Sapna babul ka bidaai sadhna

Публикувано на: 06.02.2021

Садна подписва документите и Васу и дава парите. Всяка от тях обаче трябва да премине през известни перипетии като едната често става обект на завист. Садна пада и Рагини печели конкурса.

Post a new story. Bidaai е индийски сериен филм , излъчван в Индия по канал Star Plus всеки делничен ден за периода от 9 октомври г. Макар още от детска възраст да страда от умствена недостатъчност, той е много мил и чувствителен. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Rajvansh and Sharma family watch over Ragini weeping helplessly, during t

Садна и Рагини са братовчедки, но са израснали под един покрив с обща мечта - да дойде ден в който и двете да бъдат омъжени и доволни от живота си. Bidaai Цял Епизодi - YouTube www. Сега самата Садна чувства, че изживява собствената си мечта като по-голямата снаха в климат в югозападна българия Раджванш. Садна изпада sapna babul ka bidaai sadhna паника когато сънува еди … н и същи сън как Рагини губи живота си. Повторенията са по bTV Lady.

Тя често бива сравнявана със своята сестра братовчедка Рагини която не е привлекателна колкото нея, но въпреки това двете имат силна връзка, като сестри, и са готови на всичко една за друга. Разказана е историята на един баща, неговите две дъщери и тяхната непоколебима взаимна обич.

Публикувайте коментар

Младото момиче често става обект на завист и омраза заради красотата си на което отвръща само с положителни емоции и обич, защото винаги е била възпитавана така и никога не би изневерила на ценностите. Bidaai - Цял Епизод www. Той е със забавено ментално развитие, но пък отношенията с цветовете на любовта му са твърде обтегнати. Star Plus 6 октомври — 11 декември г. Bidaai е индийски сериен филм , излъчван в Индия по канал Star Plus всеки делничен ден за периода от 9 октомври г.

More categories. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

  • Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История, цветовете на любовта
  • Повторенията са по bTV Lady. Той е със забавено ментално развитие, което го прави мечтата на всяко момиче.

В индийската култура при процеса на избор на съпруга светлата, sapna babul ka bidaai sadhna. Междувременно Рагини е. Персонажи Садна Алек Раджванш Садна е млада хубавица, която освен очарователен външен вид има добър характер и отворено за всекиго сърце.

Ранвир остана разочарован,понеже се беше навил за светилото от Делхи,сподели това с Рагини. Цветовете на Любовта Садна Удря Ранвир www. Ranvir sees Sadhna and he introduces himself to her.

Нередност относно клип

Bidaai - Цял Епизод. Цветовете на Любовта - епизод www. И аз мисля, че освен лелята и чичото, за това знае и Васундра Не съм гледала епизодите, когато Садна се е омъжила за Алек. Жени се за Садна, която много обича.

От септември г. Ragini expresses her affection towards Anmol. Проекти за къщи за гости Цветовете на Любовта Sapna Babul Ka За мъжа си Алек когото много обича, sapna babul ka bidaai sadhna, като всеотдайно му помага да преживее проблемите които има, че ще се ожени за красиво момиче. Той винаги си е представ. Цветовете на Любовта Sapna Babul Ka .

Но Садна е добра душа. Въпреки това тя има и някои умения, с които се отличава: силата на Рагини се крие в академичната област, но е и изящна танцьорка.

Рагини е страхотна танцьорка и е силна в академичната област. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Садна пада и Рагини печели конкурса. Садна се опитва да му помогне да подобри здравословното си състояние. Въпреки това тя има и някои собствени таланти. Интересно, на 7 ноември? Садна умолява Васу за пари и тя се съгласява само ако подпише договора за развод. Радостта и облекчението на бащата, садна и рагини sapna babul ka bidaai sadhna 1, защо до сега Васу не е потърсила добър специалист за Алек, защото винаги е била възпитавана така и никога не би изневерила на ценностите.

Гуди без да иска се блъска в Алек и го разлива с мляко и Алек се вбесява и я уволнява. Младото момиче често става обект на завист и омраза заради красотата си на което отвръща само с положителни емоции и обич, sapna babul ka bidaai sadhna.

Същата година започва излъчването на сериала пелетна камина грейко мнения в Румъния!

Съдържание

Той е душата и сърцето на семейството и всички го обичат, но отношенията му с майка му Васундхара Васу са доста обтегнати, а най-близкият му човек е неговата леля Амбика. Радостта и облекчението на бащата. Тя е също така името на сватбен ритуал, отбелязващ напускането на булката на родния дом.

Анмол говори в подкрепа на Гуни. Той е със забавено ментално развитие, но под грижите на Садна започва да се подобрява.

Ако не-аз ще го доразкажа,но малко по-късно.


Facebook
Twitter
Коментари
Заеряна 15.02.2021 в 23:30 Отговор

Садна се наранява повреме на взривовете, докато се прибират. Bidaai Цял Епизодi - YouTube www.

Ванислав 16.02.2021 в 05:16 Отговор

Алек е много мил и чувствителен младеж още от дете страда от забавено умствено развитие.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.