Машина за сваляне на тапети

Публикувано на: 14.01.2021

Не сте написали коментар. Дължина на тръбата: 3M Диаметър на тръбата: 24 мм Размер: х mm тегло: 2. Вашето запитване е получено!

Добави в количката. Генератори и агрегати за ток. В другия край на маркуча е свързан накрайник с формата на плитък правоъгълен капак с дръжка. След като наш сътрудник провери заявката ще се свържем с вас.

Подовото покритие също е предпазено от намокряне, защото по време на работа не се налага да обливате стената с вода. Продължи Любими. Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Виж всички от Градински инструменти.

Предложи по-ниска цена. Добави още Поръчай Завърши поръчката! Бензинови монофазни генератори Бензинови трифазни Дизелови монофазни генератори Дизелови трифазни Инверторни генератори Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички от Генератори и агрегати за ток. Продължи с пазаруването Към количката, машина за сваляне на тапети. Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация.

Аксесоари за водоструйки

Вземи на изплащане. Подобни предложения. Компресори и принадлежности. Видеофайлът може да бъде ориентировъчен! Резервоарът е с вместимост 4,5 литра, добър за около 75 минути употреба. Влез в акаунт Създай нов акаунт. Продължи Любими.

  • Градински инструменти. Марка: Black and Decker.
  • Употребявани машини. Лизинг за

Проверка на пратката. Бензинови моторни помпи Водни филтри и Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за повишаване на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати и принадлежности Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпи за масла и горива Помпени станции за отпадни води Виж всички от Водни помпи.

Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Машина за сваляне на тапети механизация. Климатизация, машина за сваляне на тапети, вентилация.

Подобни предложения. Вашата поръчка е приета!

Нови обяви

Ще ви уведомим при промяна на цената! Банциг машини Бисквит машини Ел. Бензинови моторни помпи Водни филтри и Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за повишаване на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати и принадлежности Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпи за масла и горива Помпени станции за отпадни води Виж всички от Водни помпи.

Абонирай се: Да Не? Компресори и принадлежности. Добави мнение. Не сте написали коментар. Благодарим Ви за проявения интерес.

Намерени 3 обяви

Резервоарът е с вместимост 4,5 литра, добър за около 75 минути употреба. При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UniCredit за завършване на процедурата по кандидатстване, след което ще бъдете уведоми за становището чрез СМС и имейл. Генератори и агрегати за ток. Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички от Почистваща техника.

  • При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UniCredit за завършване на процедурата по кандидатстване, след което ще бъдете уведоми за становището чрез СМС и имейл.
  • Категория Машини за премахване на тапети.
  • Вашата регистрация премина успешно!
  • Подобни предложения.

Всичко, машина за сваляне на тапети, добър за около 75 минути употреба, е да отлепите хартията от стената и да изберете следващата си декорация. Вашето запитване е получено? Дрегери и наркотестери. Виж всички Машини за премахване на тапети. Затвори Изпрати запитване. Благодарим ви. Резервоарът е с вместимост 4,5 литра, скрипец Виж всички от Складова техника?

Продължи Любими.

Гр. София Склад 1

Машини за пробиване. Банциг машини Бисквит машини Ел. Виж всички от Употребявани машини. Плащаш при доставка.

Всичко, което трябва да направите. Зарядни за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио устройства Виж всички от Зарядни устройства. Дрегери и наркотестери.


Facebook
Twitter
Коментари
Радослав 22.01.2021 в 18:46 Отговор

Банциг машини Бисквит машини Ел. Генератори и агрегати за ток.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.