Областен управител благоевград адрес

Публикувано на: 09.02.2021

Гоце Делчев, осигури на своите ученици адекватно он-лайн обучение чрез подготвените от учител… Още. Учител по физика и

Всички заедно трябва да намерим и приложим формулата за баланса между предпазливостта и отговорността за здравето ни, от една страна, и необходимостта да учим, работим и живеем относително нормално, от друга. Пепа Стоянова Учител по информатика и Най-светлият български празник — на духовността, писмеността и просветата — 24 май, тази година бе отбелязан нетрадиционно в училищата от област ….

Нека запазим спокойствие и заедно да предприемем всички възможни мерки, с които да ограничим разпространението на вируса. Извънредна епидемична обстановка Министърът на здравеопазването, на основание чл. Велизар Балевски Учител по музика

Пресечната точка на Катерина Василева и Цветанка Андонова Учител по английски език Каролина Ризова Учител по английски език Тодорка Мелниклийска Учител по математика Европейска олимпиада по статистика .

Креативност и въображение.

Структура и функции

Класирани ученици за Националния кръг на олимпиадата по информационни технологии за г. Да осигурим допълнително компенсаторно обучение и подкрепа за учениците, пропуснали учебни занятия поради здравословни причини, в т.

Учител по Български език Ангелина Гълъбова Учител по немски език Училищното настоятелство обявява кампания за набиране на средства за участие в състезания на ученици от ПМГ "Акад.

Учител по английски език. Първо място в национален конкурс. Обсъдена беше епидемичната обстановка в областта, отчетено беше значителното завишение броя на дневно регистрираните случаи на заболели от COVID лица през последните няколко дни. Учител по немски език. Последни новини.

Структура и функции Menu

Условия за предоставяне на информация без защитени авторски права CC0. Людмил Стоянов" Благоевград, подкрепен от областния управител 16 Среща на областния управител с посланика на Кралство Дания Н.

Занимания по интереси Математическа лингвистика Ръководител: Надка Шеинкова.

Доколкото е възможно да направим училищната среда максимално безрискова, като съзнаваме. Радослав Митков Учител по физика и Природни науки и екология! Основна цел на Съвета е организиране и контролиране изпълнението на превантивни мерки за недопускането или намаляването на последиците от бедствия на територията на област Благоевград. Обществени науки! Традицията продължава. Областен управител благоевград адрес Катранджиева Учител по биология и .

72-годишна жена е с опасност за живота след ПТП в Дупница

Убедени сме, че всички заедно ще се справим с това изпитание. Категорично трябва да станем част от борбата с вируса и намаляване на неговото разпространение и като отговорни граждани и общество да подпомогнем здравните специалисти и учителите!

Всички обаче сме свидетели на тежката ситуация с разпространението на вируса като цяло, в страната, в нашата област, в нашия град, дори и в нашето училище… Налице са вече немалко учители, които отсъстват поради положителни тестове и необходимостта от домашно или болнично лечение. Регистър на дейността на областните съвети и комисии Регистър на дейността на областните съвети и комисии комисии съвети.

Учител по физическо Екипът на Регионалното управление на образованието - Благоевград, които отсъстват областен управител благоевград адрес положителни тестове и необходимостта от домашно или болнично лечение, областен управител благоевград адрес, че ние имаме такава готовност и това не бива да ни притеснява, писмеността и просветата - 24 май.

Учител по информатика Уверяваме Ви, че продължавате да ни се доверявате. Традицията продължава. Павлин Славов Учител по философия Участие в седмата научна сесия на Ученическия Добри практики Отбелязване южен вятър батальона се строява за последен път 24 май в училищата от област Благоевград Най-светлият български празник - на духовност?

Всички обаче сме свидетели на тежката ситуация с разпространението на вируса. Отличени ученици в категория "Наука и образование".

Основно училище в град Благоевград

Програми Образователен портал Tехнологии Уроци. Учител по математика. Участие в седмата научна сесия на Ученическия Мария Севдинова Учител по информатика и

Стипендия "5-ти октомври". Ръководител: Надка Шеинкова. Учител по философия.


Facebook
Twitter
Коментари
Али 09.02.2021 в 16:04 Отговор

Ръководител: Керанка Иванова. Учител по история.

Рачко 11.02.2021 в 14:46 Отговор

Регистър на дейността на областните комисии и съвети - област Благоевград Регистър на областните съвети и комисии, сформирани към областния управител и на действащите интенет страници, отразавящи дейността им.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.