Пране на килими в пловдив

Публикувано на: 26.01.2021

Машинно пране на килим до 10кв. То включва също дезодориране и премахване на миризмата. Можете да се доверите на нашия екип, който ще се грижи за всички ваши нужди за почистване на килимите, удължавайки живота на инвестицията Ви и да се уверете, че жизненото Ви пространство е без замърсявания, отломки и вредни микроорганизми.

Георги Георгиев. Масаж на лице, шия и деколте Цена: Kathleen - I am happy as the pro came on time and was efficient and deliginet worker. Спечели ги за своя бизнес! Ако търсите наистина надежден препарат за почистване на килими в Пловдив, ние сме компанията, на която можете да се доверите, за да се справи с всички ваши нужди за почистване на килими, мокети и тапицерии. Машината разполага с 10 четки — 8 дискови четки, които осъществяват основното изпиране и 2 хоризонтални четки, които извличат в дълбочина мръсотията — мъхове, коса, косми от домашни любимци.

Мръсотията и замърсяването отдавна са проблем за големите градове. Brenda Cronin - I would recommend the services to my friends and relatives, пране на килими в пловдив. Обработката на петна и използването на непрофесионални почистващи препарати закупени от магазинната мрежа е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск. Търси изпълнител. Селска салата, плюс порция мусака - за вкъщи Топ цена: 1лв.

Cameron - It went well. PRO Cleaners. Селска салата, плюс порция мусака - за вкъщи Топ цена: 1лв.

Полезни връзки

Търси изпълнител! Debby Jackson - Thank you so much. Спечели ги за своя бизнес! Машинно пране на килим до 12кв. Свържете се с нас днес!

Вакуум машина - след изсушаването на Вашия килим, осигуряваме финално събиране на остатъчни мъхове и мръсотия, кв. Мебели 11 За кухнята 3 За климати! Асеновград. С уговорка. PRO Cleaners. Мръсотията и замърсяването отдавна са проблем за големите градове.

Професионално почистване гр. Пловдив

Държавна опера - Пловдив. Тъй като модерните тъкани и влакна са плътно изтъкани, мръсотията трудно се избягва. Търси изпълнител! Машината разполага с 10 четки — 8 дискови четки, които осъществяват основното изпиране и 2 хоризонтални четки, които извличат в дълбочина мръсотията — мъхове, коса, косми от домашни любимци.

Гарантираме пълното отстраняване на всички петна, когато има хубави килимчета, включително петна от мастило, населено място. Колко пране на килими в пловдив уютно у дома. За килим над 12кв. Търсите най-добрата компания за почистване на килими в Пловдив с професионални почистващи препарати и машини. Разграбена оферта. За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга: Трябва да получим информация за желана услуга.

Грижа и защита за вашите килими и пътеки в Кючук Париж Пловдив 4013

Ако имате други въпроси. Офертата включва: - машинно изтупване; - машинно детайлно изпиране; - машинно изсушаване. Ще ги ползвам пак Свършиха страхотни неща с моите килими, като нови са! Клиентски номер:.

Мръсотията и замърсяването отдавна са проблем за големите градове. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника Екстракторна машина. Загора 65 Сливен 2 Шумен 31 Хасково 22 В. Свържете се с нас днес. Ние сме професионалисти. Транспортът е безплатен и целогодишен. Строителни и Ремонтни услуги Търси изпълнител.

Масаж на лице, шия и деколте Цена: Търново Търново

Както влакната му няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати, пране на килими в пловдив. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна - почистващи препарати. Доставените килими да не се съхраняват в транспортното фолио? Христо Ботев 90, бензиностанция Петрол.


Facebook
Twitter
Коментари
Евстатий 30.01.2021 в 00:14 Отговор

Машинно пране на килими и пътеки чрез метода Steam cleaning в Кючук Париж Пловдив Офертата важи за 1 брой килим до 12кв.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.