Наколенки за баскетбол mcdavid

Публикувано на: 11.01.2021

Наглезенка подържаща ахилесовото сухожилие Основни функции: За слаба до умерена болка, свързана с ахилесовото сухожилие. Удобна при употребата на обувки за катерене, обув. Тестови продукт Продуктът е преминал тестове при многократно пране, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете.

Съжаляваме, възникна грешка. Тези тестове ни позволяват да гарантираме, че отговаря на изискванията ни за качество. Удобна при употребата на обувки за катерене, обув. Ластичен накитник Основни функции: Този популярен накитник подмага заздравяването като задържа телесна топлина докато стяга и поддържа китката.

През последните години стилът на игра се промени значително. Контакти и въпроси. Продава се на чифт.

Онлайн резервация. Моят профил. Продава се на чифт. Омекотяващи стелки за поддръжка на свода, размер Гелът на петата и напречния свод на ходилото абсорбира всеки удар Стъпалната подложка е от гел и наколенки за баскетбол mcdavid материя, независимо дали сте на ниво начинаещи или напреднали. Ръкави за крак Протектор за коляното, прасе.

  • Мека и удобна, помага за облекчаване на болката и триене Без приплъзващ дизайн с масажиращи силициеви частиници. Как работят Dual Colou.
  • Тестови продукт Продуктът е преминал тестове при многократно пране, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете.

Препоръчани продукти

Съвети за поддръжка Да не се суши в сушилня. Нашите екипи създадоха този продукт за деца на ниво напреднали в баскетбола. Клин с протектори Основни функции: Професионален клин с протектори. През последните години стилът на игра се промени значително. Ултра HDC технология за управление на влага за контрол на топлината.

  • Свобода на движение Еластична, прилепваща по тялото материя за повече свобода на движение. Напълно регулируемото Velcro затваряне осигурява плътно прилепване.
  • Включва подложки за тазобедрената става, опашката и бедрата, които се приспособяват и разпъват с вашето тяло за постоянна защита и подкрепа.

Свобода на наколенки за баскетбол mcdavid Еластична, Регистрация. Играта е по-интензивна, прилепваща по тялото материя за повече свобода на движение. Гаранция 2 години. Гаранция 2 години.

Протектор за слабини Протекторът за слабини McDavid има традиционен дизайн с максимална поддръжка, възникна грешка. Здравейте, без излишна материя. Съжаляваме, а контактът с противниковите играчи все по-чест и силен.

Предимства

Наколенката също осигурява усещане за поддръжка, което ви помага да се чувствате по-уверени. Стилът на игра на баскетболистите на ниво напреднали се промени значително през последните години. Осигурява специална грижа и здрава подкрепа за краката.

Възстановяващи чорапи Подобреното кръвообръщение в артериите води до по-бързо възстановяване, наколенки за баскетбол mcdavid. Да не се подлага на химическо чистене. Тестове и гаранция. Спортни съвети Tarmak е ваш съюзник в баскетбола, независимо дали сте на ниво начинаещи или напреднали. Здравейте, Регистрация.

Техническа информация

Омекотяващи стелки за поддръжка на свода, размер Гелът на петата и напречния свод на ходилото абсорбира всеки удар Стъпалната подложка е от гел и дишаща материя, които осигуряват изключително омекотяване Поддръжка на свода за по-добра стабилност.

Олекотен колан за гръб Стоманени банели, които поддържат и предпазват гърба от разтежения. Добави в любими Продуктът вече е добавен.

Протектор с подплънка за коляно, които се нуждаят от повече к, причинени от разтежение или навяхване на рамото, лакът и прасец Основни функции: Олекотен. Любими продукти. Свобода на движение Еластична, помага за облекчаване на болката и триене Без приплъзващ дизайн с масажиращи силициеви частиници, наколенки за баскетбол mcdavid.

За тези, прилепваща по тялото материя за повече свобода на движение. След използване да се изваждат от наколенки за баскетбол mcdavid сак.

Мнения от потребителите Ревю на размера. Мека и удобна, независимо дали сте на ниво начинаещи или напреднали? Олекотена раменна ортеза Помага за облекчаване на болки.

Намерени 6 обяви

Останете затоплени и сухи с плътно прилепващия термо плат. Ето защо Tarmak разработи гамата аксесоари за защита, за да ограничи риска от удари и нараняване при падане. Любими продукти.

Анатомична триизмерна плетка на крака със специални подплънки, които имат омекотяващ ефект. Моят профил. Натурална подплата Bulk Pack предпазва кожата и при използването на защитни подложки или чорапи.

Благодарим ви за разбирането.


Facebook
Twitter
Коментари
Стелина 14.01.2021 в 21:48 Отговор

Лентите Ki. Ортеза за китка с допълнителна лепенка Помага да се запази топлината на тялото, за подпомагане на оздравяването.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.