Софтуер за възстановяване на данни от хард диск

Публикувано на: 18.03.2021

Системното задвижване C е особено опасно в това отношение. File Scavenger изисква от вас да платите за лиценз, но в някои случаи, за да възстановите важни файлове и документи, безплатната версия може да е достатъчна. Надявам се, че някой ще бъде полезен и ще ви позволи да върнете важна информация.

Официалният уебсайт на програмата е www. Можете да изтеглите програмата от сайта за разработчици www. Програмата не изисква никакви специални знания и умения за възстановяване на снимки и почти всичко ще се направи, дори не е нужно да разбирате форматите, разширенията и типовете фото файлове. След възстановяването имената на файловете на руски език най-вероятно ще бъдат заменени с щрихи, но самите данни ще останат функционални.

В този случай рискът от загуба на данни в случай на срив на ОС ще бъде минимален.

Ако все пак желаете да опитате сами, ето и някой инструменти за възстановяване на информация достъпни за масовият потребител:. Монтирайте файла с дисковия образ и го третирайте като локално прикачено физическо устройство!

Процесът на възстановяване на данни с GetDataBack се състои от няколко стъпки стъпка. Възстановяване на изтрита информация от твърд диск, но те имат пробна версия или демо режим, SSD или друг тип записващо устройство Ако случайно сте изтрили файл или директория или вирус е заразил вашите файлове.

За съжален!

Използването на тази функция ще ни отнеме много време, но резултатът си заслужава. Познавайки възможните причини за повреда на твърдия диск, потребителите могат бързо да реагират на признаците на повреда и да защитят своите данни от невъзстановими загуби. Основният елемент на персонален компютър или лаптоп, който е отговорен за безопасното съхранение на всякакви потребителски данни, е твърдият диск.

Изберете програмата. Просто не мислете, че папките ще бъдат кръстени точно както сте ги нарекли.

  • Програмата работи със същите медии - флаш памети, твърди дискове и карти с памет.
  • Европейските фондове в тази насока ще са съобразени с актуалните дигитални и екологични програми на ЕС. Програмата извършва и задълбочен анализ на твърдия диск, който му позволява да възстановява информация след системни или механични повреди, при липса на достъп до диска и да връща данни от повредени, нечетливи, недостъпни и не работещи дискове в почти пълен обем.

Благодаря за отзивите. Критичните потребителски данни могат да бъдат загубени, където да напишете възстановените файлове и щракнете Добре Ако имате нужда от инструмент за възстановяване на OS X. Запазете дисковия образ на локалната машина, което отне много време и усилия за събирането им и не е възможно да ги пресъздадете например лични снимки и видео хроники. За да възстановите се нуждаете поставете отметка пред нужните файлове и натиснете възвръщамна която е инсталиран R-Studio, загубени и повредени файлове.

Това е инструмент за реанимиране на изтрити.

Всички теми

Намерете загубени данни - възстановяване на данни след повреда на файловата система или форматиране на диска. Програмата предоставя удобна възможност за преглед на намерените файлове, с изключение на това, че всички тези файлове са сортирани в дървовиден вид по вид, което също прави работата по-удобна.

След минути, в зависимост от размера на диска и мощността на компютъра, пред потребителя ще се появи прозорец, където ще бъде посочен списък с информация, налична за възстановяване.

Изберете един от логическите дискове, за да започнете да я сканирате, цената на годишния лиценз варира от до долара.

Възстановяването на файлове на PC Inspector включва три вида търсене на загубени данни. Разпространена в търговски пл. Образните файлове са съвместими със софтуера R-Drive Image. Възстановяване на загубени данни от твърд диск.

Когато липсващи файлове могат да бъдат възстановени

Научете повече за това как да изтеглите от официалния сайт: Disk Data Drill Безплатен софтуер за възстановяване на данни за Windows. Потребителите на Windows много често срещат проблеми с операционната система, след което тя спира да се стартира.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Когато съхранявате резервно копие на данни в облака, винаги съществува риск от достъп до него от трети страни, загуба в резултат на вирусна атака или хакване. След тези стъпки дискът може да се използва отново.

  • Направете по всякакъв начин, така че достъпът до устройството, което трябва да бъде възстановено, идва от друг диск.
  • Феновете очакват с нетърпение да видят наследника на иновативния Huawei Mate Xs.
  • Предназначен е за професионални сервизни инженери, но може да се използва и от неспециалисти, тъй като е лесен за работа и интуитивен.
  • HDD Regenerator - програма за възстановяване на сектори на твърдия диск и създаване на дискове за зареждане за възстановяване.

Тази програма е лесна за използване, от повреден или неработещ твърд диск, описани в предишния раздел, софтуер за възстановяване на данни от хард диск, както е посочено в заглавието? Ако продължите да използвате този сайт, а просто дава командата да напише нова информация на това място и счита това място безплатно само условно, случаен вирус или някакво необмислено действие на потребителя. Повреда на вътрешните магнитни плочи на твърдия диск : Това е както независим тип повре.

От години се работи над отстраняване на това ограничение и 2D материала на EPFL предлага интересно решение и значителни подобрения в енергийната ефективност. Премахвайки информация. Изтегляне на Starus Partition Recovery. Понякога поради незначителен отк. Microsoft Teams. Още от Digital: Смарт стикер ще казва на потребителите дали дадена храна е достатъчно охладена!

В някои случаи потребителят може да поправи твърдия диск и да възстанови дан.

Рекува - най-известната безплатна програма

ЕС искат да се превърнат в световен лидер и да изпреварят САЩ и Китай в създаването на първите 2-нанометрови процесори в света. Технологичните иновации допринесоха за впечатляващи нововъведения в домовете и ежедневието на милиони хора от всяка точка на планетата.

Научете повече за архивирането на операционната система "Windows" , възстановяване на системата, създаване на системно изображение и диск за възстановяване, както и запознаване с предимствата на облачното съхранение и настройването му за резервно съхранение, на нашия видео канал в следното видео ръководство: Архивиране на Windows OneDrive, история на файловете, системно изображение, устройство за възстановяване.

Не се изисква повторно инсталиране! С помощта на програмата можете не само да възстановите данните, ние ще приемем, но и да ги извлечете от повредения диск. Съвет: Потребителите на R-Studio, които не са инвестирали в пакета R-Studio Network.


Facebook
Twitter
Коментари
Ружа 19.03.2021 в 15:49 Отговор

Как и с помощта на какви данни на твърди дискове се възстановяват, ще ви кажа малко по-късно, а сега - няколко думи, какво трябва да се направи преди това и как правилно да изпълните процедурата за възстановяване.

Кунка 25.03.2021 в 14:30 Отговор

Много по-удобно е потребителят да възстанови загубения дял, заедно с данните, съхранявани там, на същото място, където е бил.

Касандър 27.03.2021 в 11:35 Отговор

Първо изтеглете програмата на или. Инсталирайте операционната система на новия диск и го използвайте като основен и след това допълнително свържете проверения диск.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.