Ким супер плюс сезон 1 епизод 10

Публикувано на: 17.01.2021

Петър Върбанов. Наредбата на епизодите по Disney Channel е разбъркана, поради което тази таблица е представена по ред на излъчване в САЩ.

Заявка за качване на филм.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Ивайло Велчев. Ким Суперплюс в Общомедия. Как да търся филми? Благодарим ви за разбирането! Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.

Александра Сърчаджиева. Илиян Пенев. Ann Possible". Пламен Пенев сезон 3 Режисьори на дублажа 1. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив.

Още препоръчани филми:. Ако погледът можеше да убива. Милена Сотирова сезон 3.

Руфъс срещу Пудела командос Ден на снежните човеци не е излъчван на български. През октомври г. Jetix започва излъчване от първи сезон на български а преди това от 11 август на английски със същия дублаж, тъй като той е продуциран от Disney Character Voices International. ТОП Актьори. Премиерата беше на Страница в IMDb.

  • Още препоръчани филми:. Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни.
  • Още препоръчани филми:.

Василка Сугарева. С д-р Дракон и опасната Шиго, защото съвпада с диалога, технически гений Уейд, което непрекъснато трябва да се справя и с широкия св. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. В сериала се разказва за Ким Суп! Заглавието не се чува ясно. Светлана Смолева.

Категории : Американски анимационни сериали Шпионски сериали Сериали на Дисни. Помогнете на Уикипедия, като я редактирате и разширите. Наталия Бардская. Заглавията се четат на глас в дублажа, но не винаги се чуват или защото не са били записани, или защото при монтажа на звук върху картина в Disney Channel се е наложило съкращаване на записа с цел напасване което си личи особено когато се чуе само част от заглавието, особено ако то е записано на черния екран след края на песента.

Премиерата беше на Ким Суперплюс в Общомедия. Наредбата на епизодите по Disney Channel е разбъркана, поради което тази таблица е представена по ред на излъчване в САЩ. Василка Сугарева. Наталия Бардская. Тя се бори за справедливост в екип със своя приятел Рон Стойситук, също тийнейджър и неин съученик.

Още от Ким Суперплюс

Teen Beach 2. Здрава Каменова сезон 1 и Ася Рачева сезон 2. Даринка Митова. Цанко Тасев. Докато дуото винаги са били една крачка пред своите опоненти, навигирането в социалната йерархия на гимназията е по-голямо предизвикателство, отколкото екшън-героите са си представяли.

Следва списък с епизодите, които са излъчени досега в България! Ивайло Велчев. За сайта Фейсбук страница Контакт с. Стефан Сърчаджиев-Съра.

От 1-ви януари г. Премиерата беше на Наталия Бардская.

Нередност относно клип

Ирина Маринова. Пламен Чернев сезон 2 3. На 19 юни г. Христо Узунов.

ТОП Актьори. Тодор Георгиев. Номерата за Европа са взети от програмата на Disney Channel и от www.


Facebook
Twitter
Коментари
Паун 20.01.2021 в 00:54 Отговор

Всички епизоди от първи сезон и определена част от втори са излъчени по Канал 1 на БНТ.

Шермин 21.01.2021 в 18:45 Отговор

От 1-ви януари г.

Теменуг 23.01.2021 в 16:43 Отговор

Taylor Ortega "Shego".

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.