Лекари хематолози стара загора

Публикувано на: 22.01.2021

В клиниката работят 11 лекари — всички имат придобита специалност, а 4-ма от тях с профилна такава: по хематология, нефрология, пулмология и кардиология; 19 медицински сестри и 11 санитари. В отделението се извършва обучение на студенти , лекари-специализанти по физикална и рехабилитационна медицина ,ОПЛ,рехабилитатори,медицински сестри,акушерки и ерготерапевти. Доктор Веска Иванова — специалист хематолог и вътрешни болести в град Стара Загора.

Към момента липсва информация за апаратурата, с която разполага д-р Велина Димова Черкезова. В Клиниката се извършват всички високоспециализирани диагностични и лечебни процедури свързани с: 1. Един от тях има допълнителна квалификация по бронхология. Основните приоритети в клиниката са висок професионализъм и отлична квалификация на всички екипи при обслужване на болното дете. Стара Загора, общ.

Клиниката е разположена в сградата на хирургически блок етаж 8 Началник отделение: Д-р Радоев тел. Участва в национални и международни научни форуми.

Клиниката по съдова хирургия е създадена е на Основните приоритети в клиниката са висок професионализъм и отлична квалификация на всички екипи при обслужване на болното дете. Ако имате нужда от консултация с хематолог, лекари хематолози стара загора, потърсете съветите на доктор Веска Иванова в град Стара Загора!

Разкрити са 25 болнични легла. Предимно облачно мин: -3 макс: 8. Облачно мин: 4 макс: 5.
  • На официална церемония Районната колегия на Българския лекарски съюз връчи годишните си награди на изявени лекари от Стара Загора и областта.
  • Търсени профили. Обслужват се болни освен от Старозагорски район и от цяла Югоизточна България.

Служебна информация

В отделението се приемат пациенти по клинични пътеки и на свободен прием със следните заболявания:. Облачно мин: 3 макс: 4. Децата не могат да.. Предимно облачно мин: -3 макс: 8. Облачно мин: 3 макс: 5. Годишно се превеждат и лекуват около 80 новородени, родени в други родилни отделения.

  • Високо качество Ниско качество Високо качество в лимитирани мрежи Ниско качество в лимитирани мрежи. Разполага с 25 легла в стаи с 2 и 3 легла.
  • В клиниката се извършва обучение на студентите от Медицински факултет при Тракийски университет и е база за следдипломно обучение на лекари —специалисти по гръдна хирургия.

В момента разполага с 20 легла, отговаря на III ниво на компетентност на медицинския стандарт по нефрология, като се обучават студенти и 25 специализанти г.

Избор на категория. Към клиниката има оборудван специализиран инфузионен център за прилагане на биологични средства лекари хематолози стара загора обучен екип съгласно съвременните международни стандарти и изискванията на НЗОК. Клиниката поддържа постоянен научно - практичен обмен и контакти с останалите университетски неврохирургични клиники в страната и в чужбина. Наред с диагностично-лечебната дейност в отделението се разгръща и научно-преподавателската.

Бъди част от нас

В отделението се приемат пациенти по клинични пътеки и на свободен прием със следните заболявания:. Облачно мин: 1 макс: 8. До този период е съществувало като сектор по Нефрология на Първо вътрешно отделение.

Лабораторията е модерно оборудвана, отговаря на изискванията за лабораторни изследвания. Клиниката е присъединен член на EUSTAR - европейската група за изследване на склеродермията и има възможност да работи в Европейския регистър на пациенти с лекари хематолози стара загора заболяване.

Обикновено пациентите с тези заболявания след лечението с химиотерапия идват на наблюдение в нашия кабинет през няколко месеца, допълни хематологът. Стара Загора. Facebook коментари:. Оперативно лечение на тумори на бял дроб, мидиастинум и гръдна стена; 2.

Полезни връзки

В отделението работят 6 лекари, 13 мед. То осъществява диагностика и лечение на остри, обострени и хронични заболявания на храносмилателната система, с комплицирано протичане и с извършване при необходимост на следните процедури:. Обзавеждане и оборудване:. Инфекциозно отделение е едно от водещите отделения в областта на инфектологията в България.

Христо Мумджиев Тел. Началник клиника: Проф. Разполага с 25 легла в стаи с 2 и 3 легла. Инфекциозно отделение е едно от водещите отделения в областта на инфектологията в България. Доктор Веска Иванова извършва лечение анемии, лекари хематолози стара загора, левкемия.

Осигурен е часов прием на болните. Доктор Веска Иванова - лечение на левкемия в град Стара Загора.

Клинична хематология, Област Стара Загора

Клиниката си сътрудничи с останалите Университетски клиники по Кожни и венерични болести в страната и водещи европейски дерматологични клиники. Моля, попълнете на кирилица! Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Оценка Подобрение Влошаване. Загора е със солидна история и притежава завиден авторитет сред българската ортопедична общност. Облачно мин: 4 макс: 5.


Facebook
Twitter
Коментари
Свадка 22.01.2021 в 21:33 Отговор

Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. В клиниката се диагностицират и лекуват следните заболявания: Бронхиална астма ХОББ Пневмония Белодробен тромбемболизъм без фибринолитик Тумори на белите дробове.

Каролин 28.01.2021 в 00:32 Отговор

Облачно мин: 1 макс: 8. Важни промени в Наредбата за обществения ред предлага община Сливен.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.