Метални входни врати за входове

Публикувано на: 10.02.2021

Защото с този меганизъм врата се заключва ако е електронна или с топка. Съгласявам се Прочети Повече.

На входовете, които имат алуминиева или пластмасова дограма със сигурност в един момент се налага да си подменят същата с метална от стомана. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Когато се правят нововъведения в общите части на сградите по начало се търсят дългосрочни решения…. Метален профил за носещата конструкция, изграден от студено-валцова стоманена ламарина. Входна метална врата за блок с пощенски кутии.

Металните врати не изискват скъпа и трудоемка поддръжка. Тези метални врати се изработват от два стоманени пласта с дебелина 1мм, запълнена вътрешност с минерална вата, стъклен профил 6мм, като има възможност стъклото да е армирано.

При желание от ваша страна могат да бъдат извадени достатъчен брой дубликати. Секретен патрон с три ключа при желание от ваша страна, могат да бъдат изготвени още. Нашите Входни Врати.

МЕТАЛ Срока, който отнема на фирмата ни от взимането на размери до монтажа е ДО 20 работни дни за София и София област. Метал 22 се грижи за вашия уют, комфорт и сигурност, метални входни врати за входове. Сигурност и спокойствие за собствениците на жилища в сгради?

  • За нас е важно клиентите да са доволни, а ние да осигурим не само качество, но гаранция и поддръжка на предоставената услуга. Монтиране на секретна брава със стоманен език.
  • Затова при избор на входна врата се търси най-трайното и практично решение.

МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ ЗА ВХОД С ЧИПОВЕ И КАРТИ

Описание на метални врати за входове с 24 пощенски кутии:. Секретна брава, която има стоманен език. В горната част има стъклен пакет 6мм предлагаме възможност за монтиране на армирано стъкло. Определя се визия, която да хармонира с архитектурата на сградата.

Публикувана в Входни метални врати. Пощенски кутии в комплект с по два ключа за всяка. Този тип метални врати са подходящи за малки входове, където мястото не позволява голяма метална врата с отделна част за пощенските кутии Секретна брава, която има стоманен език Секретен патрон в комплект с три ключа при желание могат да се извадят още Автомат за плавно и плътно затваряне на вратата Електрически насрещник подготовка за домофонна система Каса от метален профил Пощенски кутии в комплект с по два ключа за всяка Стъкло 6мм или армирано стъкло на остъклената част Вратата може да бъде боядисана в цвят по ваш избор Демонтаж на старата входна врата Времето, което е нужно на фирмата ни от взимането на размерите до монтажа на новата метална врата е ДО 15 работни дни.

  • Секретна дръжка от вътре и топка от вън.
  • Когато се правят нововъведения в общите части на сградите по начало се търсят дългосрочни решения, тъй като пари за покупка на нови се събират трудно.

Метални врати за жилищен вход. Металната стоманена конструкция е най-доброто решение за входна дограма на жилищен вход! Определя се визия, която да хармонира с архитектурата на сградата. От вътрешната страна на бравата се монтира дръжка, а от външната топка. Метални врати за входове?

> ПРИ НАС ВСИЧКИ СТОКИ < ИМАТ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Автомат за плавно и плътно затваряне на металната врата. Нашите Входни Врати. Застраховка при забравена отворена входна врата Освен за плавно затваряне този механизъм е един вид застраховка в случаите, при които забравим да затворим вратата. Насрещни - подготовка за домофонна система.

В горната част има стъклен пакет 6мм предлагаме възможност за монтиране на армирано стъкло. Старата врата се демонтира. Ако желаете да се запази цялостта на старите врати и смятате, че това е възможно моля организирайте премахването им от друга фирма или от вас самите.

Изработката на метални врати по поръчка позволява skype download windows xp 736 се удовлетворят индивидуалните изисквания на всеки вход.

Когато се правят нововъведения в метални входни врати за входове части на сградите по начало се търсят дългосрочни решения, тъй като пари за покупка на нови се събират трудно.

Производство и монтаж на метални врати и изделия

Електрически насрещник подготовка за домофонна система. Така се подобрява тяхната сигурност, топлинна изолация и шумоизолация. Метални Входни Врати за жилищен вход и пощенски кутии за входове на блокове с наистина високо качество и здравина! Електронната система не може да бъде отключена посредством традиционните похвати на крадците — шперцове, дублирани ключове, разбиване и други.

Патрон секретен , в който комплект има 3 броя ключове.

С метални врати на входа, което ни е нужно от взимането на размера до монтажа е ДО 20 работни дни и важи за град Sofiq den i nosht 400 и София област, в който комплект има 3 броя ключове. Демонтаж на старата врата. На пазара има безброй фирми, метални входни врати за входове, живеещите в сградата се чувстват сигурни и защитени в апартаментите си, които предлагат качествена алуминиева или пластмасова дограма.

Пощенски метални входни врати за входове в комплект с по два ключа за всяка. Автомат за плавно затваряне на врата. Патрон секретенкъдето тези връзки са много по-здрави! Ако се загледаме около автомата за затваряне поставен на пластмасова или алуминиева дограма ще установим колко много отвори има следствие на разхлабване на връзките - друг недостатък в полза на желязната дограма?

Те се изработват ръчно в нашият цех Остъклената част на металната врата е с армирано стъкло Демонтиране на стара вра.

Нашите Метални Входни Врати за Входове

Метални врати за жилищен вход. Секретен патрон с три ключа при желание от ваша страна, могат да бъдат изготвени още. Входна метална врата за блок с пощенски кутии Поръчково изделие на метална врата за вход с пощенски кутии: Вратата е изградена от два пласта студено-валцова стоманена ламарина с дебелина от 1мм, вътрешната част на вратата е с изолационна вата, стъкло 6мм или армирано Секретна брава, която има стоманен език Секретен патрон с три ключа при желание от ваша страна, могат да бъдат изготвени още Секретна дръжка от вътрешната страна и топка от външната Автомат за плавното и плътно затваряне на вратата Насрещни - подготовка за домофонна система Остъклено крило, което се отваря - с монтирани сюрмета в горната и долната част Металната врата може да се боядиса в цвят по ваш избор Демонтиране на съществуващата врата Времето, което е необходимо на Миг Трейд ЕООД от взимането на размерите до монтирането на новата метална врата е ДО 10 работни дни.

Всички метални врати за входове са със секретни брави.

Дограма изработена от стомана не провисва и не се усуква както алуминиевата или пластмасовата! Секретна дръжка от вътрешната страна и топка от външната. Секретна брава, която има стоманен език.


Facebook
Twitter
Коментари
Джулия 14.02.2021 в 02:53 Отговор

Поръчково изделие на метална врата за вход с пощенски кутии:.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.