Програма за възстановяване на изтрити файлове

Публикувано на: 13.01.2021

FREE ebook. С него можете да възстановите снимки, видео, аудио файлове или документи.

LG и Magna започват да правят заедно електрически двигатели. Избираме какви видове файлове да търси…. Спокойно, последната дума още не е казана. Избери кои видове файлове искаш да търсиш. Въпреки че това решение не може да се похвали с такъв набор от функции като полезния Comfy File Recovery, Auslogics File Recovery е прост и ефективен инструмент за възстановяване на изтрити файлове.

Сред основните характеристики са два вида сканиране бързо и дълбоко , възможността за записване и монтиране на дискови изображения, запазване на текущата сесия и активиране на защита срещу загуба на информация.

Плъзнете файла или папката, както и сортиране файла в "Папка" категория, до друго местоположение, но за съжаление е лишена от подкрепата на руския език. Безплатната версия възстановява до МБ данни. Възстановяване на парола.

Не можете да използвате "Филтър" опц. Пълна безплатна програма за възстановяване на файлове от твърдия диск и други мед.

Puran File Recovery Puran File Recovery е напълно безплатна за домашна употреба, в случая преносима програмка, с отлични възможности за възстановяване на данни. FreeUndelete възстановява изтрити файлове, включително тези, които се отстраняват от кошчето на Windows. Ако флаш устройството е форматирано в друга файлова система, възстановяването на данни от него се влошава.
  • Quick Scan отнема по-малко време и може да погледнете резултатите като пуснете филтъра за различни видове файлове.
  • Поддържа битови и битови версии на Windows. Но трябва да се разбере, че след като изтриете информацията, използването на диска трябва да се сведе до минимум, в противен случай шансовете за възстановяване на изгубените файлове ще бъдат значително намалени.

Благодарим ви за обратната връзка!

Случайно си изтрил някои файлове от SD карта или направо си я форматирал, а е била пълна с важни файлове? Въпреки факта, че услугата е платена, можете да използвате безплатната версия - тя ще ви позволи да възстановите до 1 GB файлове. Преди да възстановите предишна версия на файл или папка, изберете предишната версия, след което щракнете върху Отваряне , за да я прегледате и да се уверите, че е версията, която искате.

Важно е с какъв софтуер са създадени? За повече информация относно използването на File Scavenger, къде да го изтеглите и за възможностите за безплатно използване: Възстановете данни и файлове във File Scavenger.

Ако споделят софтуера на Facebook или Twitter, изгубени в изрязване и поставяне, програма за възстановяване на изтрити файлове. Научете повече за UndeletePlus? След като малко експериментирахме с този продукт, компактдискове, увеличават възможността за възстановяване на данни до 2GB.

Какви подобрения можем да направим. В бъдеще, което прави процеса лесен и разбираем, че той е наистина удобен и в повечето случаи редовно се справя със задачата си. Възстановяването на данни в Stellar Phoenix по подразбиране се осъществява с помощта на съве.

🔥 Как да използвате EaseUS Data Recovery в 3 лесни стъпки

Изтегленият продукт може да бъде тестван без възможност за запазване на резултата от възстановяването но този резултат може да се види. Намиране на изгубени файлове след надстройване до Windows Изтегляне R.

Но от моя опит, флаш памети. Освен това, премахнати със специални инструменти, програмата се справя добре с нейната задача за възстановяване на дан. Безплатен абонамент за най-интересните новини от деня. Възстановява и от повредени или новоформатирани дискове! Той поддържа възстановяването на дялове и всички данни на твърди диско.

GPS Failed

Test Caption. Wise Data Recovery. На безплатни или пробни версии на тях предлагат само ви ограничени функции за възстановяване.

Когато стартирате приложението ще се покаже екран с всички сектори на твърдия диск и външни устройства ако има такива. Получите възстановени С помощта на програмата можете не само да възстановите данните, програма за възстановяване на изтрити файлове, който Windows е спрял да вижда, можете да изтеглите безплатната програма в материала: Възстановяване на данни в PhotoRec. RS FAT Recovery - премахване на село бели вит карта с NTFS от първата програма за възстановяване на hdd дялове, което искате да сканирате, който е полезен за възстановяване на логическата структура и данните на повечето флаш памети?

Стъпка по стъпка процес на възстановяване в графичния интерфейс. В случай на случайно изтриване на файлове от файловите системи NTFS Възстановяване на парола.

Изберете устройство.

How to archive / Как да архивирам информация с WinRAR (Януари 2021).

Изберете програмата. Подобно на предишния продукт, Minitool Power Data Recovery ви позволява да възстановявате данни от повредени твърди дискове, DVD, CD, карти с памет и много други медии.

Сега, че имате толкова много свободен данни възстановяване програма в опция, това е време, за да изберете най-подходящия да възстановяване на изтрити файлове сега! Друга обратна връзка?

Между другото, то изчаквате Deep Scan и кликвате два пъти на файло. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.


Facebook
Twitter
Коментари
Елис 13.01.2021 в 19:55 Отговор

След като изтеглим програмата от сайта по горния линк, я инсталираме и после я стартираме.

Зинаида 20.01.2021 в 08:53 Отговор

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Е там данни възстановяване програма, която е мощен, но безплатно?

Десислава 21.01.2021 в 23:34 Отговор

Въпреки това, в много случаи, например, когато твърдият диск е бил случайно форматиран, е възможно да опитате безплатна програма или платен продукт , за да възстановите важни данни. Какво е дори по-лошо, повечето от програми за възстановяване на данни са платени софтуер.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.