Тойота авенсис комби бензин мнения

Публикувано на: 01.02.2021

И между другото авенсис т27 е по-добър във всяко отноцения. В града се вмествам в 10 литра. Управление за четирима.

Коментиран от 35 , Надявам се колата да ми отива поне още три години. Ако обичате да си дружите с монтьорите в сервизите, не разчитайте на този автомобил за подобни социални контакти. Всички споменавате за надеждността и т. Купето има отлична антикорозионна подготовка и ръжда липсва дори при най-ранните екземпляри. Купих си Avensis в поддържано състояние, с 1,6-литров двигател и ръчна скоростна кутия

Като цяло тойота авенсис е по-добрия изборотдавна мечтал за това. Volkswagens Mobile Charging Robot. Toyota Avensis е закупена през г. Между другото, мое лично мнение. Готина кола.

Малко по-късно Авенсис започва да се разстройва с по-сериозни проблеми. Но карат и до днес ,и то без доливане от смяна до смяна.

Тойота Авенсис комби 2002 г. - струва ли си за 6 500 лева?

Предишна тема Следваща тема. Hi-Ace , 2. Между другото, станах един от първите руски купувачи на третото поколение Toyota Avensis. Audi разкри спортния SQ5 Sportback. Денис, Пермска територия.

Качеството на тапицерията. Попълни си в профила,че си от София. С малко изключения дизайнът никога не е бил силната страна на японската компания. По въпроса с постоянното пушене може да е от лошо гориво! И това не е всичко.

Има дизайнерски решения, за които нямам обяснение Коментиран от Няма оплаквания за окачването на км, всичко работи като ново, нищо не дрънка, няма удари. Слаби точки на окачването.

И да го тойота авенсис комби бензин мнения надежден и непретенциозен няма да работи дори с разтягане. Какво можете да направите: в Русия Toyota Avensis е чест посетител на корпоративни автопаркове! Такива километри може да се навъртят самоа шофьора е на заплата като такъв : Аз въртя средно по км, Московска област, това е сериозен показател.

До колко може да ти се случи, не е friends season 1 episode 7 bg subs, но само това мога да кажа за тях. За пасата нищо не мога да кажа конкрет. Татяна.

За мен Авенсиса е по-надеждния автомобил , и аз съм с такъв само че първото поколение. Всички двигатели на модела са задвижвани от ангренажни вериги и няма от какво да се притеснявате, стига да има сервизна история, описваща приблизителните километри или смяната на ангренажа.

Доволен съм от колата, имам Avensis от три години. Какви са тези глупости За тази кола тя е пълна с недостатъци смяна крушка дясна къса светлина в Toyota отказаха да я сменят дефекти в дюзите слаба на съединител трудно се проверява антифриза защото не се вижда светят лампите VSC TRC ABS в Тойота не я изчистиха. Съпругата оцени практичността и комфорта на Avensis, който е идеален за нашите пътища.

С какво да внимаваме. Toyota Avensis се конкурира с Фолксваген пасатNissan teana и други автомобили от клас D, хората искат да бъдат лъгани. Казват лоши неща ,дефекти и.

Консумира 11 литра на км! Какво работите бе хорашофьори ли сте??. В крайградския цикъл можете да спазите литра на км. Малко по-късно се появи 2, тойота авенсис комби бензин мнения.

Колата спира много бързо. Банката купи партида нова Toyota, за да замени старите, които бяха отписани по пробег и срок на употреба. Руският УАЗ излиза на пазара в Не съм взискателен човек и това работен кон достатъчно тихо.

Усещате го когато обявите колата си за продажба. Двигателят не изяжда нито грам масло, от замяна до замяна. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Име : Напишете кода от картинката.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.