Програма за почистване на pc windows 7

Публикувано на: 17.01.2021

Един стандартен почистващ препарат е добър само за самата система, така че трябва да почистите останалата част от твърдия диск. И такива модули могат да бъдат изтеглени безплатно.

Простичкият интерфейс на програмата прави лесно използването на вече копирано съдържание и ще ви позволи бързо търсене сред данните. Инструментът за дефрагментиране на дискове с широк спектър от полезни функции.

Появява се целият списък с ненужни файлове, щракнете върху изтриване. Именно за извозването на този вид "боклук" има програми за почистване на лични компютри. Впечатлен съм от този малък и безплатен софтуер.

Изтегли CCleaner от официалния сайт на приложението. Можете също така да изтеглите такъв софтуер безплатно в този раздел. Отидете в секцията за оптимизация. Безплатната версия на CCleaner предлага и други възможности за оптимизация на системата.

Windows 7. При първото стартиране те ще поискат резервно копие на системния регистър, направете го.

Във всички случаи приложението ви дава нужния контрол върху процеса по изтриването на данни. Wise Care SuperRam Разширено дефрагментиране Ashampoo магическа дефрагмент ScanDefrag Подобряване на паметта Ultimate Не използвайте проверки за боклук, като използвате онлайн инструменти, те няма да помогнат, по-добре е да го направите ръчно.

Auslogics BoostSpeed

Плюс това е напълно на руски език. Потребителите не могат да разберат винаги какво се случва и какво следва да направят.

А самото почистване отнема много време. Това бяха моите фаворити, които спасиха много мишки и клавиатури от бърза и болезнена смърт. Всеки от тях е изцяло на руски език. Тя не се нуждае от инсталация и

BleachBit не е поредният софтуер, предлагащ куп допълнителни екстри за оптимизация, въпреки липсата на руски езиков пакет. Въпреки. Програмата първо сканира регистъра за пробле. Revo Uninstaller е проектиран да помогне за премахването на приложението напълно.

Приятели: SoftVisia za-tebe. Нека започнем с почистване на твърдия диск.

Започнете като сканирате Windows 7 със SLOW-PCfighter

В крайна сметка премахването на ненужни файлове и програми отнема не повече от 5 минути! Софтуерът ви позволява да извършите дълбоко сканиране и да коригирате различните проблеми.

Благодарение на него ще освободите още място на харда си, ще помогнете на операционната система да диша по-леко, а вас ще държи спокоен. Начинаещите ще могат бързо да овладеят основните функции на програмата, докато по-опитните потребители ще получат достъп до фина настройка на цялата система.

Най-доброто, ако е необходимо. Възможностите на безплатна програма за почистване на компютър или лаптоп са повече от достатъчни, програма за почистване на pc windows 7, докато чакате стартирането на вашия Windows 7, е че софтуерът редовно обновява одобрените приложения и поддържа функционалността им гладка и сигурна, не е изисквана към системните ресурси и може да работи под Windows XP; Vista; 7.

Екранна снимка на главния прозорец на Final Uninstaller Тази помощна програма заема не повече societe generale напускат българия 50 MB компютърно дисково пространство, които можете да препоръчате безплатно за изтегляне за не много опитни потребители. Няма модул. Facebook Comments.

Програма за почистване, която премахва скрития адуер, който устройството Ви може да съхранява.

CCleaner е програма, която се бори ден и нощ, за да предотврати това явление. Всяка грешка с ръчно премахване в тези папки е изпълнена със сериозни последици. Изобщо оборудването е до дупка. Иконата за мрежа Wi-Fi или Ethernet не се показва в лентата на задачите?

Изтеглете и инсталирайте. Това е всичко, която CCleaner предлага! ESET NOD32 Antivirus - сигурно антивирусно и антишпионско решение за защита на поверителността и сигурността на вашия домашен компютър от различни видове атаки.

Мобилна чистачка за компютри. HDCleaner 1, програма за почистване на pc windows 7. В статията ще науча как да почистите компютъра от боклук. Най-забележителната функция, твърдият диск е чист от отломки. Български за Wise Registry C leaner 3.

Последното се нарича боклук!

Отзив за софтуера

Програмата има безплатна версия, но ако искате пълната се разтърсете из нета — има я кракната. Софтуер, подобен на CCleaner. С CCleaner можете да управлявате точки за възстановяване на системата и много други.

Предлагам списък с алтернативи безплатно. В немската компания, в която работех заменихме скъпия продукт с тази алтернатива и изобщо не се усети разликата - вършеше ми чудесна работа. От seekПравила за поверителност.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.