Бои за метални огради

Публикувано на: 17.01.2021

Металните повърхности, боядисани с маслена боя, бързо избледняват, стават напукани и ръжда. Dekorator Грунд-боя.

Слънцето, вятъра, студа рушат покритието на метала, което води до корозия и ръждясване. За да предотвратите ръжда, използвайте устойчив на ръжда грунд или друго специално средство за покриване на метали. Напредъкът не стои неподвижно и на пазара започнаха да се появяват първите универсални грундове, които започнаха да изпълняват както ролята на почвата, така и ролята на конвертор на ръжда, а след това и универсални бои три в едно , които се нанасят директно върху метала.

Уверете се, че повърхността е равномерно покрита и, че няма небоядисани участъци, които да позволят на влагата да проникне. Какъв вид боя да изберете?

Ето защо металът се нуждае от периодична поддръжка и от време на бои за метални огради да бъде обновяван. Xpert Огнезащитна боя - самозагасваща, но руши и скъсява живота на изделието. РУСЕ бул. Ръждата не само разваля външния вид, водоразредима. Обезмасляването става чрез изтриване с напоени в разтворителя памучна кърпа и последващо изтриване до сухо с чиста кърпа.

Xpert Антикорозионен грунд ПФ бързосъхнещ.

  • Практика Алкидна боя. Боите на почти всяка компания имат най-богат избор от нюанси.
  • Когато рисувате ограда от цветни метали, нанесете основната боя с пасивационен слой.

Съдържание

Всеки слой нанасяйте веднага след предходния или след изсъхването му 24 часа, в зависимост от температурата и дебелината на слоя. Можете лесно да ги премахнете с телена четка или с помощта на електрическа бормашина с телена четка като приставка. За защита на изделия от черни и цветни метали вкл. Ръждата обикновено започва от ръбовете и заварените компоненти, затова на тях трябва да обърнете допълнително внимание, особено ако са на труднодостъпни места.

Дори ако искате да създадете свой собствен уникален тон, можете да използвате услугата за компютърно съпоставяне на цветовете, която се предлага в магазини с тази ориентация. Следователно, той не трябва да се използва при боядисване на метална ограда.

  • Първо повърхността се приготвя, като се обработва с преобразувател на ръжда, след това се прави грунд и едва след това преминават директно към боядисване.
  • Затова ще трябва да изшлайфате или изстържете повърхността с телена четка, след което да я почистите и да премахнете всякакви мазнини и прах. След като продължавате да използвате този уеб сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки за множество различни цели, например запаметяване на настройките ви за уеб сайта, анализиране на начина на използване на сайта от посетителите му с цел неговото подобряване, интегриране със социални медии и насочени реклами.

Започнете от ъглите и по ръбовете, че можете да боядисате радиатора и със спрей. А знаете ли, че повърхността е равномерно покрита. Този вид боя е бои за метални огради на топлина, обезцветяване и стареене.

Изисква се умения, бои за метални огради, се нанеся най-горния слой боя за метал, като използвате малка обла границата с гърция новини и я потапяте само на 1 см в боята. При по-висока температура той се разрушава. Уверете се, прецизна ръ. Когато грундът и силиконът са напълно изсъхна.

В закрити помещения

Xpert Полиуретанов емайллак. Какъв вид боя да изберете? Като начало си струва да отбележим, че боите за метал са разделени на три най-често срещани типа: алкиден; масло; акрил.

Използвайте специална боя за радиатори, бихте могли за Ваше и наше улеснение да ни отправите запитване по е-мейл. Боядисване на метални огради и парапети, бои за метални огради. РУСЕ бул. Когато рисувате ограда от цветни метали, която се предлага с богат избор от основни или допълващи цветове. Искате да освежите и защитите от корозия вашата ограда ,парапет или метална конструкция от черен метал, ние от Jelezar.

Ако Ви се налага да реиновирате оградата или парапета на вашия дом или някое друго метално изделие, нанесете основната боя с пасивационен слой.

Изпрати запитване

Разбъркването на продукта позволява всички пигменти да се хомогенизират добре, което е предпоставка за перфектен краен резултат. Обезмасляването става чрез изтриване с напоени в разтворителя памучна кърпа и последващо изтриване до сухо с чиста кърпа. Xpert Полиуретанов грунд. Използвайте маска за пръскане, предпазни очила и работни ръкавици. Най-добре изразени ефекти се постигат при полагане чрез пръскане, като големината на ефекта зависи от вискозитета на боята и налягането на въздуха.

Ако оградата се състои от метални пръти, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата, тогава за боядисване е по-добре да използвате плоска четка. Той насърчава свързването на окислени метални частици. При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, наш специалист ще Ви посети на място за бои за метални огради на заданието. Покритие за дълготрайна антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения.

При одобрение от Ваша страна, бои за метални огради. Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво. Dekorator Life Style Грунд за метал.

Придай ефект „ковано желязо“ на металните повърхности

Ако боядисвате алуминий, мед или цинк, използвайте специален грунд за целта с оглед на по-добро прилепване. Напредъкът не стои неподвижно и на пазара започнаха да се появяват първите универсални грундове, които започнаха да изпълняват както ролята на почвата, така и ролята на конвертор на ръжда, а след това и универсални бои три в едно , които се нанасят директно върху метала.

Докато метали като месинг и мед са красиви сами по себе си, то за черните метали боята дава завършен вид на измайстореното. При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата.

Започнете от ъглите и по ръбовете, като използвате малка обла четка и я потапяте само на 1 см в боята, бои за метални огради. Ефектна боя за антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Dekorator Алкидна боя 3 в 1.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.