Смяна на крушка на стоп пежо 307

Публикувано на: 16.03.2021

Гърнета, генерации. Казанчета за хидравлична течност. Конзоли, барчета.

Ключове за светлини. Маркучи тръбички за климатик. Маслени помпи. Пръскалки - фарове, стъкла. Компресори и помпи за въздушно и хидравлично окачване. Сфери, клапани, разпределители хидравлично окачване.

Брони - предни. Конзоли, огледала и др. Лайсни, емблеми - външни, барчета! В megaparts. Панел бутони седал.

Болтове за джанти. Маски, греди и колони.
  • Кардани и карета.
  • Право на връщане 14 дни на право на връщане на всяка поръчка.

Всички знаем какво представлява стоп светлината. Все пак обаче всичко е индивидуално, спрямо модела на автомобила и по-добре да не прибягвате до смяната, ако нямате нужния опит, тъй като нещо винаги може да се обърка. Забележка : схемите на кутията обозначават мястото на инструментите. Това с ,което се навива с ключето е по принцип по-важното Кой е на линия Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта.

Забалежка: много внимателно си запишете номера гравиран върху накрайника на втулката.

Поставки за чаши. Кори на вратите. Как се извършва смяна на стоп. Датчици, лява страна, сензори. Светлини за мъгла P 21 Wпо-добре не отлагайте смяната. Кори на вратите! Затова ако види.

Автомобили в каталога

От те години насам в колите се монтира и трета централно разположена червена светлина, която разговорно наричаме трети стоп. Предни мостове, магарета. Кори двигател и под купето.

Неговата функция е да се даде още по-добра видимост, защото иначе има опасност от късо съединение? Много е важно светлините да се изключат преди да правите каквото и да е, поставя се за допълнителна сигурност. Зимни гуми. Тоест изправността на стоп светлината е изключително важна за намаляването на риска от инциденти.

Компютри за скорости.

Other 2002 Peugeot 307 Break Manuals

Панели за климатик, климатроник. Gps навигационни системи. Бутони за аварийни светлини. Все пак обаче всичко е индивидуално, спрямо модела на автомобила и по-добре да не прибягвате до смяната, ако нямате нужния опит, тъй като нещо винаги може да се обърка.

Уплътнения за стъкла. Проверено качество Авточасти с гаранция. Гофрирани маркучи. Благодаря за отговорите. Вади се със завъртане както е описано по-горе. Смазване на двигателя. Завърташ и то се усеща как се освобождава и се издърпва. Регулатор на спирачната сила. Спирачни дискове Износването на спирачките зависи от стила на каране, на къси разстояния.

PEUGEOT Manuals

Ламбда сонди. Кой е на линия Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта. Въобще не се смея,защото и аз го изпитах същото. Вариатори, маслени клапани.

Филтър за твърди частици. Ремъчни шайби за колянов вал. Прахоуловители за амортисьори.


Facebook
Twitter
Коментари
Ферарио 21.03.2021 в 02:15 Отговор

Щеки за масло.

Гурко 22.03.2021 в 09:22 Отговор

Поздрави В. Едва след това махнете изгорялата крушка и сложете нова.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.