Пожелания за имен ден на брат

Публикувано на: 30.01.2021

Бъди много усмихната, силна, обичана! Земята празнична погача поднася ти сега с любов, за твойто име даже здрача изрича божи благослов. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден.

Желая ти достатъчно "Здравей", за да имаш сили и за някое "Довиждане"! Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре. Антибактериален гел за ръце — направи си сам. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих — Наздраве, да ти е живо и здраво името! Винаги щастлив и никога нещастен! Този празник нека е за теб и мен, че носим име едно и с теб сме другари добри.

Копирай Сподели Сподели. Пожелавам ти да имаш много приятни изненади днес, докато грее слънце, които искаш да видиш. Честит да е денят ти. Н арода ни празнува много и различни именни дни. Честит имен ден. Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти. Бъди усмихнат.

Пожелания за мъже за имен ден

Да се събуждаш винаги с една мечта и сърцето да топли любовта! Пожелавам ти цялото щастие на този свят да бъде за теб! Нека винаги посрещаш изпитанията със сила и мъжество, А хубавите моменти в живота са повече от лошите! С пожелания за упоритост - за да следваш мечтите си, смелост - за да ги отстояваш, търпение - за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това. Желая ти достатъчно да загубиш, за да оцениш това, което имаш!

Сърдечно те поздравяваме.

Нека само обич топли твоите очи. Желая ти леки запивки и много усмивки. Бъди добра, а здравето ти желязно, бъди щастлива. Нека животът ти е хубав, защо сега екипът на pojelaniq-bg! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си. Работи, сякаш не се нуждаеш от пари. Ето.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Весел празник и наздраве! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е необходимо; щастие, защото е важно и любов, защото тя ще спаси света!

Нека имат светли дни, в които във всяко дело да им върви. Парти идеи за Нова година. Пожелавам ти всичко най-най и разбира се, в живота си - очакват. В мечтите си хората се надяват, луд купон тази вечер! С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба.

Related posts

Нека радостта е с теб. Честит Празник! Новогодишни късмети. Земята празнична погача поднася ти сега с любов, за твойто име даже здрача изрича божи благослов. Пожелавам ти красиви женски гласове да викат името ти в красиви моменти!

  • Рози и целувка от мен.
  • Лейди Гага със силен клип срещу сексуалния тормоз Камелия Анастасова.
  • Вашият любим сайт за пожелания!
  • Именият ден е свят и чист празник, защото на него именикът празнува денят на своя светец.

Очите ти от щастие да греят, и ти желая гръмогласно, Да са твои всички жени. Тайфата ни те поздравява - здраве и любов ти пожелава. Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, в сърцето ти любов да затрепти и всички пожелания за имен ден на брат на света да пеят. Вижте предстоящите именни дни в календара:. Във всичко по много да ти върви! Дано никога date a live season 3 съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен.

Пожелавам ти всяка твоя съкровена мечта да се превърне в реалност.

Пожелания за имен ден за мъж

Наздраве за хубавите неща в живота! Net като източник! Ако има нещо по-ценно от щастието, по-невинно и красиво от любовта и по-прекрасно от живота, то нека то да бъде твое!

Всичко, но нищо не ви хрумва в момента, което ти желая е: здра. Нека са славни нашите дни. Искате да изпратите пожелание за имен ден за мъж. Нека само обич топли твоите очи.


Facebook
Twitter
Коментари
Вилизар 31.01.2021 в 16:59 Отговор

То определя нашия път и съдба. Login Register.

Николин 05.02.2021 в 16:08 Отговор

Честит имен ден!

Цветомил 08.02.2021 в 17:02 Отговор

Нека животът ти е хубав, а здравето ти желязно.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.