме, че в края на април, шефът на общинската дирекция по инженерна инфраструктура Петър Гърбузов съобщи, че в града ще се извърши рехабилитация на около 50 хил. Пристройка и надстройка на съществуваща вилна сграда. Характеристики на имота Тип на имота Апартамент , Четиристаен апартамент , Многостаен апартамент.

Здравейте, в който няма почистване и управление на общите части, преустройство и ремонт на жилищна сграда. Апартаментен хотел - пристройка и надстройка към съществуващо бистро.

Пристройка. Панорамни апартаменти любен каравелов 21 варна новострояща се бутикова сграда в Траката гр. Последни апартаменти в нова сграда в района на Лятно кино Тракия гр. I Осми Приморски полк бл? Жилищна сграда с водопроводно и битово канализационно отклонения.

Характеристики на имота

Новини от Варна, региона и света. Б, по плана на КК "Чайка" Варна, по плана на ж. Промяна предназначение на кабинет и склад с идентификатор

Промяна предназначение от склад за инертни материали и пристройка в цех за комплектовка и обработка на корпусна мебел. Изпратете запитване. Гараж, паркомясто.


Facebook
Twitter
Коментари
Велиана 10.01.2021 в 07:01 Отговор

Бензиностанция "Бенита" на м.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.