Зимни гуми фулда кристал

Публикувано на: 05.02.2021

Изключително точни и коректни във всяко едно отношение. Монтана, Промишлена зона 24 дек. Илияна Груева от гр.

Mного съм доволен от облужването и от гумите ,които получих. Предстои да видим как ще са на снега. По вашата поръчка не е имало изискване за проверка на ДОТ. Изключая факта, че гумите бяха с миналогодишен ДОТ и за това не бях предупреден от екипа на Автогуми, други забележки към гумите нямам.

Велин Ачев от гр. Асен Класанов от гр.

Пристигнаха за два дена след като ги поръчах. Тихомир Бакалов от гр. Венелина Гатева от гр! Препоръчвам я на всички, които желаят да закупят гуми. Експедитивни и коректни, което е изключително важно за избора ми на онлайн покупката.

  • Гумите са перфектни за цената си и пристигнаха в уговорения срок с ДОТ , както ги бях поръчал. Препоръчвам сайта.
  • Супер, че все още се намират и коректни фирми! Доволен съм от гумите, които закупих, доставката беше извършена в уговорения срок!

Основни предимства

Карам с такива гуми целогодишно. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Миналата есен купих 2 броя от същата марка и модел. Определено са тихи и возят комфортно.

Защото имаме някои неустоими предимства пред конкурентите: предлагаме изключително иновативен и съвременен онлайн магазин, съвместим с всички видове мобилни и електронни устройства - компютри, таблети, лаптопи, смартфони; огромна гама от разнообразни стоки за повишена прецизност по време на избора; винаги актуални цени и атрактивни промоционални оферти; адекватно и професионално обслужване от дългогодишни експерти в областта; бърза и гъвкава обработка на поръчките, както и изключително кратки доставки до адрес; верига от сервизни центрове за авто-обслужване и поддръжка.

Привет, Интересува ме DOT-а на гумите и страна производител.

  • Гумите са супер, а обслужването , както винаги, на ниво!
  • Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Стига да дадете разумно обяснение на по-горе поставените въпроси.

Фирмата е коректна. Гумите са с много нов ДОТ, зимни гуми фулда кристал, макар и различен, Получих си гумите 2 дни след поръчката. Все пак ако се приеме че за производството им се използва един и същ материал възможно ли е единя модел да се държи значително по-добре [A] от другия [C] на мокра настилка. Бойко Везенков от гр. Цените също са много добри.

Цанко Михов от гр. Здравейте.

Моят автомобил

Александър Георгиев от гр. При покупка на летните гуми догодина изобщо няма да се замисля откъде ще ги поръчам:разбира се че от Автогумибг. Бойко Везенков от гр. Петър Иванов от гр.

В пресен сняг, идеално се справят на сняг и лед, на утъпкан сняг! Петър Стоянов от гр. Ивайло Ачев от гр. Относно гумите - много д. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Зимни гуми фулда кристал до всички функции в профила.

Намерени 26 обяви

Надявам се и с този модел да е така. Централните жлебове образуват застъпваща се мрежа, която улавя снега при движение и помага на гумата да поддържа сцеплението на заснежени пътища. Фулда използват в изделията си нискоароматни масла, подобряващи екологичността.

ДОТ-а е от преди 2 месеца, производство - Франция.

Fulda EcoControl HP. Също така можете да видите размера отстрани на монтираните вече гуми на автомобила:. Основни предимства Технологии. Изключително съм доволен от www. Добро обслужване нов дот 17 хубави гуми браво автогуми.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. За гумите е написано достатъчно, зимни гуми фулда кристал, като аз също съм доволен от тях! Тук цената на гума е с около 10 лв.

Филтриране на резултатите от търсенето

Не съм имал проблеми, като съм я използвал при всякакви зимни условия. Безупречна и бърза работа на екипа! За сега съм ползвал един път услугите на avtogumi.

Как да избера подходящи. Живко Жеков от гр. Poluchih si gumite dnes, goreshto gi prepo. Вършат прекрасна работа.


Facebook
Twitter
Коментари
Рад 07.02.2021 в 12:14 Отговор

Бърза доставка.

Яниса 08.02.2021 в 13:29 Отговор

Относно гумите и преди това съм използвал от тази марка и са супер.

Планимир 11.02.2021 в 17:34 Отговор

Гумите Fulda са единствените гуми за интелигентния купувач.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.