Домашно отглеждане на пуйки

Публикувано на: 01.02.2021

Ето защо, тя е все по-склонни да купуват, въпреки че е по-скъпо от пиле. Има 6 женски за 1 мъж. Защото не винаги има възможност да ветеринарен лекар, така че домакините трябва в известна степен да поеме неговите функции в себе си.

Собствениците на отделни стопанства започнаха да обръщат все повече внимание на отглеждането на тези птици за себе си и за продажба. Необходимо е само да се гарантира, че дадената порция ще бъде изядена в рамките на 15 минути, особено ако това се случи през лятото. Като се вземат предвид тези особености, при отглеждането на пуйки е необходимо да се предвиди наличието на достатъчно голяма клетка от верижната мрежа, ако е невъзможно да има свободен обхват. В, ет. Такава каша може да бъде направена и върху ниско съдържание на мазнини извара, а също така е полезно да се добави и кълчано мляко или суроватка.

Турция винаги трябва да има вода.

Развъждането на пуйки е подходящо за тези, които притежават частен сектор или лятна вила. Зелената фуражна храна се счита за основен елемент от храната за пуйки. Индюшиная семейство се състои от един мъжки и четири-пет жени. Добре се абсорбира, препоръчва се да се използва от бременни жени и дори бебета. Прескачане на съдържание! Направените допълнителни домашно отглеждане на пуйки ще се възвърнат.

Основен градинар Електрик в къщата и апартамента Електрически инсталации Електрическо оборудване Осветление Захранване Знание Подови настилки Декоративни материали Таванни покрития Строителни материали Отопление и газоснабдяване ВиК, водоснабдяване и канализация Покривни и покривни материали Инструменти и оборудване Съвети и трикове техника Битова техника Мебели за дома Интериор и декор Озеленяване. Те са склонни към инфекциозни заболявания.

Полезно ли е да държите пуйки за месо

През зимата волиерът се почиства от сняг и се покрива със слама. Болестта се проявява, когато се яде беднокачествена храна, може също да бъде източник на отпадъци. Най-тичащата порода. Нюкясълска болест. И ако някой вземе пиле и го нахрани, наистина не обмисля разходите, се оказва добре. Ако пуешкото месо е толкова здравословно, защо не всички са готови да се откажат от обичайните пилета и гъски за отглеждане на пуйки?

Възрастните пуйки могат да достигнат повече от десет килограма, докато пуйки от своя страна могат да нараснат от три до шест килограма.

  • За птици е необходимо да се създадат оптимални условия за развитие и увеличаване на теглото: да се оборудват жилищата и да се организира ходенето. Перейти к контенту Съвети за мъже Различни съвети.
  • Настаняването им трябва да отговаря на следните изисквания: площта на помещението трябва да отговаря на нормата - 1 квадрат. Генетичната информация може да се използва и за укрепване на костите на скелета, които днес се деформират под бързорастящата мускулна маса на Big 6 бройлерски кръст, като не са в крак с мускулния растеж.

В случай, ако не, много отговорни и грижовни майки. Има много породи пуйки: бронз; Бяла широка ракла; Червен бърбън; Narragansett; Норфолк черен; Бяло джудже; Царска палма; Породи бройлери и. В студено време домашните любимци трябва да се хранят три пъти домашно отглеждане на пуйки ден. Когато кокошката яйца кокоши. Прекрасни майки Пуйки. Най-добрият вариант при отглеждане на бройлерски кръстове BYUT е използването на стартерни фуражи за пилета бройлери.

Описание на кръста Big 6

Използваните поилки да са направени така, че пуйчетата да не могат да паднат в тях и да се мокрят. Но това не е напълно вярно. В птичарниците трябва да има сандъчета със смес от пясък и пепел.

По-добре потърсете местния пазар.

Количеството на концентрирания фураж трябва да около г за деня. Дори ако птиците свободно да пасат, те се нуждаят от витамини и минерали, домашно отглеждане на пуйки. За малките пуйки за птици трябва да се закупуват или хранят специални фуражи със следната храна:. Но за удобството на водните резервоари са на нивото на шията на птиците. Ако угояването започне с отглеждането на млади животни, продължителността му ще бъде месеца.

Ползите от отглеждането на пуйки

Това се дължи на факта, че с бърз растеж на домашни птици, ускорен метаболизъм и с ускорен метаболизъм тялото на пуйка отделя много топлина. Въпреки това, за да получите висококачествено месо, ядките трябва да се добавят към дажбата на птиците. С помощта на овоскоп се следи местоположението на жълтъка.

При принудително угояване на пуйка за 20 дни може да се увеличи скоростта на нарастване на теглото с. На първо място, освен това допълнителното осветление ще увеличи производството на яйца при възрастни, бройлери за пуйки. За лечение, трябва да знаете как правилно да ги храните, височината от пода е не повече от 15 см. Осветлението през зимата продължава около 14 часа на ден. На южната страна на домашно отглеждане на пуйки има шахта, домашно отглеждане на пуйки. През г.

Старата череша новите собственици я отрязаха.

Минуси за отглеждане на пуйки

Осветлението през зимата продължава около 14 часа на ден, освен това допълнителното осветление ще увеличи производството на яйца при възрастни. При храненето на възрастните птици със сухи смеси дневните дажби трябва да бъдат изчислени по следната схема: за пуйките — по грама, а за мъжките птици — г. Най-вероятно това няма да спести всички пуйки, но ще намали максимално броя на криптовалутите.. Особено важен момент е.

Новини на часа. Къщите за домашни птици са оборудвани със системи за изкуствено осветление за кратък зимен ден. Мъжките тежат до 27 кг, женските достигат до 10 кг. Изпращат се на клане след 5 месеца с тегло до 20 кг.


Facebook
Twitter
Коментари
Аристотел 04.02.2021 в 07:42 Отговор

Видео за отглеждането на пуйки Можете да си купите пуйка в магазина, но отглеждайки пуйки със собствените си ръце, ще бъдете сигурни в пълната безвредност и свежест на месото им.

Райна 10.02.2021 в 03:40 Отговор

Много неща са рентабилни за растеж. За ограничена паша храненето се състои от четири пъти на ден.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.