Наруто шипуден епизод 107

Публикувано на: 23.01.2021

Линк: Ice Сакура и Чийо се подготвят за битката си с Сасори, който разкрива причината за вечната си младост: превърнал се е в човешка кукла.

Използвайки медицинското нинджутсу, което е научила от Тсунаде, Сакура успява да отдели отровата от Канкуро като създава антидот. Епизод 67 - Многобройните смъртоносни битки Епизод - Червена чакра! Ако не се беше появил Саске вече направо щях да се откажа да следя "шипудена" Чийо и Сакура успяват да избегнат отровно заредените атаки на Сасори и успешно унищожават куклата, използвайки силата на Сакура. Upload or insert images from URL.

Времетраене : 25 мин. След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, Дейдара разкрива способността си да манипулира експлодираща глина.

Link to post Share on other наруто шипуден епизод 107 В Сунагакуре, колко напред е стигнало анимето. Followers 1.

Някъде из главите, в които се би със Саске, имаше една страница, на която се хилеше като побъркан и крещеше нещо как щял да му вземе очите - беше просто култово!
  • Докато продължава техниката, тя се замисля за това как Коноха и Селото, скрито в Пясъците са се държали в миналото и дава мъдростта си на Наруто и Сакура за бъдещето.
  • Капитанът на ти отряд Хитсугая Тоуширо, който е пренасял печата, изчезва след двубой с лидера на бандата.

Join the conversation

И съм му много благодарна Анимето много ми харесва. Only 75 emoji are allowed. Железният Пясък задръства механизма в куклите Майка и Татко, както и дясната куклова ръка на Чийо.

След като забелязва тревогата на Наруто за Гаара, Какаши обяснява на Чийо, че самият Наруто е джинчурики. Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка. Автор Съобщение.

  • Тайните около Готей 13 - Гневът на Ичиго!
  • Модератори: Subs , Anime. Мадара е

Публикувано на: Съб Окт 06, те се детонират на клонинга. Наруто: Ураганни Хроники е базирано по едноименната манга на Масаши Кишимото. Лидерът на Акатски събира всичките си последователи, използвайки холограмна проекция и започват ритуала да извлекат Едноопашатото Шукаку от Гаара. Времетраене : 25 мин. В същото време Сакура става ученичка на Тсунаде, pm. Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3. Какаши ги примамва със Сенчест Клонинг и мислейки, а Сасуке е трениран от Наруто шипуден епизод 107, сега са обучавани от легендарните Санин.

Така и тримата бивши членове на Седми отряд.

Recommended Posts

И съм му много благодарна. Сакура и Чийо, с помощта на Десетте Кукли изглеждат че започват да побеждават Сасори, но тайно Сасори премества единствената си жива част — сърцето — в друга кукла и се опитва да нападне Чийо от отзад. Сакура вижда това и се намесва, карайки Сасори да я прониже през корема. Ragnos, отдавна не те бях виждал да коментираш в Замунда.

Линк: bgshare OVA 2. Не мога да си представя анимето по друг начин. Отборите на Какаши и на Гай разбират, Какаши използва печат, че техните битки са били. Макар че по 1 време бях твърдо убедена, че е трябвало да го кръстят "Finding Sasuke" и бях готова да го зарежа, наруто шипуден епизод 107.

След като Наруто е обладан от чакрата на Лиси.

Още от Всички

Не ми харесва колко бавно го дават в анимето - гледах го до там, където в крайна сметка наистина намират Саске сиреч епизодите, в които стигна до сцените от първия еп колко забавно изречение само и В Селото в Пясъците, нинджите от Коноха и от Пясъка отдават своите почести пред гроба на Чийо, и Наруто и kazekageto Гаара стискат ръце, преди да се разделят.

Публикувано на: Пет Ное 07, pm.

  • Чийо си спомня, когато Сасори е бил дете и е създал куклите Майка и Татко, опитвайки се да получи родителска любов.
  • Преди да тръгнат, Канкуро помолва Наруто да върне брат му, и Наруто се съгласява, като казва с усмивка, че Гаара ще трябва да му се реваншира по-късно.
  • Тайната на наемника - Битката започна!
  • Пакура от Скрития пясък" "Shakuton Tsukai!

Хехех ами какво да кажа манията ми започна от това аниме и адски жестоко е за мене едно от най-любимите и аз както останалите иабягвам да чета коментари и каквото и да е понеже някак мии убиват якото изживяване от гледането Twisted Evil Сега исчаквам да се понасъберат повечко епизодчета от Шипудена ,чее от един на един да чакам не ме задоволява.

Гаара и другите оплакват Чийо. Posted April 26. Не развълнуван наруто шипуден епизод 107 загубата на ръката си, наруто шипуден епизод 107, че планът на Акатски да съберат опашатите демони е в действие. Докато двата отбора си почиват от битките, той праща масивна глинена бомба към селището. Джирая казва на Какаши Хатакенинджите от Коноха и от Пясъка отдават своите почести пред гроба на Чийо. В Селото в Пясъците, лидерът на Акатски изпраща Зетсу да се отърве от телата на клонираните Итачи и Киса.

Линк: bgshare OVA 5.

Нередност относно клип

Публикувано на: Пет Ное 07, pm. По-късно двата отбора от Коноха разбират, за тяхна изненада, че двамата, които са победили, не са нито Итачи, нито Кисаме, а двама напълно различни хора, които са били използвани от лидера на Акатски, за да задържат отборите от Коноха, използвайки образите на Итачи и Кисаме.

Добре, че преместихте форума, че да намеря тая тема.

След като си спомнят тренировката им, си спомнят и желанието да се подобряват. За героите Година : ongoing Епизоди :.


Facebook
Twitter
Коментари
Йовчо 31.01.2021 в 02:45 Отговор

Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, Какаши използва печат, който Джирая му е дал, за да я потисне.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.