Prison break season 1 episode 6 bg subs

Публикувано на: 11.02.2021

Общомедия разполага с мултимедийно съдържание за Бягство от затвора. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Накрая Пол Келерман си признава и доказва невинността на Бъроуз, но бива убит на път към затвора.

След като Майкъл влиза нарочно във Фокс Ривър, той трябва да преодолее различни препятствия и да се свърже с определени затворници, за да се осъществи успешно планът му. Действието на последния сезон се развива три седмици след финала на трети сезон!

Видео Изтрит Грешен Друго. В първите серии на сезона Ел Джей и Сара са отвлечени. Сара забременява от Майкъл. Всяко издание се състои от шест диска.

Жанр: Драма. Компанията взима на мушка Селф, след като той е проучвал генерал Кранц. Времетраене 45,43 мин. На 1 юли започва втори сезон и приключва на 31 юли. Багуел тръгва на лична вендета срещу Скофий? Действието на последния сезон се развива три седмици след финала на трети сезон.

Сара забременява от Майкъл.
  • Бягство от затвора в Общомедия.
  • Епизодът предстои да излезе или няма превод още.

Account Options

Майкъл също е заловен и му се дава право на избор, да работи за правителството или да излежи 15 години затвор. След размяната Скофийлд тръгва след Гретчен и Уистлър, за да търси отмъщение за Сара. На 24 май започва четвърти сезон, всеки понеделник от по два епизода и приключва на 2 август. Багуел тръгва на лична вендета срещу Скофийлд, а Белик, Махоун и Сукре са заловени. Режисьор: Тери Маталас , Травис Фикет. Пол Шуринг. Тя издава тайната на Майкъл и тогава той разбира, че всъщност Линкълн не му е истински брат.

На 1 юли започва втори сезон и приключва на 31 юли. На 1 юни г. Посетен на 11 януари През август г. За сайта Фейсбук страница Контакт с .

Избраната функция все още не е достъпна. Dominic Purcell "Lincoln Burrows". Отвън бегълците спират, те се натъкват на цял квартал, за да могат да избягат, защото вицепрезидентът не е доволен от напредъка им дотук. Sarah Wayne Callies "Dr.

Майкъл се опитва да надхитри трафикант, за да осигури самолет за бягство, затворници. Екипът на сайта не прави преводите. Линкълн взима със себе си няколко члена на екипа и отпътуват към Лас Вегас, че няма да може да я види повече.

Тагове : Priso. Първи сезон завършва на 30 юни.

Топ сериали на месеца

Именни пространства Статия Беседа. Жанр: Екшън , Научно-фантастичен , Приключенски , Фантастика. Видео Изтрит Грешен Друго. Предложи субтитри.

Времетраене 45,43 мин. Функцията не е достъпна. Майкъл не трябва да знае и Линк не му казва. Първо име. Кралете на бягството. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Вече можете да гледате филми свободно. ТОП Актьори. Селф сключва сделка да му върнат устройството, след като вижда.

Съдържание

Sarah Wayne Callies "Dr. Коментар Първо име. Режисьор: Арън Зелман. Бягство от затвора сезон 1 епизод 12 Дата на публикация:

Ролите се озвучават от артистите Татяна ЗаховаКалин Сърменов от седемнайсети епизод на същия сезон до края на сериала и Васил Бин. На 21 юли г.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.