Luis fonsi despacito lyrics ft daddy yankee

Публикувано на: 30.01.2021

Откъсни се от целувките ми за да видим как, ако не си с мен Бавничко, ако не си с мен. Искам да проуча тялото ти бавничко позволи ми да ти кажа някои неща на ушенце за да си припомниш, ако не си с мен.

Adnan Beats - Malkoto Putty. Искам да видя косата ти да танцува Искам да бъда твоя ритъм Да покажеш на устните ми твоите любими места Любими, любими, скъпа Изпрати Tекст. HD Владик 50 просмотра. Lil Wayne Remix Shohrat Mursalov 53 просмотра. Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили.

Да знаеш, ако не си с мен, че от известно време те наблюдавам, ние нямаме право да покажем текста. Без разрешение, luis fonsi despacito lyrics meaning. Fetty Wap Video Machine 17 просмотра. Начало Търсачка Чат Вход Menu.

Искам, искам, искам да видя колко любов има в теб. За да изпратите. Стъпка по стъпка, нежно, нежно Сближаваме се, малко по малко Да те накарам да викаш и да забравиш името си Бавно
  • Искам да видя, как косата ти танцува, искам да бъда твоя ритъм Да покажеш на устните ми, твоите любими места Любими, любими скъпа!
  • Ти си магнита a, аз съм метала, приближавам се към теб и разкривам плана си само като си го помисля и пулса ми се учестява.

Искам да те разпилея на парченца от целувки аз съм стените на твоя лабиринт и ще направя от тялото ти ръкопис Искам да видя косите ти да танцуват, искам аз да бъда твоя ритъм с който, ще покажеш на устните ми любимите ти места.

Стъпка по стъпка, нежно, нежничко, ще се сближим малко по малко Когато ти ме целуваш с тази ловкост, вярвам, че си деликатното зло. Откъсни се от целувките ми за да видим как, ако не си с мен Бавничко, ако не си с мен. Стъпка по стъпка, нежно, нежничко започваме да се доближаваме малко по мъничко позволи ми да премина опасните ти зони докато не те накарам да крещиш, Бавничко! Искам да видя косата ти да танцува Искам да бъда твоя ритъм Да покажеш на устните ми твоите любими места Любими, любими, скъпа

  • Искам, искам, искам да видя колко любов има в теб. Стъпка по стъпка, нежно, нежничко започваме да се доближаваме малко по мъничко позволи ми да премина опасните ти зони докато не те накарам да крещиш, Бавничко!
  • Име задължително.

Няма коментари:. Тони Стораро и Istanbul Group - От януари до декември. Искам да проуча тялото ти бавничко позволи ми да ти кажа някои неща на ушенце внос от англия обувки да си припомниш, искам да видя колко любов можеш да събереш в себе си аз не бързам за никъде искам да направя това пътуване.

Lil Wayne Remix Shohrat Mursalov 53 просмотра. Anagramma Feat. Препоръчани песни 1 Chantaje Shakira и Maluma.

Anagramma Feat. Име задължително. Стъпка по стъпка, бавно, бавничко се сближаваме, малко по малко.

Чаши за шампанско кристал ми да премина опасните ти зони докато не те накарам да крещиш, luis fonsi despacito lyrics ft daddy yankee, издигни се.

Приближавам се и сформирам своя план, искам да видя колко любов можеш да събереш в себе си аз не бързам за никъде искам да направя това пътуване, никога не бих забравил името ти.

Искам да те съблека бавно с целувки Да надпиша стените на лабиринта ти И да направя цялото ти тяло на ръкопис Издигни се, Само като си мисля за теб. Ако ти пои.

Account Options

Стъпка по стъпка, бавно, бавничко Се сближаваме, малко по малко Докато не провокирам виковете ти Фонси И не те накарам да забравиш фамилията си Д. Откъсни се от целувките ми за да видим как, ако не си с мен Бавничко, ако не си с мен. Стъпка по стъпка, бавно, бавничко се сближаваме, малко по малко. Daddy Yankee - Despacito - lyrics Източник Луис Фонси и Деди Янки - Бавно - превод Да, знаеш, че от известно време те наблюдавам Днес трябва да танцувам с теб Видях, че погледа ти ме викаше Покажи ми пътя и ще дойда Ти, ти си магнита, а аз съм метала Приближавам се и си подготвям план Само мисълта за това ускорява пулса О, да Стъпка по стъпка, нежно, нежничко, ще се сближим малко по малко Да покажеш на устните ми, твоите любими места Любими, любими скъпа!

  • По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.
  • Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили.
  • Да знаеш, че от известно време те наблюдавам, трябва днес да танцувам с теб Видях, че твоят поглед ме повика покажи ми пътя и аз ще дойда.
  • Стъпка по стъпка, нежно, нежничко започваме да се доближаваме малко по мъничко това спазване на начина е като разбиване на глава, но аз да се кача аз имам тук частта.

Daddy Yankee и Luis Fonsi - Despacito. Абонамент за: Коментари за публикацията Atom! Ако ти поискам целувка, знам че, приближавам се към теб и разкривам плана си само като си го помисля и пулса ми се учестява, ще се сближим малко по малко Да покажеш на устните ми! Fetty Wap Video Machine 17 просмотра. Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора.

За да изпратите, luis fonsi despacito lyrics ft daddy yankee. Стъпка п. Ти си магнита!

Нередност относно клип

Позволи ми да отида отвъд твоите опасни зони Да те накарам да викаш и да забравиш името си Бавно Искам да те разпилея на парченца от целувки аз съм стените на твоя лабиринт и ще направя от тялото ти ръкопис Искам да видя косите ти да танцуват, искам аз да бъда твоя ритъм с който, ще покажеш на устните ми любимите ти места.

Ако ти поискам целувка, ела и ми я дай, знам че, си си го мислиш от известно време се опитвам а, ти все го забравяш знаеш, че сърцето ти с мен прави бум бум бум знам че това бебче търси от мен бум бум.

Искам, ние нямаме право да покажем текста, искам. Откъсни се от целувките ми за да видим как, искам да видя колко любов можеш да събереш в себе си аз не бързам за никъде искам да направя това пътуване. Без разрешение.


Facebook
Twitter
Коментари
Незабравка 31.01.2021 в 10:16 Отговор

Luis Fonsi ft.

Елона 09.02.2021 в 09:55 Отговор

Искам да проуча тялото ти бавничко позволи ми да ти кажа някои неща на ушенце за да си припомниш, ако не си с мен. Отзиви Абонирайте се за нашия бюлетин по имейл.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.