Течност за почистване на филтър за твърди частици

Публикувано на: 04.03.2021

Един от подходите за почистване на филтрите е изгарянето на частиците в пещ. Да не се добавя към високо октанов бензин. Загасете двигателя, изчакайте да изстине и източете водата.

Филтър преди 10 месеца. Често старите филтри могат да бъдат почистени и използвани наново. Тази обработка трябва да се извършва на всеки км. Аре пак нафтата ви е виновна! За всички мотори и агрегати като например дизелови и бензинови мотори, автоматични и ръчни скоростни кутии, диференциали и т.

Добавяйте веднъж на км. Тя позволява да се повиши ефективността на работата на блока и по този начин да се подобри производителността и студен старт, възстановява мощността. Подобрява студеното палене. Освен това притежава свойството да абсорбира водата и да предпазва от корозия, като същевременно се намали разхода на гориво и количеството на замърсители.

Добавка Fuel Line Cleaner - мл.

Складираното гориво без добавка влошава качеството си за 60 дни.

Product HTG

Прекомерният изпускан дим е признак за ненормално висок достъп на моторно масло в горивните камери. Благодарение на свойствата си против износване, против триене и изключителното си въздействие, слоят масло смазва и предпазва турбото при запалване на студено и в случай на недостиг на масло. По-бавни ли са екологичните автомобили? Не всеки начин на чистене обаче е препоръчителен.

Повишава цетановото число с до 3 пункта. Начин на употреба: Изсипете една доза мл в резервоара с дизелово гориво.

Автомобилите получават още един филтър Той ще предпазва от праха от износването на накладките. Повишава цетановият индекс за по-добро изгаряне. Ще имате възможност да въведете нужните за обработка на заявката Ви лични данни. Третирайте горивото през целия зимен период. Изпразнете охладителната система и напълнете с чиста вода?

ПП преди 1 месец.

Напишете отзив

Необходимо е процедурата да се извършва само в специализирани сервизи. Оставете двигателя да работи така около мин. Свойства : Разтваря и премахва всички отлагания от сажди и микрочастици от дизеловият филтър за твърди частици DPF. Тази структура се затваря с натрупването на частиците и дори прогарянето й на всеки или километра с движение по магистрала не помага.

Употреба - За профилактика: - добавете към горивото - съдържанието на опаковката е достатъчно за до 75 литри пощенска банка обединяване на кредити гориво? След почистване сменете маслото според предписанието на производителя. Тази високо ефективна формула намалява шумовете и осигурява оптимална работа на серво управлението. Още по темата: Защо карането само в града е проблем за дизелите. Предотвратява преждевременното окисляване на маслото на висока температура.

Може да се смесва със всички видове минерал.

Още Добавки

Добавка Fuel Line Cleaner - мл. Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за налягане от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите. Добавка за почистване на радиатори и охладителна система - Bardahl.

Премахва кондензати, смоли, предотвратява окисляването и улеснява следващите демонта. Тя уплътнява свръзките. Неговата задача е да почисти двигателя и течност за почистване на филтър за твърди частици система от всякакви замърсявания и отлагания на въглерод. Няма да повреди частите на двигателя или горивната система поради предозиране или по-честа употреба.

Изгаря и унищожава натрупани сажди във филтъра и катализатора. Добавка за почистване на утайки - Valvoline Engine Flush. Редно е течността да бъде добавена в специално предвиден и инсталиран в съответния автомобил резервоар.

По-бавни ли са екологичните автомобили? Агент за почистване на дизелови инжектори и намаляване на сажди. Операцията се повтаря 2 или 3 пъти.

Повишава цетановият индекс за по-добро изгаряне. След уплътняването се коригира нивото на охладителната течност. Една опаковка l ,третира 75 л бензин. DCC е подходящ за всички затворени системи с филтър за твърди частици.


Facebook
Twitter
Коментари
Севастин 06.03.2021 в 22:21 Отговор

За много замърсени системи изсипете продукта в 30 литра гориво. Почиства цялата всмукателна система на дизеловите двигатели.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.