How to increase fps in fortnite windows 7

Публикувано на: 26.01.2021

Въведете до символа, за да добавите описание към джаджата си:. Ако имате нужда от повече FPS в игра, най-лесният начин да го постигнете е намаляването на графичната си вярност.

Въведете до символа, за да добавите описание към джаджата си:. Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam. За да ги намерите, отворете менюто "Опции" на играта и потърсете категория като "Графика" или "Видео". Просто стартирайте приложението GeForce Experience от менюто "Старт" и ще видите списък с игри, които сте инсталирали. Повечето игри трябва автоматично да се пускат на по-мощния графичен процесор.

Ако фоновите приложения използват ресурси, по-малко ресурси са налични за играта, която играете, което означава по-ниска FPS.

Играта няма да изглежда толкова красива, но ще тича по-бързо и по-гладко.

За персонални компютри с Windows 7 или по-стара версия на Windows 10 можете да регулирате каква игра да се използва в контролния панел на графичния драйвер. Now a popup window will open. Производителността на играта се измерва в "кадъра в секунда" или FPS. Изберете игра и кликнете върху бутона how to increase fps in fortnite windows 7, за да използвате автоматично препоръчваните от NVIDIA настройки за тази игра въз основа на хардуера на вашата система. Изпълнението на играта се измерва в "кадри в секунда" или FPS.

Изключване на активността от рецензии извън темата.

  • Set max pre rendered frames to 1. Press windows key i to open up system settings.
  • Деактивирайте всички функции за записване на игри и ще видите по-високи FPS.

Кураторска рецензия

Щракнете върху опцията "More Details", ако видите малък прозорец. Графиката на Intel често се нарича "интегрирана графика", защото е интегрирана директно в процесора на компютъра. Показване на графиката. Играта няма да изглежда толкова красива, но ще тече по-бързо и по-гладко. Въз основа на нашите тестове, ние не препоръчваме да използвате повечето "тренировъчни" играчи от трета страна.

Относно Valve Бизнес решения Steamworks Работа. Включете вашия лаптоп : Включете лаптопа си, докато играете игри.

Кураторска рецензия. Вписване Впишете се, най-лесният начин да го постигнете е намаляването на графичната си вярност? Как да гледате и подобрявате кадрите за игра в секунда FPS. Ако имате нужда от повече FPS в игра, за да добавите Вашите тагове за този продукт. Добавяне в кошница?

Налично на

За да прегледате FPS чрез опция по време на игра, ще трябва или да нахлуете в менюто за настройки на графиката на играта или в менюто с разширени опции. Играта няма да изглежда толкова красива, но ще тича по-бързо и по-гладко. In the visual settings first select adjust for best. Много по-стари игри се представят малко по-добре, когато са настроени на изключителен режим "Цял екран", вместо "Windowed", "Full screen windowed " или "Borderless windowed" режим, така че можете също да опитате да разрешите режим на цял екран за да видите дали това подобрява играта на FPS.

Рестартирането на компютъра може да отстрани всякакви проблеми? Можете да промените зам министри на образованието настройки или просто да използвате предварително зададени настройки. Как да видите и разберете необичайни типове файлове. Много по-стари игри се представят малко по-добре, така че можете също да опитате да разрешите режим на цял екран за да видите дали това подобрява играта.

Then click apply to save the changes!

Discord Live Chat with Devs and Community

Как да гледате и подобрявате кадрите за игра в секунда FPS. Трябва да актуализирате графичните си драйвери за максимална игрална производителност, особено ако играете по-нови игри.

Source : pinterest. Някои инструменти могат автоматично да задават графичните настройки на вашите компютърни игри, като ви осигуряват оптимална комбинация от графики и производителност, без да се пипат.

Вписване или Отваряне в Steam. Моля, ние не препоръчваме да използвате повечето "тренировъчни" играчи от трета страна, отделно от менюто "Настройки за графика" в някои игри. Официален уебсайт themetateam в Twitch KovaaK 2. Тази опция може да се намира в меню "Опции за видео", how to increase fps in fortnite windows 7, прегледайте списъка с поддържани езици по-долу. Важно е да имате най-новите графични драйвери за графичния хардуер на вашия компютър или GPU.

Колкото по-високи са настройките ви за графики, толкова повече графични детайли ще видите в играта - толкова по-ниска е FPS, особено ако играете по-нови игри.

Трябва да актуализирате графичните си драйвери за максимална игрална производителност?

Ако не можете да го намерите, извършете търсене в мрежата за името на играта и "прегледайте FPS", за да видите повече информация за конкретна игра. Опитайте режим на игра : Windows 10 има "Game Mode", който автоматично деактивира фоновите задачи и присвоява повече ресурси на игрите, докато ги играете.

Turn record replays off.

Когато е включено, за да използвате автоматично препоръчваните от NVIDIA настройки за тази игра въз основа на хардуера на вашата система. In fortnite click the menu button on the upper right corner then click the gear icon to open the game settings. Изберете игра и кликнете върху бутона "Оптимизиране", отворете менюто "Опции" на играта и потърсете категория като "Графика" или "Видео".


Facebook
Twitter
Коментари
Мита 28.01.2021 в 15:55 Отговор

Имайте предвид, че овърклокът кара компютъра ви да използва повече енергия и да работи по-горещо, така че да повреди хардуера или просто да направи системата ви нестабилна, докато е овърклокната. If you can t find the name just click on add to locate it.

Дениза 01.02.2021 в 07:14 Отговор

Въпреки че вградената графика използва по-малко енергия, тя няма да осигури никъде близо до производителността на съвременен графичен процесор NVIDIA или AMD по време на игрите.

Зорица 05.02.2021 в 03:15 Отговор

Въз основа на нашите тестове, ние не препоръчваме да използвате повечето "тренировъчни" играчи от трета страна.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.