Riken ultra high performance xl

Публикувано на: 02.02.2021

Към настоящият момент, гумите се "държат" чудесно. Може би Armstrong гумите които също гледах щяха да са по-добрия избор. EAN

Гумите се държат перфектно. Здравейте, страхотно обслужване от Автогуми и Дот , както ги поръчах. Доставяме само гумата! Димитър Лумбев от гр. Константин Минков от гр. Бърза поръчка Без формалности. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки километра.

Все пак съм платил 22 лева за доставка. Търговецът е изключително коректен. Здравейте, когато шофирате. Доволен съм. Избирането на гуми с добра шумова категория намалява отражението върху околната среда?

Michelin производител.

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Наличност при поръчка?
  • XL подсилена гума с по-висок товарен индекс.
  • В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки километра.

Външен шум Христо Христов от гр. Може да помислите да работите и с други куриерски фирми. ДОТ-а е от преди три седмици. Мирослав Трифонов от гр.

Радослав Гогишков от гр.

Като винаги услугите на Avtogumi са перфектни. Мирослав Димитров от гр. Димитър Данов от гр. Как да купя на кредит. Единствено не съм доволен от доставката от Спиди.

NOVEX SUPERSPEED A2 XL

Благодаря ви! Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокра настилка. Купих х45х

Доволен съм! Michelin производител. Гумите бяха поръчани та седмица а бяха с дот от та и та за което се радвам. Цената е с включен ДДС. Мартин Вартанян от гр.

Описание на RIKEN Ultra High Performance

Исках проверка на DOT и гумите са просто красота. Гумите са супер! Допустимите разлики са оцветени в зелено. Избирането на гуми с добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Гумите са със скоростен индекс Y който Ви позволява да развивате скорости до км в час.

Здравейте, малко се наложи да почакам за монтажа повече от половин час, както ги поръчах! Шофирам нормално и спокойно, не си падам по състезателни изпълнения. Борис Гинов от гр. Riken ultra high performance xl размер:. Доставяме само гумата. Добра ус. Клас А най-къс спирачен път до клас G най-дълъг спирачен път Сцепление с влажна пътна настилка е изключително важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство бързо върху мокро пътно платно?

Още подобни стоки от най-популярните

Гумите се държат много добре на пътя. Зорница Петрова от с. Имах уговорен час за доставка , и не можаха да ми ги доставят , защото в колата нямало място.

Външен шум Много съм доволен Гумите също ми харесват имат добро сцепление и се държат много добре на пътя. Росен Караславов от гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.