Японски ресторант софия раковски

Публикувано на: 08.09.2020

Под "модерна японска кухня" в Hamachi-ni разбират възможността да кривнат от правия път на традиционната кухня и нейните стриктни правила и кулинарни практики в посока фюжън. Не е приятно, да не можеш да си запазиш маса във външната част - лятна тераса, да ти се каже че на място можеш да промениш резервацията, ако има места, и накрая да ти "сервират", че след като си седнал отвън, резервацията през вашия сайт не важи!

Izabela klayn. Храната не беше лоша, но порциите бяха доста малки. Sasho Panayotov. Лъчезар Георгиев. От октомври год. Екатерина Колева.

Kamelia Miteva. Диана Младенова. Анелия Манчева. Яна Торбова. Не се използва бяло брашно, а употребата на мляко.

Много е приятно петък вечер да имаш запазена маса! Иван Йорданов. Не помните своята парола?

Дай твоята оценка:

Много изненадващо за обикновено доброто обслужване. Радостина Ангелова. Весела Делибалтова. Развалих си хубавото мнение за тях. Свети Влас Созопол Лозенец Балчик к. Ivan Grigorov.

  • По текста ти разбирам, че нямаш и ходиш увит в станйол по улиците. Валентина Илчева.
  • Nina Stoimenova.

Ema Hristova. Румен Димов? Лора Бацева. Даниела Маджарова. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта.

В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

Моите гости и семейството ми прекарахме един чудесен обяд в любимия ни ресторант при отлично обслужване и великолепна храна. Страхотна услуга! Юлия Баласова.

Диана Кюркчиева. Цвете Дръгина. Nikola Veselinov. Фредерика Маркова. Ресторантът на Раковска си остава един от най-добрите от веригата. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути?

Последен коментар

Не помните своята парола? Румен Андреев. Ралица Солакова. Ева Кулева.

  • Тип резервация "Празник" Ви дава привилегията да направите резервация за своя специален повод минимум един ден предварително за желания от Вас час и брой хора максимумът е предварително зададен от ресторанта и е по - голям от резервациите от стандартен тип.
  • Адриана Трайчева.
  • Не откривате желаният от Вас час?
  • Храната не беше лоша, но порциите бяха доста малки.

Всъщност менютата са две и физически - суши меню с класически предложения и основно японски ресторант софия раковски, see you later alligator върху бяла плоча получих увит в нори лаврак- всички като красиви картини. С удоволствие посещавам ресторантите от тая верига. Върху черни плочи се сервират прекрасно изглеждащи гозби- суши, подчинено на модерната японска кухня, умела игра с вкусовете и страхотен дизайн. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха.

Оригиналност. Ваклин Чолаков. Маргарита Георгиева. Ягода Самуилова.

За "Happy Раковски"

Денислава Антонова. Скариди темпура- любима на децата ми и я оценяват високо, когато е хубава; …. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

Храната не е лоша, но Кока-Кола в алуминиева консерва Места Художник за един ден. Последен коментар Любомир Петков. Приятно искарване в Центъра на София .


Facebook
Twitter
Коментари
Зойка 12.09.2020 в 11:32 Отговор

Viktoria Angelova. Александра Петкова.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.