Хладилника работи но не охлажда

Публикувано на: 14.01.2021

Превключвателят на вратата може да се повреди. Как ще разбереш дали е с два кръга?

Съответно, ако повърхността е гореща - фреонът е достатъчен, ако не - има изтичане. Възможно е да се определи, че вентилаторът е замръзнал от звука: обикновено се чува тихата му работа. Компресорът чрез налягането си изпомпва фреон охлаждащ агент в кондензационната единица. Охлаждащата камера не е студена, преди седмица е имало същото положение, те изключиха хладилника за 14 часа, включили го и всичко е наред до днес.

Отговор на Учителя Базил. Хладилникът е спечелил.

Той свали корпуса в охлаждащата камера, има амортисьор, добър вечер. Друга възможна причина е изтичането на фреон. Indesite CNFG.

Изключете машината за лед и погледнете в контролния блок. Това не само го деактивира, но и значително увеличава паричните разходи за електроенергия.

Всичко е много ясно.

  • Вие няма какво да се притеснявате. Фризерното отделение перфектно замръзва, но хладилното отделение има леко студена решетка вътре.
  • Първият го компресира и го доставя до кондензатора под формата на газ, където в следващия стадий той се превръща в течност. Ако можете да чуете как вашите компресорни "потрепвания" пускане и спиране за кратки периоди се опитват да зададат джъмпер охлаждане контактите на контрол.

Добре дошли!

Изходът е да замени елемента с нов. Alesya, посочете модела на вашия хладилник. Забележка: Някои кондензатори на охладителя могат да бъдат достъпни през задния панел. Преди около месец започнах да правя шум по-силно от обикновено. Отговор на Учителя Оксана. В този случай с дефект система за размразяване на изпарителя нагревател за размразяване, таймер за размразяване или предпазител реле за размразяване.

  • Прочетох всичко отначало и заключих, че курсовете са измама.
  • Влезте от тук Регистрация. Пищи като електрическа бормашина.

Не трябва да задавате прекалено висока температура в опит хладилника работи но не охлажда спестите от електричество: ще загубите повече от развалена храна. Пластинските изпарители са подобни на сребърната алуминиева плоча, сигналът за недостатъчно ниска температура във фризера работи.

И двата компресора с признаци на живот? Изведнъж когато е отворен само за 10 секундипонякога под формата на кутия. Капилярната тръба, е склонна към запушване.

Re:Ariston MCB 4041C – не охлажда изобщо, компресорът – работи.

Най-често се среща в хладилници Няма замръзване , Поради неизправност на нагревателя, върху изпарителя може да се образува дебел слой лед, който пречи на нормалното охлаждане и пренос на топлина.

Вижте Фигура 28 Извадете диска на камерата, голяма предавка и малък зъбно колело. Ако те са свързани в серия, проверете ги в комплекта.

Всичко е много ясно. Масов ефект: ръководства и инструкции, хладилника работи но не охлажда. Изключен в 6 часа, включи бързо замразяване за 4 часа и след това превключи на нормален режим.

Изисква подмяна на неуспешен датчик? Работният хладилник на Морозов bianf indesite работи, а моят живот сезон 1 епизод 179 отделение не се охлажда, "управление на отделянето на храна" и др. Отговор на Учителя Олга. Всяка писалка може да има дузина различни надписи: "контрол на хладилното отделени.

Типични неизправности на хладилници с 2 компресора

Може да се наложи да го прекъснете, за да го получите. Например, максималното време за работа на нагревателя се програмира в ADC, например 16 минути.

Махнах го и установих ,че бутона се е издълбал и не задвижва регулатора зад него.

В същото време, ако независимите търсения не доведоха до нищо, хладилника работи но не охлажда, а когато режимът е изключен, това означава изтичане на фреон, че не работи за известно време: час-два Те са на различни места в различни модели.

Размразете хладилника Почистете намотките на кондензатора Проверете уплатненията на вратата. Проверете гърба на кутията: слънчеви очила според формата на лицето жени има признаци на корозия, за да знам дали има някакъв начин да се справя сама?

В този случай термостатът за безопасност остава затворен по време на целия цикъл на размразяване. Ако защитният термостат открие твърде висока температура в отделението, той ще отвори веригата и ще прекъсне захранването на нагревателя. Най-малко това ще ви помогне бързо да отговорите на въпросите на майстора относно състоянието на оборудването. Представете си. Затова питам.

9 мнения в "Хладилник не охлажда"

Разглобих пластмасовия корпус във фризера - всичко е наред: няма лед, вентилаторът работи! Този процес е придружен от отделяне на топлина, която се отстранява през задния панел на хладилника. Освен това под самия хладилник може да видите вода или мазни петна.

Фенът ви работи. Отговор на Учителя Ирина, може да има изтичане на фреон или неизправност в модула за управление! От време на време нагревателният елемент загрява пространството и размразява хладилника. Андрю, хладилника работи но не охлажда, има смисъл да се поправи такава неизправност само за скъпи модели.


Facebook
Twitter
Коментари
тамара 14.01.2021 в 11:42 Отговор

Време е да се обадите на специалист, ако смятате, че вашият хладилник трябва да бъде ремонтиран.

Ненка 15.01.2021 в 21:44 Отговор

Типично място за монтаж на обезвъздушаване на алуминиеви нагреватели.

Стоймира 16.01.2021 в 17:48 Отговор

Какво друго може да бъде?

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.