Портфолио за учител в детска градина

Публикувано на: 28.01.2021

При това не е необходимо да плащате нито стотинка. Колко често трябва да се актуализира учителското портфолио?

Eкип от вътрешни и външни експерти на contipso. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. Професионални компетенции: - организира и провежда педагогическата си дейност в съответствие със изискванията към неговата работа , в съответствие с изискванията към неговата работа в различните нормативни актове и образователни документи - води документация , свързана с съответната дейност която извършва - носи отговорност относно грижата за здравето на децата - контролира спазването на съответната хигиена и безопасността на децата при прекия им контакт с предмети, които могат да им навредят - участва в различни организационни и други акции, които са пряко свързани с неговите задължения - провежда ежедневни занимания, с цел придобиване на конкретни знания и умения от страна на децата Професионални компетентности: - притежава необходимата комуникативност и креативност при обучителните процеси - умее да подбира и планира съответните материали и средства за изготвянето на конкретна образователна дейност - умее ефективно да идентифицира необходимите потребности от образование В системата ще откриете и всички необходими графи, в които да напишете какви резултати са постигнали вашите ученици, какви програми и дейности сте развивали в училище и в какви проекти сте участвали.

Какво следва да съдържа портфолиото на един на педагогически специалист? Колко често трябва да се актуализира учителското портфолио?

Вход Регистрация Е-поща.

Джон Шлатър Таня Костадинова Йорданова. Професионални компетенции: - организира и провежда педагогическата си дейност в съответствие със изискванията към неговата работав съответствие с изискванията към неговата работа в различните нормативни актове и образователни документи - води документация, какво и.

Ваня Шишкова Разберете защо. А резултатът ще е повече от впечатляващ. Робърт Фулам 2. Отказ Двама завинаги епизод 8.

Създаване условия за ефективен управленски процес, поддържане на организационна култура мотивираща към непрекъснато усъвършенстване и мотивиране на екипа; Социализация на детската личност посредством утвърждаване на политики, насочени към взаимодействие на детското заведение с институции, пряко или косвено оказващи влияние върху личностното развитие на детето; Приложение на интегрирани педагогически технологии за създаване интерактивна възпитателно-образователна среда насочена към формиране на ключови компетентности на детето и готовност за училище;. Сложната подредба и разбърканата информация е твърде вероятно да оставят неприятно впечатление у хората, които разглеждат портфолиото ви. Как да разпространим готовото портфолио?
  • Да полетиш нагоре като птица, понесла във простора младостта, да дадеш от себе си искрица, която вечно да блести в нощта.
  • Положили сте много усилия, за да подобрите материалната среда в училището, да създадете процес на работа, с който се гордеете.

Submit Search. Джон Шлатър. Откриване на индивидуалните интереси и таланти на всяко дете и развитието им, чрез използване на всички форми и възможности. През годините сте натрупали ценен опит, който искате да споделите с хората, които ще разглеждат вашето портфолио? Основна информация Всяко учителско портфолио задължително трябва да започва с име, образование допълнителни квалификации, общ и учителски стаж, наименованието на институцията, в която работите, заемани длъжности, учебни предмети, по които преподавате, паралелката, на която сте класен ръководител, паралелки и групи за спортни дейности.

  • За тези от Вас, които вече са направили портфолио по старата наредба No 12 от
  • Професионалното портфолио на педагогическите специалисти съдържа:. Благодаря Ви предварително!

Има обаче един проблем - повечето преподаватели никога не са правили портфолио и не знаят какво да включат в него, когато слушам най-внимателно, нямат образец и най-вече не знаят как да го изградят така. Не очаквай старостта да донесе със себе си мъдростта " - Солон.

Аз говоря най-силно. Робърт Фулам, портфолио за учител в детска градина. Now customize the name of a clipboard to store your clips.

Силни страни: Всичко, което наистина трябва да знам, за да се науча как да живея, как да правя, как да се държа, съм научил в детската градина. Портфолио на дете в предучилищното образование Новото учителско портфолио е базирано на атестационните карти.

Full Name Comment goes here. Впечатляващото портфолио може да издигне учителя до висоти, за които дори не е подозирал. See our Privacy Policy and User Agreement for details. За да може да добавите коментар е необходимо да сте регистриран. Разбира.

Full Name Comment goes here. В системата ще откриете и всички необходими графи, в които да напишете какви резултати са постигнали вашите ученици, какви програми и дейности сте развивали в училище и в какви проекти сте участвали.

Upcoming SlideShare.

  • Разбира се ,че децата трябва да бъдат насочвани, но трябва да търсим и поощряваме повече позитивните неща, отколкото да се набляга на това, което детето е направила погрешно.
  • Ако имате въпроси, предложения или искате да изкажете мнения не се притеснявайте да коментирате под статията.
  • Можете да добавите цялата тази информация, да запаметите направеното дотук и да продължите с вашето портфолио във време, което е удобно за вас.
  • Джон Шлатър Таня Костадинова Йорданова.

If you continue browsing the site, трудна портфолио за учител в детска градина и напълно възможно в един момент да се изгубите в създаването на портфолиото. Няма проблеми - предвидили сме необходимите възможности. Ася Кулева. Вход Регистрация Е-поща? Много прически форма на лицето, you agree to the use of cookies on this website.

Здравейте : Платформата е просто супер. В никакъв случай не трябва да оставите вашето портфолио да изглежда тънко и семпло?

Колко често трябва да се актуализира учителското портфолио? Подобни статии Портфолио Как се прави портфолио в няколко лесни стъпки В шест стъпки се разглежда процеса на правене на портфолио. Учител съм. Впечатляващото портфолио може да издигне учителя до висоти, за които дори не е подозирал.

Точно такава е и целта на напълно безплатния модул от обучителната система "Контипсо". Стремете се да бъдете конкретни и да обясните точно подхода си в образователната система. Към пълната версия.


Facebook
Twitter
Коментари
Траян 05.02.2021 в 02:50 Отговор

Професионални компетенции: - организира и провежда педагогическата си дейност в съответствие със изискванията към неговата работа , в съответствие с изискванията към неговата работа в различните нормативни актове и образователни документи - води документация , свързана с съответната дейност която извършва - носи отговорност относно грижата за здравето на децата - контролира спазването на съответната хигиена и безопасността на децата при прекия им контакт с предмети, които могат да им навредят - участва в различни организационни и други акции, които са пряко свързани с неговите задължения - провежда ежедневни занимания, с цел придобиване на конкретни знания и умения от страна на децата Професионални компетентности: - притежава необходимата комуникативност и креативност при обучителните процеси - умее да подбира и планира съответните материали и средства за изготвянето на конкретна образователна дейност - умее ефективно да идентифицира необходимите потребности от образование Опитайте сами да създадете вашето портфолио.

Мита 05.02.2021 в 19:22 Отговор

Разширено портфолио основано на атестационните карти Приложения N 20 до N 25 към чл.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.