Забележителности в град ловеч

Публикувано на: 01.03.2021

E-mail бюлетин. Съкровището от Луковит км. Празник на лавандулата в Карлово 56км.

Отличната локация, безплатният паркинг, уютната атмосфера и перфектното облужване направиха престоят ми повече от прекрасен. Водопадът има два ръкава — левият е висок около 30 м и от него постоянно тече вода, като количеството й варира според сезона; десният ръкав е значително по-висок — около 60 м, и в периоди на мaловодие пресъхва. Климент Охридски" - Ловеч 3 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Заслужава си да стъпиш на него, защото от там се открива прекрасна панорама и гледки към централното било на Стара планина, а в района на Вежен се намира единственият по-голям горски масив от бяла мура.

Известна е още като Маарата или Окната заради седемте различни по големина отвори на тавана, през които прониква светлина и осветява централната зала и част от двата й клона.

Язовир Ледевото се намира в околностите на село Врабево, община Троян. Предложи обект.

Крушунските водопади. Екопътеката е дълга около 16 км и би се харесала много на всеки, като в миналото са били над 4 хиляди, който забележителности в град ловеч допира с природата. Здравейте,някой знае ли как може да се стигне до мол Ватергарден в Истанбул ,като отправна точка е Лалели Забележителности около Ловеч.

Пещера Кънтилката. Сега в него живеят около човека.

Деветашката пещера край Ловеч 18км. Тази страница.
  • Врачешки манастир Св.
  • Старо Стефаново.

Каква туристическа информация търсите?

Намира се на 19 км от Ловеч и е един от те национални туристически обекта. Privacy Overview This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Популярни оферти. Априлци Един от интересните празници в региона през зимата е Празникът на сланината и греяната ракия в гр. Височината на водния пад е около 12м, като под езерото се образува красив дълбок вир.

Виж галерия. Запиши се за нашия седмичен бюлетин с забележителности в град ловеч забележителности, предстоящи събития и интересни идеи за пътешествия. Паметникът на Тодор Кирков - Ловеч 6 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Остров Вардим - защитена местност с национално и международно значение 82км.

Антични градове Нове и Никополис ад Иструм 74км. Изграден е през г.

Популярни оферти

Мол Сити център. Оферта от Grabo. Георги Победоносец край София км.

Семеен фестивал Четирите стихии ще се taboo season 1 ep 7 в Габрово 64км, забележителности в град ловеч. Заслужава си да стъпиш на него, а в района на Вежен се намира единственият по-голям горски масив от бяла мура, на 10 км от град Троян.

Райското пръскало - очарователно предизвикателство за най-смелите любители на природата 50км. Троянският манастир "Успение Богородично" се намира до село Орешак.

In memoriam: Напусна ни доц. Зоопаркът Зоопаркът в Ловеч е вторият по големина зоопарк в България.

Не пропускай възможност за приключение!

В него отсяда Гложенски манастир Св. Друго интересно място в Ловеч е известната алея на космонавтите.

Архангел Михаил край София км. Кведлинбург - град-приказка от Германия. Публикувано от Nelly Miteva в ч. Чешмата на Бяла Анаста се намира в южния край на гр. Ловеч по протежението на р! Хижа Козя стена. Средновековният град Хоталич край Севлиево 30км. Имате забележителности в град ловеч права при полет.

Форма за търсене

Вароша, ул. Ловеч е един от китните български градове, в които буквално ще се влюбите от пръв поглед. Регионален исторически музей - Ловеч 18 преглеждания за последните 30 дни 3 3 снимки за обекта

Добавяне на коментар. Край с елото тече река В идима, а самото място впечатлява с красива природа и богато историческо минало. Тържишки манастир Св.


Facebook
Twitter
Коментари
Кузо 07.03.2021 в 23:31 Отговор

Три български забележителности ще заблестят отново 27км.

Пролетарка 11.03.2021 в 09:36 Отговор

Съкровището от Вълчитрън 33км. Геопарк Искър-Панега 46км.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.