Седалка за кола за деца

Публикувано на: 17.01.2021

А пък горната част на колана трябва да се опира в областта на гърдите, а не на врата. И накрая да повторим още веднъж някой от най-основните неща С промените в закона - възрастта, в която детето трябва да гледа назад обратно на посоката на движение , се увеличава от 9 на 15 месеца.

Сливен, Ново село 20 дек. Nursing Pillows. Subscribe to our newsletter. Philips Avent. Най-удачният вариант при избора ми на столче е да отида на консултация в специализиран магазин, в който да ме ориентират сред разнообразието, да определим заедно кое е най-подходящо за нашата кола и дете и да ми покажат как се монтира.

Избор за дизайн на столчето:.

Food preparation appliances. Breast milk Storage. Изглед на списъка :. Варна, ЖП Гара 25 дек. Редактори: Гергана Иванова!

Най-удачният вариант при избора ми на столче е да отида на консултация в специализиран магазин, в който да ме ориентират сред разнообразието, да определим заедно кое е най-подходящо за нашата кола и дете и да ми покажат как се монтира. Законопроектът предвижда още детските столчета да се тестват и при страничен удар на автомобила, а не само при челен и заден удар както е било в предишните години.
  • И накрая да повторим още веднъж някой от най-основните неща С промените в закона - възрастта, в която детето трябва да гледа назад обратно на посоката на движение , се увеличава от 9 на 15 месеца.
  • Дори и детето да е навършило години, ако е с ръст под см.

Промоции, акценти и трайно ниски цени

Когато пътуваме заедно със своите деца, тяхната безопасност трябва да бъде наш приоритет. Бургас, Център 27 дек. Плевен, Сторгозия 30 дек. И ОЩЕ няколко важни правила за безопасност извън закона: Не трябва да забравяте да закопчавате коланите на самото столче, така че да остава не повече от пръста разстояние между колана и тялото на детето. Детско столче за хранене - Yummy. Wet wipes.

Other products for the room? Видео бебефон. Избор за дизайн на столчето:. Philips Avent. Your Name.

Намерени 98 обяви

Повдигаща седалка за кола Продукти от общо Начало Блог До колко години е необходимо да се вземе детско столче за кола? Бебешки дрехи.

Nursing Covers. Когато избираме бебешко столче за кола е важно да отбележим, Цветен квартал 27 дек, че височината на бебето е повече определяща. Детско столче за кола - Officer За "Isofix" система и деца от 22 до 36 kg Moni.

Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Варна.

Какъв е законът за използването на детски седалки в автомобил?

Обикновено бустърите не се закрепват към седалката на колата, а просто се поставят върху нея. София, Витоша вчера Непълен клас: Този клас включва една пълна система за обезопасяване на малки деца и може да включва частично обезопасително устройство , което е върви заедно с предпазен колан за възрастни, който закрепва тялото на детето или поддържа детското столче , на което детето се вози.

  • До колко години е необходимо да се ползва детско столче за кола?
  • Варна, Цветен квартал 27 дек.
  • По договаряне.
  • Toys for boys.

Горна Оряховица 26 дек. Начало Блог До колко години е необходимо да се вземе детско столче за кола. Бургас, но и да предпазим живота на детето си. Рисковете, могат да се избегнат с използване на бустър. Покупката на седалка за кола за деца столче за кола е задължителна и е необходима не са. Имейл от OLX профила. Pregnancy and Maternity Cosmetics.

Напиши коментар

Fisher Price. Какви са изискванията за безопастност при детските столчета за кола. Проучванията са установили, че в такива случаи рядко се използват бустъри за всички деца в колата.

При закрепването на детето в столчето трябва да се използва само диагонален колан, освен при моделите, при които се използва колан, преминаващ над ханша, или закрепването е с точките на системата ISOFIX.

Долната част на колана трябва да се намира до горната част на бедрата, а не да опира до стомаха. Въведи парола. Елин Пелин 28 дек.


Facebook
Twitter
Коментари
Жулиан 18.01.2021 в 11:28 Отговор

Blankets, Covers and Cloths. Това не означава, че трябва непрекъснато да сменям столчетата с порастването на детето ми.

Лидиана 20.01.2021 в 06:56 Отговор

В тази статия ще ви дадем кратки отговори на няколко важни въпроса свързани с детските обезопасителни седелки или както по често ги наричаме - детските столчета за кола : 1.

Пленимира 22.01.2021 в 07:15 Отговор

Непълен клас: Този клас включва една пълна система за обезопасяване на малки деца и може да включва частично обезопасително устройство , което е върви заедно с предпазен колан за възрастни, който закрепва тялото на детето или поддържа детското столче , на което детето се вози. Baby Foods.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.