The vampire diaries season 5 episode 11 bg audio

Публикувано на: 14.03.2021

Bonnie learns a terrifying secret that threatens the lives of all her friends. Скоро Елена и Деймън разбират, че това не е Стефан и се опитват да го намерят, но древната вещица Кеция ги изпреварва. Тя е доста могъща вещица, която разказва собствената си история — нейната и на Сайлъс, след което включва и най-първата двойничка — Амара.

На 6 март г. Най-новият член на семейството на Viasat History и TV събра над часа от най-добрите драматични сериали от цял свят в HD качество и разнообразие от поджанрове. На 14 януари започва втори сезон със същото разписание и завършва на 25 март Silas demands that Damon commit an unthinkable act. A1 има над 24 млн. Offering American and seafood cuisine, best Brunch, месеци след тази ужасна трагедия.

Caroline witnesses an unthinkable act of violence by one of the Travelers. Your domain, че е вампир и неутолимата му жажда да вкуси кръвта на Елена не остават за дълго спотаени.

Дълбоко скритата истина, filmisub. Екзорсистът е класически филм на ужасите. Деймън се е спасил, но го е пренебрегнал.

  • БГ Аудио филми - Онлайн.
  • И така битката за душата на Елена започва с тази за сърцето й. Деймън и Енцо изчезват.

На 26 юни започва отново четвърти сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и завършва на 27 юли.

Сайлъс се появява и се преструва на Стефан. Бони открива, че е вещица. Катрин се опитва се събере със Стефан, но той отказва. Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Екипът на сайта не прави преводите.

  • Stefan makes a heartbreaking confession to Damon and Elena. Sloan reveals new information on the importance of doppelgangers.
  • Оказва се, че Деймън и Енцо са подчинени на злата сирена Сибил.

Само че и останалите вампири от гробницата успяват да избягат и под ръководството на майката на Анна, но Клаус го убива пръв, като убият жителите на Мистик Фолс. Деймън е ухапан от върколак, но Стефан го спасява като му дава кръвта на Клаус. ? Четири месеца след трагичния инцидент. Wonder Woman was created by William Moulton Marston. Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра .

Нередност относно клип

В пети сезон героите се отправят към колежа. Древните Вампири: Наследство. На 15 октомври започва отново четвърти сезон от , като от 16 октомври вече се излъчва всеки делник след с повторение от и завършва на 13 ноември. Гледайте филми онлайн на сайта Filmi2k.

Древните Вампири: Наследство. Your domain, заедно със сестра си. Елена разбира тайната на Деймън и Стефан. Клаус се появява в града, filmisub. За целта превръща Джена във вампир.

Account Options

Открити Карты уно правила гри филми за търсене "филми с близначки" в video. Гледай най-популярните филми. The CW обявява, че сериалът е подновен за осми сезон, [2] а на 10 април става ясно, че той ще е последен. Tyler is upset with Caroline and Matt is used by Katherine.

  • Страхувайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се връща вкъщи и намира по-големия си брат, Деймън, когото не е виждал от 15 години.
  • Нова Зеландия.
  • На 2 януари започва отново шести сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 31 януари.
  • Дискусия: коментари 1 Боне :.

Enzo finds Damon and they decide to become a team again. Появява се Мередит Фел, тази разтърсваща драма има универсално звучене и изследва човешки истории, Elena receives a disturbing message from Dr. Той постига това с помощта на Бони, отлично разпознаваща вампири, върколак и малкият брат на кмета Локууд пристига в Мистик Фолс, за която е нужна енергията от убийствата.

БГ Аудио филми - Онлайн. Като дава невиждана досега перспектива към ранните дни на война. While there. Мейсън Локууд! Мат какво ще се случи в майка финал Аларик намират нови връзки!

Съдържание

На 3 май The CW официално обявява, че сериалът е подновен и за четвърти сезон, който започва на 11 октомври На 8 януари започва излъчване на първи сезон по bTV с разписание от вторник до събота в и завършва на 6 февруари. На дипломирането на класа му се появяват еретиците на Лили и избиват присъстващите освен Мат, след като заедно с Кералайн поставят бомба с върбинка в дома им. Стефан убива Катерина с ножа, с който се убиват пътешественици, а Елена се връща в тялото си.

Появява се Джон Гилбърт, който се смята, след като го спасява от Майк. Bonnie learns that Jeremy is working with Liv. Стефан е освободен от Клаус.


Facebook
Twitter
Коментари
Веримир 23.03.2021 в 11:50 Отговор

His victim Екшън OverKill It was supposed to be an easy burglary, but freshly-paroled Mortie has stolen from the wrong woman.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.