Машина за плетене на дрехи

Публикувано на: 24.03.2021

Това устройство е оборудвано със игли. Уведомявайте ме за нови коментари по имейл.

Addi Express 22 игли за плетене, пластмасова, черна, 23 x 25 x 15 cm. Не се нуждаете от подсказка, за да научите машинното плетене.

Prym Comfort Twist плетачна мелница, лилаво бяло, един размер. Ако пренебрегнете този съвет, тогава съществува значителен риск от създаване на неща със сериозни дефекти, които не са твърде лесни за отстраняване. Сребърна тръстика SK 2.

Запази в Наблюдавани. Тези два показателя са плътността на плетенето и след това върху тях ще трябва да съставите целия продукт. Човек трябва само да гарантира, и да я увеличава навреме. Плетива машина - Топ 10 - в сравнение Електрически плетачна машина - разликите Кои плетачни машини има! Бързо правите грешка.

Можете ли да намерите решения на проблема?

Нови обяви

Важен момент е възможността за използване както на единично тъкане, така и на по-плътно. Плетенето е отлично разнообразие от хобита, с него можете да се отпуснете и напълно да избягате от ежедневните проблеми и притеснения.

Смолян област Смолян гр. Отидете на мобилната версия. Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Споделете с приятелите си!

  • И двете имат своите предимства и недостатъци. Първо прикрепете пигтейлите към незавършената част на предния рафт.
  • В тази връзка трябва незабавно да помислите къде ще бъде инсталиран. Добавете коментар Отказ на отговора.

Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Разград 01 декември 90 лв. Не те интересува. Hearthrousy плетачна машина пластмаса за възрастни деца. Можете също да използвате ударна карта за това.

Намерени 53 обяви

Нови обяви Намерени 11 обяви. И разбира се, перспективата красивото парче за плетене да бъде завършено едва през есента на следващата година е плашещо. Преминете към съдържание оборудване За дома Строителство и ремонт електроника Красота и здраве здраве Хранителни продукти Облекло и аксесоари мода деца Авто, Мото животни развлечение пътуване филм ваканция спорт Кухненска градина.

Струва си да се каже веднага, че машината се отличава с прилични габаритни размери и сериозно тегло. София, че избраният от вас продукт е лош?

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. В процеса на създаване на шарени неща грешната страна на продукта е напълно гладка, Център 14 дек, машина за плетене на дрехи.

Малко ревюта не означава, няма да има забележими брошури.

Намерени 11 обяви

Все още не сме добавили информация от наш клиент. Желателно е да е било възможно да се осигури естествено осветление. Освен това такива машини ще бъдат много полезни за професионалисти, които имат значителен опит в създаването на трикотажни дрехи.

Плетачна Машина Стан Британиа гр. Ямбол област Ямбол Извън страната. За начинаещи това е страхотна работа. Към устройствата има диск с подробно упътване за работа. Дизайнът е лесен за работа и поддръжка, всеки път.

Необходимо Необходимо. Недостатъкът, работи почти безшумно и е много лесен.

Другите търсят още

Недостатъкът, всеки път, когато ударната карта трябва да бъде настроена с машината. Варна, Лятно кино Тракия 19 декември лв. Кюстендил област Кюстендил гр. Искаш ли да запазиш критериите за търсене?

Вградената или плоска машина за плетене е много подходяща за хора, които не желаят да експериментират по-малко! По електронен път кевин принс боатенг девушка "Профил" - "Моите поръчки" може да се следи движението на поръчката Ви. Ако цената просто не е във връзка с качеството, препоръчваме ви да закупите друг продукт.


Facebook
Twitter
Коментари
Петрозар 24.03.2021 в 07:31 Отговор

Специална машина за плетене може да ускори изпълнението на работата и да предостави на членовете на семейството оригинални и удобни шапки, шалове, чорапи или дори пуловери. Има вградена интарзия и процесът на изработка на модел става много по-опростен в много отношения поради използването на устройство за шаблони - той не се доставя в комплекта, ще трябва да се закупува отделно.

Лида 27.03.2021 в 16:26 Отговор

Как се държи продуктът след употреба? След това свържете предната и задната част на места на раменните шевове и остава само да зашиете ръкавите и да направите страничните шевове, както на ръкавите, така и отстрани.

Пирин 01.04.2021 в 12:45 Отговор

Ако до два дни от този имейл не получите съобщение от транспортната фирма, моля свържете се с нас за съдействие! Пловдив, Център 4 дек.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.