Битумна мембрана сива посипка

Публикувано на: 08.09.2020

Описание: 3. Лепило С помощта на горелка директно се загрява основата и долната страна на мембраните до стопяване на полиетиленовото фолио.

Надлъжно, от едната страна на мембраната е оставена непокрита ивица без посипка с ширина 8см, която служи за застъпване при полагане. Полагането на мембрана трябва да стане веднага след изсъхването на грунда. Използват се хидроизолация на основи, съоръжения, покриви и покриви-градини.

Често задавани въпроси. Те са подходящи за по-студени климатични райони, идеални са за подземна хидроизолация срещу високи подпочвени води, както и при покриви, които са обект на високи вибрации и дилатации.

До изчерпване на количествата

Модерен битумен SBS модифициран-полимер със полиестерна армировка, подходящ за хидроизолация за покриви и основи на сгради. Поставянето на хидроизолационните мембрани трябва да бъде предварително планирано.

Хидроизолационната мушама се препоръчва за подложен пласт изолация на скатни покриви под керемиди керамични, битумна мембрана сива посипка и битумни. Монтажни указания. Надлъжно, която служи за застъпване при полагане.

  • Те са подходящи за по-студени климатични райони, идеални са за подземна хидроизолация срещу високи подпочвени води, както и при покриви, които са обект на високи вибрации и дилатации.
  • И двата случая на хидроизолация при класически и при обърнат покрив могат да се използват за обитаеми и необитами покриви, както и за покриви — градини.

Категории с падащо меню

Минералната посипка защитава мембраната от механични и външни атмосферни влияния, най-вече от стареене, причинено от ултравиолетово лъчение, а полиетиленовото фолио запазва добрите адхезивни свойства от долната и страна.

Ако монтажа се извършва като втори слой, върху битумна мембрана без посипка, то следва при загряването, нейното горно защитно фолио също да бъде стопено. Мембрани хидроизолационни битумни с PET армировка Мембрани хидроизолационни битумни с PET армировка и посипка Мембрани хидроизолационни битумни с армировка стъклен воал Мембрани хидроизолационни битумни с армировка стъклен воал и посипка.

Запояването на мембраните с помощта на горелка е изключително здраво и не е необходимо използването на лепила. При работа да се използват лични предпазни средства: полугащеризон, престилка, високи кожени обувки, ръкавици, защитни очила!

Социални мрежи. Механична устойчивост. Този тип мембрани са подходящи за зони с умерено-топъл климат! Да не се използва като завършващ пласт без значение от броя пластове тъй-като UV лъчите ще го деструктират, битумна мембрана сива посипка. Мембраните са покрити с посипка от цветни минерални шисти сива, черве.

Свързани продукти

Поставянето на хидроизолационните мембрани трябва да бъде предварително планирано. Топлоизолация от плочи екструдиран пенополистирол XPS 7. Тротоарни, градински плочи и настилки Бордюри, кашпи, стъпала Паркинг елементи Клинкер и облицовъчен камък Ограда и оградни системи. Хидроизолационната битумна мембрана се

Дренажен слой напр. Всички права запазени. Бетонови керемиди, капаци и аксесоари. На местата, където две съседни мембрани се припокриват използвайте валяк за оказване на натиск. Изчистена форма и възможност за комбиниране с бордюри и тротоарни плочи в същата цветова гама.

Модерен битумен SBS модифициран-полимер със полиестерна армировка, подходящ за хидроизолация за покриви и основи на сгради. И двата случая на хидроизолация при класически и при обърнат покрив могат да се използват за обитаеми и необитами покриви, както и за покриви — градини. Информационен лист за безопасност.

Декларация за прозрачност? Монтажни указания! Полиетиленово фолио 7. Проблеми при отстраняването на битум. Устойчиви на UV-лъчи, всяко руло трябва да се развие и да се битумна мембрана сива посипка да престои така няколко часа върху равна площадка.

Подготовка на хидроизолационната мембрана Поставянето на хидроизолационните мембрани трябва да бъде предварително планирано. Острите ръбове се отчупват и заоблят. Премахни Сравни.

Откъде да купя. Декларация за експлоатационни показатели. Да не се използва като завършващ пласт без значение от броя пластове тъй-като UV лъчите ще го деструктират. Хидроизолационната мушама се препоръчва за подложен пласт изолация на скатни покриви под керемиди керамични, бетонови и битумни.

Минималната температура на полагане при която запазват своята гъвкавост е -5 о С. При системата на обърнат покрив не е необходимо да се използва пароизолация, защото топлоизолацията се полага върху хидроизолацията. С помощта на горелка битумна мембрана сива посипка се загрява основата и долната страна на мембраните до стопяване на полиетиленовото фолио.


Facebook
Twitter
Коментари
Вичо 10.09.2020 в 15:54 Отговор

Дренажен слой напр. Подложен пласт при м

Ятана 12.09.2020 в 22:51 Отговор

Ако монтажа се извършва като втори слой, върху битумна мембрана без посипка, то следва при загряването, нейното горно защитно фолио също да бъде стопено.

Авлига 18.09.2020 в 09:53 Отговор

Премахни Сравни.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.