Проверка на сметка на предплатена карта виваком

Публикувано на: 17.03.2021

Линеен режим. Виж повече тук.

Неограничени минути в страната. Последните новини от света на технологиите и иновациите. AndroidBG Разни Общи приказки. Страниците се опресняват автоматично. Яко ни цакат нашите оператори.

Кодова дума. Miss call. Отново на линия. Запомни ме. До 30 юни съществуващ клиент с повече от 10 предплатени карти трябва изрично да заяви кои от регистрираните на негово име 10 номера ще продължи да ползва.

Указател Телефонни номера Селищни кодове Международни кодове Международен указател.

Подробна информация за наличност в предплатената карта

Сметки и услуги. Виж какво ще ти разкаже за днешния ден. Поне моята логика е такава. Устройство в сервиз. Smart аксесоари. В моят случай са в издънка, щото ако беше за смартфон, можеше да кажат че някой го е активирал, но тук им лъснаха престъпните намерения.

Със смартфон явно е най-сигурно, че съществува но таксуват. Таблети и Лаптопи. Интернет Оптичен интернет Интернет по медна свързаност Интернет за отдалечени места. Зареди суми на предплатени карти без ваучери. Картите на Съдбата никога не лъжат?

Интересното е, от pepy1, проверка на сметка на предплатена карта виваком, защото може да се забрани изпращането на смс-и от определени номера Проблемът е че дъщеря ми е 1-ви клас и не искам още да и купувам смартфон.

Account Options

Мнения: Теми: 17 Член от: Репутация: Когато отидох в офис на мтел тогава, всички хвърчаха около мен като пеперуди, "щото тоя бил с кзп-то". Току що вдигнах лют скандал на , защото някаква технически неграмотна служителка ми говори докато аз говоря и не ме изслушва. При въпросът ми: Може ли да отделим едната карта на друг клиентски номер и да бъде ограничена до 50лв.

До 30 юни съществуващ клиент с повече от 10 предплатени карти трябва изрично да заяви кои от регистрираните на негово име 10 номера ще продължи да ползва. Гласова Поща. Заменете стандартния сигнал "Свободно" с подбрана мелодия и изненадайте всички, които ви се обаждат. Програма за лоялност. Млад човек като теб и мен който си четем смесите може да се реагира.

Информация за наличност по сметка

Ако не прочетеш какво са ти пратели накрая на месеца плащаш от горе! Съответно няма как някой да му "звънне" ако не е вкаран в телефонната книга на часовника заради съображения на сигурност на децата. Нали нета след бързите МБ се ограничава на ниска скорост и е безплатен. Писах им на имеил да ги спрат.

Пуснах жалба до омбудсмана.

Регистрация Вход. И аз имах протести за едни международни смс-и преди няколко месеца. AndroidBG Разни Общи приказки.

Настройки за устройства Телефони Таблети Устройства за пренос на данни. Не стигай до задънена улица, избери правилната посока в живота с помощта на Оракул. Нейната карта, пак е блокнато. А поради отказан достъп до приложението от работодателя ми на служебната карта на а1 - просто я върнах.

Тото резултати.

Писах им на имеил да ги спрат. В този случай на смяна на регистрацията неизразходения баланс по прехвърляните предплатени карти номера ще се ползва от новия потребител. Провери текущите си сметки и баланс.

При въпросът ми: Може ли да отделим едната карта на друг клиентски номер и да бъде ограничена до 50лв. И аз имах протести за едни международни смс-и преди няколко месеца. Дъщеря ми 12г е на абонаментен план 35лв месечна такса.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.