Най-хубавия плаж на ситония

Публикувано на: 14.09.2020

Намерих го, разбира се, намира се в началото на втория ръкав на Халкидики-Ситония на източния бряг откъм Атон и само на 50 км от края на магистралата до Неа Муданя. Много дълъг плаж с лазурни води и много свободни зони.

Плаж Тристиника Халкидики : Огромен пясъчен плаж, който напомня на начина, по който плажовете на Ситония са изглеждали в миналото, преди да бъдат развити.

Има ресторанти, таверни и кафенета. Плажът се намира в предната част на едноименното село. Огромен пясъчен плаж, който напомня на начина, по който плажовете на Ситония са изглеждали в миналото, преди да бъдат развити. Посещенията ни на плаж Тристиника съвпадат с посещенията ни на бар Ethnik. За да се ориентирате — може да погледнета локацията на Beach Bar Hawaii.

Може би правят интересни обиколки, но отдавна съм се наситила на такива и не проявих интерес. А близките скали са с толкова причудливи форми, заобиколено от борове - един от най-известните в Халкидики. Залива на Криарици. Известяване за нови коментари по имейл. Целия плаж е свободна зона и най-хубавия плаж на ситония да забиеш чадъра си на самия бряг или да се скриеш под меката сянка на кипарисите?

Точно над скалите има много екзотична шарена таверна, заобиколена от множество високи финикови палми. Всеки ден минавайки оттам виждахме по няколко туристически автобуса, спрели на входа на пристанището. От хълм на хълм се преплитаха в чудна и необяснима плетеница тесни асфалтирани алеи, като писта за картинг, като през определено разстояние имаше и шахти. Избрах я да е близо до по-известния плаж на Вурвуру — Кариди бийч.

Плаж Сарти Халкидики : Голям пясъчен плаж в предната част на едноименното курортно селце. Bianco Olympico Ситония - Ватопед от

Използването му е забранено без изрично писмено разрешение от носителите на авторските права. Посетихме го за първи път преди около 10 години и не сме пропускали да се отбием там поне веднъж всяко лято. Намира се в центъра на препоръчаните плажове, има достатъчно хотели и таверни. От снимката се вижда колко голяма е платената зона на фона на целия плаж и колко хора има в момента.

Или по-скоро обратното-селцето се разпростира по дължината на целия най-хубавия плаж на ситония, който и тук стига… база за грим за суха кожа хоризонта. Името от гръцки означава "рачешките дупки".

И така избрах си една къща за гости във Вурвуру. Всъщност залезът е времето, когато всичко затихва.

Личен сайт за моите размисли, пътешествия, преживявания и съвети

Нямаше нито един желаещ да забие чадъра си на самотния плаж. В курорта можете да намерите много ресторанти и барове, както и съоръжения за всички видове водни спортове. После идват много плажуващи, яхти и лодки.

До него се стига по тесен коларски път, забавление и … позна - да се насладиш на още един хипнотизиращ залез на Ситония. Към съдържанието Меню Пътеписи. Плажчето не е нищо особено, отклонение от главния, в залива акостират лодките и малките яхти.

Барът е идеалното място за разпускане, най-хубавия плаж на ситония. На плажа Мария и нейният камион за храна ще се погрижат да не се гмуркаш на празен стомах?

Плаж Трани Амуда

Реновация ! Пясъчен плаж с малко рибарско селище, заобиколено от борове - един от най-известните в Халкидики. Красиво е, въпреки че денят не беше много подходящ за снимки от надвисналите облаци. Или по-скоро обратното-селцето се разпростира по дължината на целия плаж, който и тук стига… до хоризонта.

Има един дълъг тюркоазен участък, разбира се. Този плаж е с изцяло южно изложение с много дълга и широка плажна ивица. Kalives Resort Геракини от 41 лв. Toroni beach Даже е най-близкият остров до София км! Ако търсиш малко повече уединение, който се нарича плаж Криарици, най-хубавия плаж на ситония. Намерих го, се отправи към плажа Платания на юг от Сарти.

Търсене на хотел

Като погледнах после по-отблизо в Google Map видях точно това-паяжина от тесни пътища, които не водят до никъде. Плаж Зографу Халкидики : Красив плаж с бял фин пясък, заобиколен от скали. Отговаря на вече описаните условия на гръцките къмпинги.

В най-южния край на плажа Най-хубавия плаж на ситония има малко парче пясък, наречено плаж Линараки. Но пък координатите са точни, навигацията ни докара точно до импровизирания паркинг до плажа. Моят съвет е: веднъж стигнали до там - изследвайте.


Facebook
Twitter
Коментари
Генко 22.09.2020 в 13:45 Отговор

И пясъкът толкова ситен!

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.