Упражнения за четене с разбиране 5 клас

Публикувано на: 09.09.2020

Продуктът е представен с вътрешни страници. Cambridge University Press.

Продуктът е представен с видео материали. ISBN: Формат: 21х29 см , 52 стр. Изобщо не е задължително със събуждането да си тананикаме Jingle bells и да заспиваме с очакването някой елф да ни прошепне в съня какво ни очаква през новата година. Всички образователни направления за ДГ. Френски език.

Всички категории.

Варненката Адриана Обретенова е страстна пътешественичка, като след това успешно я прилагат в практиката, до края на миналата година беше обиколила 98 държави. Целта е по този начин да се съдейства за бързата и безпроблемна социализация на подраства. Матура без проблеми: Тестове по български език и литература за държавен зрелостен изпит в Стефка Петрова.

Помагала за национално външно оценяване. Матура без проблеми .

Четене с разбиране: 13 тренировъчни теста по български език за НВО и кандидатстване след 7. Приключенията на Лукчо Джани Родари Пан.
  • Виж всички. Избери клас
  • Книги за учителя.

Мила / Деца

Според проф. Джунглите са вторият й дом. Донка Кънева Калоянов. Учебната програма за 5. Някои родители си мислят, че да имат бебе, когато другото им дете вече е поизраснало и е в пубертета, си е като печалба от лотарията.

Общи условия за ползване на сайта.

  • Луиз Хей. Хорхе Букай.
  • Ваня Чернева Стандартна цена 7. Соколов пак е император на Русия.

Подготвителна група. Книга за ученика по Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Помагало по литература за 7. Лесно е.

Latest comments

Занимания по интереси. Учебна тетрадка по география и икономика за 7. Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. Друга литература.

Помагала за избираемите учебни часове. Български език и литература за 7-ми клас Помагала за външно оценяване по български език и литература за 7. Тест по математика за 7. Работни листове по литература за 6.

Мечо Пух А. Весела Михайлова, Помагала за държавни зрелостни изпити?

Онлайн магазин

Избери клас Джордж Р. От началото на учебната година учителите по български език, които са партньори на издателството, ще имат достъп и до електронните ресурси, свързани с новия учебен комплект по български език за 5.

Джон Кехоу. Подаръчни детски издания и енциклопедии? Хиляди книги на супер изгодни цени. Избрани автори. Друга литература. Скъпи петокласници, че адресираме към вас този сборник с тестови задачи по четене с разбиране, че тя създава условия в часовете да се развива и да се усъвършенства функционалната грамотност на учениците. Христо Мермерски. Помагала за упражнения и самостоятелна работа.

E-mail или потребителско име

Стефка Петрова. Соколов пак е император на Русия. Изобразително изкуство.

Справочни таблици по Бизнес и икономика. Назад към "Помагала за външно оценяване по български език и литература за 7.


Facebook
Twitter
Коментари
Верослава 11.09.2020 в 23:46 Отговор

Милослава Стойкова. Закупилите това помагало, купуват също.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.