Да е жив и здрав именника

Публикувано на: 08.09.2020

Както винаги прекрасна - много богата и празнична трапеза! Абонамент за: Коментари за публикацията Atom.

Добро попадение с рецептата, именника сигурно ни и е простил :Р. My candy kitchen 8 януари г. И ако нещо съм пропуснала да ти пожелая, знай, че като всяка майка няма нещо хубаво, което да не искам да ти се случи! Пеп, такава салата си приготвила, че едва ли има някой, който да й устои! Да ти е живо и здраво момчето и късмета да не го напуска никога! Да е здрав, щастлив и обичан именникът, Бонбон!

Цитат на: marabu в 06 Декември ,

Мариета 6 декември г. Честит празник, Пепи и честит имен ден на Ники. Здраве и много успехи. Мими Гурман Публикации: Вечна романтичка! Вкусна гощавка си приготвила. Unknown 7 декември г.

Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. Честит имен ден на всички именници! Ева Тонева 6 декември г.
  • Bety 7 декември г. Добавяне на коментар.
  • И моят син е именник, така че за празничната трапеза - ще се отчета утре!

Вижте също

Честит Празник!! Албена Павлова 9 януари г. Възможно е да си ги качила на един размер и да си задала да се виждат в друг. Златна си Пепчо! Добро утро, Ники : Имате девойки там, предполагам са помогнали за салатите..

Хубав празничен ден и на вас? DSdiva 6 декември г. Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Unknown 7 януари г. Иви Помощник-готвач Публикации: Да бъдеш здрав и щастлив.

Търсене в този блог

Добавяне на коментар. Кате, напоследък все със закъснение се включвам, но от сърце - Честит имен ден на момчето! А традиционно за празника у нас вече е готов и отлежава и шаран-плакия.

От кал да е, само погледнах снимката. Да е с голям късмет и Бог да е с. Досега не съм имала такъв проблем, Иван да е, странна работа. Честит имен ден на празнуващите. Добавяне на коментар.

Нашата България зад граница

А салатата! Честит ти именник , Пепи! Весел празник му пожелавам!

Салатката изглежда много цветно,пъстро и красиво. Етикети: ПразнициКате, напоследък все със закъснение се включвам, Роси. Кате, Ястия с риба и морски продукти. Честит имен ден. Сега ще предам поздравите на именника : Благодаря ти. Прегръщам те, да е жив и здрав именника. Tina-Rina Гурман Публикации: Да ти е живо и здраво синчето.

Gergana Lazarova 7 януари г. Благодаря и на теб.

Именик или именник?

Bety 8 януари г. Цитат на: marabu в 06 Декември , Питката е чудесна,а баницата ми взе ума! Кате, макар и позакъсняла искам да ти честитя и да пожелая на именника да е здрав, умен, усмихнат и щастлив.

Честит празник на цялото семейство. Мими Гурман Публикации: Вечна романтичка. А за тийнчето на Пепи : Желая му много здраве - то винаги е нужно, на които винаги да го чака няк.


Facebook
Twitter
Коментари
Генади 09.09.2020 в 04:47 Отговор

Хубава вечер и на вас!

Нонна 10.09.2020 в 00:03 Отговор

Само глупости има вече. Албена Павлова 9 януари г.

Марко 12.09.2020 в 13:04 Отговор

Досега не съм имала такъв проблем, странна работа, но кликнах при качването оригинален размер, а после коригирах да са свръхголеми и се получи.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.