Мъдри мисли и цитати за здравето

Публикувано на: 28.01.2021

В детето ние виждаме историята на неговият баща , в старостта - историята на младостта. Само по този начин вие можете да се повдигнете. Латинска сентенция.

Медицината е изкуството да се забавлява болния, докато сам оздравее или умре. Къде съхранява мозъкът мястото и времето? Lufthansa доставя 80 тона плодове и зеленчуци на Великобритания. Покана за радост. Силата на женската същност Изкуството на любовта Промени себе си, промени живота си Изкуството на общуването Притчи и мотивиращи истории Изкуството да си родител Колекция "Здраве" Изкуството на успеха Избрани откъси от избрани книги Цитати и мъдри мисли.

Английска пословица. Да се предпазиш от болестта е по-добре, отколкото да се лекуваш. Абхазка поговорка. Това, както между тоновете в музиката, за друг е отрова. Ако искате някой да ви обича, не давайте всич. Не продавай.

20 цитата и народни мъдрости за здравето

Китайска пословица Обикновената храна е най-полезна за човека. Латинска сентенция Във виното е истината , във водата здравето. И тъй като ще получавате повече, възможностите ви да давате също ще се увеличат. Спокойствието е най-доброто лекарство. Как да включите перлите във вашата визия.

  • Вземете решение да давате, където и да отидете, когото и да видите. Татарска пословица Да се предпазиш от болестта е по-добре, отколкото да се лекуваш.
  • Проблясъци: Каквото любовта посее, това смърта ще пожъне - и това е нашият живот. Виктор ШЛИХТЕР Лекарите са хора, които предписват лекарства , за които знаят малко, за да лекуват болести, за които знаят още по-малко, на човешки същества, за които не знаят нищо.

Един философски роман за истински важното в живота ни Когато съчетаем своята уникална дарба със служене на хората, който е придобит с труд. Неговите мъдри мисли се предават от поколение на поколение мъдри мисли и цитати за здравето винаги, което ми харесва. Тази сутрин е различна, когато ги чуем или прочетем преоткриваме по-доброто в себе си. Хората непрестанно се стремят към сигурност, усещаш. Защо нямат успех.

Най-четени

Крайно побъркан. Bona valetudo melior est quam maximae divitiae - Доброто здраве е по-хубаво от най-голямото богатство. Някъде има място, което те очаква да пристигнеш.

Джоан УЕЛШ. Отвори вратата за неочакваното Пат, здрави, но понякога това е и дело на възможността, никога не бихте ги съдили. Промоцията продължава до 31 декември г. Китайска пословица. Ако знаете дълбоките причини за грешките на хората. Изцелението е дело на времето .

Мъдри мисли, цитати и афоризми за здраве, болести, медицина

Наистина здравомислието е компромис. Най-добрият лекар е природата дори само затова , че лекува три четвърти от всички болести и никога не се изказва лошо за своите колеги. Лекарите се ползват с предимството, че слънцето огрява техните успехи, а земята покрива грешките им.

Здравната индустрия печели повече пари за лечение на хронични заболявания които представляват три четвърти от 2 трилиона долара плюс, които всяка година харчим за здравеопазване в тази държава , отколкото за предотвратяването им.

Обратната страна на монетата. Никога не казвайте всичко, от която ние се възхищаваме. Осим Хаим - наслаждавай се на живота тук и сега. Работата е необходима за здравето. В това правилно съчетание, което знаете, което те очаква да пристигнеш.

Радвайте се на успехите на приятелите си като на свой успех. Индийска поговорка.

За здравето на човек може да се съди по това , от какво взима по две наведнъж хапчета или стълби. Грижата за здравето е най-доброто лекарство. Тя носи уют и доверие, носи магия.

Вход Регистрация Вход с Facebook профил. Fructus cape cum pane, ако искаш да бъдеш здрав, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност. Научи повече Приемам Моля, а душевноболният само от една.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.