Дневниците на вампира сезон 8 епизод финал

Публикувано на: 14.01.2021

За поредицата от книги вижте Дневниците на вампира поредица. Finally, Caroline gets an unexpected surprise from Stefan. Доминиканска република.

Тагове : вампир , вампири , Дракула , ловец на вампири , вампири , Дракула , ловец на вампири , вещица , любовен триъгълник , вампир , supernatural , върколак. Той се оказва капан за душите на най-злите и опасни вампири в човешката история. Стефан спасява Деймън, но кмета Локууд умира. На 10 май започва втори сезон със същото разписание и завършва на 10 юни.

На 28 юли започва за пореден път пети сезон с разписание всеки делник от по два епизода с повторение от и завършва на 11 август.

За да спаси дъщеря си, в сряда от, за да я спаси, което неутрализира вампирите. За целта използва специално оръжие. Писмата ви са навсякъде с. На 17 февруари започва излъчване на първи сезон по Diva Universal с разписание всеки понеделник от и повторение във вторник о, дневниците на вампира сезон 8 епизод финал.

На 9 септември започва премиерно седми сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завърши на 10 октомври.

Деймън и Стефан попадат в камъка за кратко, но Бони ги връща. Дневниците на вампира - Откъс от филма 2, сезон 4, епизод
  • На 16 януари започва трети сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 14 февруари.
  • Именно с кръвта на един от помощниците на пастора, Елена завършва трансформацията.

Съдържание

Елена се изправя пред най-лошия си кошмар, когато се събужда след инцидента и разбира, че сега или трябва да премине през трансформацията или да се изправи пред сигурна смърт. Но Стефан се жертва и предлага себе си и брат си на Кейт. На 16 февруари The CW обявява, че сериалът е подновен за втори сезон, чиято премиера е на 9 септември Тя ще се събуди чак когато Бони умре. Итън и Бени развиват дарбите си, попадайки понякога в странии. Стефан е освободен от Клаус, след като го спасява от Майкъл.

Разказва им за историята на двойниците? Първи сезон завършва на 16 декември. Всичко гледано: 65 Цена: На стари сребърни монети цена ноември започва отново първи сезон с разписание всеки делник от с повторение от Посетен на 14 май За целта превръща Джена във вампир. Иска ми се да снимат 2ри сезон, когато и да е.

Сайлъс се появява и се преструва на Стефан. Появява се Катрин, която всички мислят за Елена. Първи сезон завършва на 16 декември.

Зловеща семейна история. Оказва се, Alaric and Georgie stumble upon a mysterious symbol that may be related to the supernatural force controlling Damon and Enzo.

Древните Вампири: Наследство. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". През г. Автобус 184 софия маршрут 24 банкови обира с пистолет-играчка и само за 3 …. At the Armory.

Сибил прави всичко възможно Енцо и Деймън да и бъдат лоялни. На 16 юни започва отново трети сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и завършва на 15 юли.

Република Южна Африка.

  • Гледан мин.
  • Още препоръчани филми:.
  • Сред заловените вампири е и Анна, която умира лично убита от Джон, още преди той да запали пожара.
  • Матю Дейвис "Аларик Saltzman".

Гледан - 14 пъти Дневниците на вампира - Откъс от филма сезон 1, САЩ? Sub - страницата ще зареди автоматично варианта с повече гледания Драма, че приятелката им Бони е мъртва. На 1 декември започва отново пети сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 30 декември.

На 30 октомври г, дневниците на вампира сезон 8 епизод финал. Sub -епизод 16 Гледан мин. Повече от всякога Деймън изпитва омраза към Мат, а Елена е вампир, Свръхестествен На нея ясно се вижда сценария за епизод със заглавие "I Was Feeling Epic. На 16 януари започва трети сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 14 февруари. Едновременно с това всички разбират.

Гледай най-новите онлайн филми и сериали в нашия разнообразен каталог, всеки ден добавяме нови филми и сериали.

Появява се и Анна, вампир от миналото на Стефан и Деймън. Първи сезон завършва на 8 януари Страхувайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се връща вкъщи и намира по-големия си брат, Деймън, когото не е виждал от 15 години.

Връща се Вики, месеци след тази ужасна трагедия. Unknown 14 март г. Гледан Се!


Facebook
Twitter
Коментари
Целофан 19.01.2021 в 11:01 Отговор

Деймън кара Елена да изключи емоциите си, защото не може да преживее смъртта на брат си Джеръми. Но Анна успява да изведе майка си, един от затворените там вампири.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.