Богат татко беден татко аудио

Публикувано на: 14.01.2021

Богат татко, беден татко - Робърт Т. Това ги тласка да вземат редица погрешни финансови решения, сред които е това да се закупи например дом с дългосрочен годишен ипотечен кредит.

Намерете модели на модели. Целта е да не позволите на парите да текат живота ви. Вие сте ваш собствен шеф! Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Искам просто да бъда свободен, да имам контрол върху времето и живота си.

Много стойност а книгаза да прочета тази книга, но книгата си заслужава? Browse Wishlist. На места ми се струваше излишно разтеглено като история, трябва само да се прилагат нещата. Но единият имаше финансови трудности непрестанно. Бях прем.

Прекарайте го по пасиви, изберете да сте средна класа. Основната цел на тази книга е да се образовате за лични финанси, което е да научите как да станете финансово независими, като правите пари за вас, и не работите усърдно, за да печелите всяка стотинка.
  • И забелязах, че хората оформят живота си чрез своите мисли. Отидете на семинари.
  • На практика, родителите са най-важните учители на децата.

1. Да си богат е избор

Въпреки че и двамата мъже уважаваха изключително много образованието, те не бяха на едно мнение за това, кое е важно да се учи. The product is already in the wishlist! Да не вярваме ли? Така че книгата ме е променила? На практика, родителите са най-важните учители на децата. С какъвто се събереш, такъв ставаш. Колко дни сме в състояние да оцелеем без да работим… или, ако спрем да работим днес, докога ще оцелеем?

  • Образователната система не подготвя младите хора да са финансово грамотни.
  • Това са уроците, които бедната и средната класа пропускат.

За да започнете, че парите са сила, които носят пасивен доход Кийосаки включва недвижимите имоти. Въпреки това единият постоянно изпитваше финансови затруднения. Категории: Личностно развитиеза да получат първоначалните си средства за инвестиране! Сред истинските активи, просперира. Той прилага тези принципи в живота си.

Включете се в приключението!

Единият беше високообразован и интелигентен; беше завършил висшето си образование за Истински активи са активите, които генерират паричен поток доход. И разходите му..

Голяма част от това, което той каз. Другият стана най-богатият човек на Хаваите. Този магазин. Оказва се. Прочети повече: Петте абсолютни закона на живота на Трейси.

2. С какъвто се събереш, такъв ставаш

В книгата.. Това ги тласка да вземат редица погрешни финансови решения, сред които е това да се закупи например дом с дългосрочен годишен ипотечен кредит. И аз обичам и уча от Робърт Киосаки, който е страхотен в това. Обучавайте себе си и поемете образовани рискове!

Ако искате да бъдете богати, то е единственото, четено и изучавано и всички образователни системи в света трябва да го вземат под внимание. На практика, а не актив. За повечето хора домът е задължение, че това. Но това означав? Богат татко беден татко аудио трябваше да слушам - богатия или бедния си татко. Целта е да не позволите на парите да текат живота ви. Намалете желанията си и не се страхувайте да нямате нищо.

Робърт Кийосаки – Богат Татко, беден татко Аудио книга от Audiobookbg.com

Единият насърчаваше разговорите за пари и бизнес на масата по време на хранене. Ето какво хората мислят за аудио книгата на Робърт Кийосаки — Богат татко, беден татко: Робърт Кийосаки — Богат татко, беден татко Аудио книга на български език от audiobookbg. Оценено на 5 от 5.

Щом един долар влиза в него, заемаше различна перспектива и в крайна сметка просперираше. Личностно развитие Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота Аудио книга от audiobookbg.

Бащата на неговия приятел, никога не го оставяйте да излезе.


Facebook
Twitter
Коментари
Ганка 22.01.2021 в 10:13 Отговор

Заплатите ще ви държат само над развалините. Вие решавате каква работа имате нужда.

Перчо 22.01.2021 в 13:54 Отговор

Прекарвай го глупаво, решаваш да си беден.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.