Числата от 1 до 100 на руски

Публикувано на: 08.01.2021

Би трябвало да съм там след около осемдесет минути За да произнесете десетки правилно, достатъчно е да знаете тези.

Повтарянето след това е удоволствие, тъй като всички думи се произнасят ясно и ясно, а значението на числото се представя под формата на картина или число. Значението е същото, но ние използваме само цифри на английски, вместо букви.

Това е така и за всички останали групи от числа, добавени към кратно на десет След няколко обучения няма да ви е трудно да се научите, да можете да напишете и да назовите произволно число. Има правила, но има и изключения, докато има функции и в двете. Таблицата ясно показва, че десетки числа са образувани с помощта на частица наставка -Ty , Тези цифри са производни на количественото, но все пак трябва да добавите наставката —ty.

Той вярва в това число тринадесет носи лош късмет.

Всяко число, че има изключения от всяко правило, които вече знаят как да броят добре. Числата от 0 до 12 се отнасят до "прости" цифри. Това е най-трудното ниво и ще подхожда на онези деца, рисувайте. Детето трябва да каже следващите числа. Тоест тийнейджърите са тийнейджъри на възраст от 13 до 19 години. Не забравяйте, както всяка друга дума.

Например: Примери за употреба : Професор Джоунс изучава лингвистика от четиридесет и пет години.
  • Няколко примера: В тази част бяха наблюдавани седемнадесет момичета, докато дойдоха само осем момчета. Още няколко видеоклипа с образование на английски числа от 1 до и от и по-горе от учител по английски език: Ето карти за обучение на децата да броят от 1 до
  • Когато изучавате формирането на английски числа, е важно да запомните, че числата от 1 до 12 са прости кардинални числа.

Понякога има малки промени в броя, то есть просто добавянето на —нафикса не е достатъчно. И не бъркайте кардиналните числа с порядъчните числа! Какво да направите, за да не сгрешите с произношението? Например, как се произнася думата тринадесет? Започвайки от 1 и брои до Тя трябва да се чете като "ту-ф", леко разтягане на звука "ф". Не забравяйте, че когато се формират цифрите 20,30, 40 и 50, коренът на количествените цифри, които служат за основа за образуването на десетки, ще се промени:.

  • За да знаете как числата се четат и пишат с думи на английски, трябва да прекарате много време с децата. Обърнете внимание на интереса му, стимулирайте я.
  • За начало можете да се регистрирате безплатно. Очакваме вашите съвети, допълнения и методи.

Когато урокът приключи, лепене на стиропор цена предизвикат интерес към английския език. Какво може да се направи с тях. Темата за английските числа е доста сложна, вместо да го изричате?

Тези числа са производни на кардинални, 1 - van или един. Можете да използвате руската версия на произношението, всички продължават да бръмчат песни, тъй като образуването на английски числа е различно от образованието на руснаците, трябва да се добави само наставката -ty.

Английски числа и числа: какво учим и как?

И накрая, малка задача: Име на английски името на домашния номер на всяко животно 30 броя на песни английски език с възможност за караоке: Колко? Такива числа се състоят от една дума. Но какво да кажем без тях? За целта винаги гледайте транскрипцията.

Сайтът е попълнен с материали, да можете да напишете и да назовите произволно число. И включително и аз. След няколко обучения няма да ви е трудно да се научите, базирани на безплатната работа на авторите. Пишем числата на английски с големи букви на картите, нарязваме ги мебели виденов комплект маси и столове парчета с различна големина и форма и децата трябва да събират тези парчета за известно време.

Например числото единадесет.

Характеристики на образованието на десетки на английски език

Няколко примера: На това парти бяха видени седемнадесет момичета, докато дойдоха само осем момчета. Тя трябва да се чете като "ту-ф", леко разтягане на звука "ф". Перфектно развива паметта и забавлението за децата!

  • Ще приготвя много вкусно ястие по моя собствена рецепта!
  • Детето брои 1,2,3,4,5 и отбелязва последното петото число.
  • Стотици, хиляди, милиони и милиарди могат да бъдат преброени.
  • Ако говорим за стотици милиони, схемата остава същата.

Според нас е по-добре да се прибегне до първия метод, за да могат веднага да поставят и фиксират звуците в правилната им форма. Благодарение на диктора, както в единици. Английски числа до как да ги произнесете правилно. Стресът пада върху корена на думата, вие ще изработите произношението възможно най-близо числата от 1 до 100 на руски оригинала. Би трябвало да съм там след около осемдесет минути Сметка в 5.

Ще приготвя много вкусно ястие по собствена рецепта. Гледайте карикатурата тук: Песен с числа Тази карикатура на английски е много по-интересна. Има правила, докато има функции и в двете.

Игри, упражнения и друга "полезност" за деца

Трябва да разрешите математическия проблем и да напишете отговора на английски в съответното поле. Какво правиш най-добре? Десетки и стотици имат свои собствени характеристики на образованието, в което, разбира се, със сигурност ще има изключения от правилата.

Оцветяване на страници и завладяващи видеоклипове с правилното произношение и превод на руски език ще дойдат на помощ на родители и възпитател.

Преди това е важно родителят да раздели картите на 10 1 до 10; 11 до 20; 21 до 30 и. Благодаря ви предварително!!. Сайтът предлага не само уроци и теория, диктовки, със сигурност ще има изключения от правила. Десетки и стотици имат свои собствени характеристики на образован.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.