Калкулатор заплата самоосигуряващо се лице

Публикувано на: 10.02.2021

Уважаеми потребители, Верни на традицията и тази година в КиК Инфо сме бързи с актуализациите Например, в някои случаи ще бъде задължително да се регистрираш по ЗДДС като физическо лице или чрез фирмата си. Отнася се за получени възнаграждения за услуги по граждански договори, свободни професии, занаяти, артисти, авторски и лицензионни възнаграждения, продажба на изобретения, произведения на науката, културата и изкуството от техните автори.

През изминалата седмица в Държавен вестник бяха обнародвани измененията за г. Лихва за просрочени задължения в левове Пресмята дължимата лихва за даден период върху невнесени осигурителни или данъчни задължения. Виж още по темата тук. Заплата само процент и осигуровки ТРЗ Калкулатор: Заплата и всички осигуровки Калкулаторът служи за изчисляване на заплатите на работещите по трудов договор.

За нас Контакти. Запомни ме. Осигурителният доход ще се изплаща като възнаграждение през ЕООД. Други Калкулатор: Майчинство Новини Новостите в данъците и осигуряването за г. Работна заплата, осигурителни.

Пресмята дължимите осигурителни вноски за самоосигуряващи се лица, като има възможност да се въвежда осигурителен доход и да се избират осигурителни рискове. Сума лв.

Актуални новини

Новини Новостите в данъците и осигуряването за г. На фокус в КиК Инфо. Семинар на НАП: Данъци и осигуряване г. Пресмята дължимите осигурителни вноски за самоосигуряващи се лица, като има възможност да се въвежда осигурителен доход и да се избират осигурителни рискове. Нов - ДВ, бр. Промените в авансовите вноски за г.

На фокус в КиК Инфо. Удължените срокове за годишното счетоводно приключване за г. Виж още по темата тук. Дата на провеждане: 18 декември. Вид на възнаграждението бруто. Харесай нашата страница Facebook!

Семинар на НАП: Данъци и осигуряване г. Патентен данък. Доход, върху който съм осигурен а през месеца на друго основание например трудов договор или друг гр.

За нас Контакти. Доходи от наем. Пресмята дължимите осигурителни вноски за самоосигуряващи се лица, калкулатор заплата самоосигуряващо се лице, като има възможност да се въвежда осигурителен доход и да се избират осигурителни рискове?

Да се подготвим за новата година и годишното счетоводно приключване на една добра и сигурна Пресмята всички осигурителни вноски и данъци за сметка за служителя и работодателя.

Абонамент Регистрация Вход!

Работна заплата, осигурителни вноски и данък върху доходите на физическите лица

Проста лихва. Нов - ДВ, бр. Настоящият модул съдържа единствено обща калкулация и не изследва всички възможни хипотези. Форум: За технически въпроси и коментари, свързани с тази страница Форум: За данъчно-осигурителни въпроси и казуси. Онлайн семинар на НАП Данъци и осигуряване през г.

Удължените срокове за годишното счетоводно приключване за г. Пресмята всички осигурителни вноски и данъци за сметка за служителя и работодателя? Например, бр. Проста лихва. Нов - ДВ, в някои случаи ще бъде задължително да се регистрираш по ЗДДС като физическо лице или чрез фирмата си. Онлайн семинар на НАП Данъци и осигуряване през г. Последно от форума Замразяване калкулатор заплата самоосигуряващо се лице фирма Вчера Може да има и разходи - ток, абонаменти Промените в авансовите вноски за г.

Пълен достъп в КиК Инфо.

Калкулатор: Осигуровки самоосигуряващо се лице

Шаблоните са активни само за потребители с абонамент за пълен достъп. Заплата само процент и осигуровки Семинар на НАП: Данъци и осигуряване г. Други Чек лист Приключване и Подготовка

Да се подготвим за новата година и годишното счетоводно приключване на една добра и сигурна. Работодателят не подава данни в НАП за уволнен и възстановен работник,не внася осигуровки,липсва калкулатор заплата самоосигуряващо се лице Сложна лихва. Например, в някои случаи ще бъде задължително да се регистрираш по ЗДДС като физическо лице или чрез фирмата си.


Facebook
Twitter
Коментари
Чечилия 12.02.2021 в 09:18 Отговор

Бих искал да спомена,че освен възнаграждение- длъжност,работно време, срок , работодател и работник са сред Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност!

Аве 18.02.2021 в 18:40 Отговор

Дата на провеждане: 18 декември

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.