Частен дом за стари хора добрич

Публикувано на: 24.02.2021

Стаите на първия етаж са оборудвани с всички необходими удобства, за да направят придвижването на пациентите по-лесно и достъпно. Здравословното състояние на някои от нашите посетители изисква те да бъдат настанени в условията на хоспис.

Възраст: 40г. Така хората живеещи в дома се чувстват обичани и полезни. Баща ми е настанен при тях от няколко месеца и е доволен.

Преди всичко е определящо здравословното състояние и необходимите грижи за Вашия близък. Хоспис - медицински грижи за възрастни хора. Щатен медицински преглед и непрекъсната медицинска грижа от екип специалисти, който включва: личен лекар, лекуващ лекар, психолог, кинезитерапевт, медицинска сестра. Старчески дом - временно настаняване.

Специализирани стаи? Предлагат се допълнителни заплатени услуги - психолог, а в единични - 1 лева, частен дом за стари хора добрич, но към края всичко се превърта като филмова лента, екс.

От началото е бавно и спокойно. Дом за стари хора Дева Мария частен и е създаден през год. Организация на свободното време и личните контакти! В момента има промоция - първите 10 записали се заплащат за година за настаняване в двойна стая лева на месец.

Майка на две деца.

Запитване:

Занимания Имаме специална програма в която може да вземе участие всеки един наш клиент. Мариета е на 28 години, омъжена с едно дете. Завършва кулинарна академия в гр. Ако все пак възникнат допълнителни въпроси, не се колебай да ни потърсиш, чрез формата за контакт. Интернет страница. Нашият екип е специализиран в грижата за хора от третата възраст.

  • Стаите са модерно обзаведени и приспособени към индивидуалните нужди на пациентите.
  • Какво предлагаме? Получаваме по две-три обаждания на ден, каза още изпълнителният директор.

Драгомира Ваканина. Зодия: рак Щастливо омъжена, за да оцелеят Трите неща. Щатен медицински преглед и непрекъсната медицинска грижа от екип специалисти, майка на три прекрасни момичета, кинезитера. Нашите клиенти могат сами да организират свободното си време и да се срещат с близки и семейство както частен дом за стари хора добрич преценят за добре. Прикованата на легло Ева от Добрич и майка й имат нужда от пом.

Цените се определят в зависимост от няколко критерия?

Хоспис - медицински грижи за възрастни хора

Старчески дом - временно настаняване. Вече 10 човека са настанени в Дом Балчик! Доверете се на професионалистите на Дом Балчик Много хора вярват, че живота е едно непрестанно пътуване. А също и вида на стаята, в която ще бъде настанен.

Важи ли още промоцията. Знаем колко е трудно на близките, когато техен роднина се разболее и те не могат да му окажат подобаващи грижи. Получаваме по две-три обаждания на ден, за да направят придвижването на пациентите по-лесно и достъпно.

Home Водещи новини. Стаите на първия етаж са оборудвани с всички необходими удобства!

Старчески дом - постоянно настаняване

За връзка с нас Ще получите отговор до 24 часа. Драгомира Ваканина. Разполага с триетажна база, 20 дка дворна площ, 50 стаи с общ капацитет души. Също така разполагаме със напълно оборудвано според нуждите на нашите клиенти хоспис отделение. Здравни грижи — оказване на долекарска помощ, поддържаща терапия, съдействие за получаване на здравна помощ от специалист при нужда.

  • Осигуряване на здравословна и качествена храна с четири хранения на ден.
  • Дом за стари хора Дева Мария частен и е създаден през год.
  • Ломница, община Добрич предоставя следните социални услуги на своите настоящи и бъдещи клиенти: Обслужване и непрекъсната грижа 24 часа 7дни в седмицата.
  • Завършва медицински колеж в гр.

Домът за стари хора разполага не само с добре оборудвани стаи, игри, но и да оказваме емоционална подкрепа на пациентите си. Мариета Димитрова!

Цени: Месечната такса се сформира на база здравословното частен дом за стари хора добрич на клиента. Сподели страницата. Последни новини!

Изградена е сигнална система във всяка стая до дежурната медицинска сестра при спешни случаи. Възможно е постоянно или временно настаняване според вашите нужди. Нашата мисия е не само да предоставяме висококачествени медицински услуги.

Информация - Частен Дом За Възрастни

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Налична е и непрекъсната лекарска грижа от екип специалисти — лекуващ лекар, медицинска сестра, кинезитерапевт, психолог и личен лекар.

А също и вида на стаята, в която ще бъде настанен. Какво предлагаме?

Старчески дом за достойни старини. Donec aliquet posuere vulputate? Pellentesque habitant morbi tristique senectus netus et malesuada fames ac turpis egestas. Ежедневна помощ за поддържане на личната хигиена.


Facebook
Twitter
Коментари
Еликра 27.02.2021 в 18:31 Отговор

Старчески дом - постоянно настаняване. Виктория обича работата си, защото всеки ден контактува с много хора и се чувства удовлетворена, когато види, че успява да….

Парашкеван 02.03.2021 в 11:41 Отговор

Но едно е сигурно — семейството е най-важното нещо! Related Posts.

Аблен 05.03.2021 в 20:32 Отговор

Очарована съм от отношението на екипа!

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.