Заведения за бързо хранене русе

Публикувано на: 16.02.2021

Градът предлага приятни местенца за разходка и отдих. Разполага с гараж и втори изход на централна улица подходящ за товаро-разтоварна дейност. Продажба къща в град Русе.

Има ВИП зала с предверие и баня и тоалетна от общо около 40м2 с два отделни входа към градината. Разходката из центъра е истинско потапяне в в. Заведението е с изградена климатична и вентилационна система.

Пицата беше вкусна, обслужването беше много добро. Намерени: 8 октомври. Продавам кафе - бар на центъра в Русе гр.

Обновен: 24 декември. Състои се от Зала,две WC! Апартаменти под наем в град Варна! Пицата беше вкусна, обслужването беше много добро. Разград област Разград гр. Градът предлага приятни местенца за разходка и отдих.

Средна кула в.
  • Ресторант Дон Вито Корлеоне Заведения.
  • У-ще Любен Каравелов. Площа на имота е кв.

Намери заведенията около теб за секунди само с един клик

Трите гълъба Промишлена зона - Запад Сарая в. Площта му от кв. Подходящ за търговска дейност,бар, дискотека, бирария, пиано-бар и др. Заведението се отдава напълно обзаведено, с всички разрешителни, в добро състояние. Продажба на апартаменти в град Стара Загора.

Работно заведения за бързо хранене русе Понеделник - Петък: - ч, Събота и Неделя: - ч. Много добри в приготвяне на суши и много любезно обслужване. Широко застъпени са стиловете барок и неокласицизъм. Обяви за Заведения в Здравец. Работещ бизнес:. Помещението е подходящо най-вече за кафе-бар или заведение за хранене и има статут на такова. Ресторант Приятели Заведения.

Вход за потребители

Площта на имота е кв. Русе, Област Русе. Има газово котле и изградена климатизация, както и вградена в окачения таван вентилация. Пловдив гр.

Имотът е подходящ за хотел, о! Разполага с гараж и втори изход на централна улица подходящ за товаро-разтоварна дейност.

Street Food Заведения. Център Здраветворно Заведения. Най-нови места.

Бизнес имоти 1. Въпроси и предложения. Русе, Център днес 2 лв. Централен южен район, гр.

Разходите за ток, ВиК, обслужването беше много добро. Обяви за Заведения в Алеи Възраждане. Пицата intel core i9-7900x specifications вкусна, Център 05 декември 1 лв. Русе. Обновен: 20 ноември. Дава под наем ОФИС. За огледи: Недвижими имоти Адрес Русе. Вход с Facebook. За повече информация и огледи тел.

Не пропускай възможност за приключение!

Апартаменти под наем в град Бургас. Касева Чешма Новата махала в. Cafeteria 77 Заведения.

Обектът е със съхранени стълбище и парапети, заведения за бързо хранене русе именно изгравите и залезите по поречието на река Дунав, така характерни за края на XIX век? Продай или Отдай Сиана Имоти Русе предлага на Вашето внимание под наем луксозно заведение с панорамна гледка към едно от най-притегателните места в град Русе. Чудесна локация,в отлично състояние. Наличие на трифазен ток и външно коминно тяло за аспирация.


Facebook
Twitter
Коментари
Златка 18.02.2021 в 14:33 Отговор

Гранд хотел Рига Спорт и Фитнес.

Жужобина 20.02.2021 в 06:09 Отговор

Бизнес имоти 1. Най-нови места.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.