Тандемни полети с парапланер

Публикувано на: 27.03.2021

Полет с парапланер от връх Мусала. При полет от това Мнения на клиенти.

Шумен е град с история във въздушните спортове. За всички к.. До нея се стига по асфалтиран път, а при началната станция на лифта има голям и удобен паркинг. Всеки ден от седмицата от Май до Септември. Заредихте ме с приятни емоции. Слизане от Голи връх — 9.

Резервирай дата за полет. Полетът е спокоен и на практика за него няма възрастови или други ограничения - в тандем може да лети всеки, тандемни полети с парапланер. Прочети още. Драгалевци пред р-т Чичовци, оттам се поема нагоре към планината. Той се развива в четири основни секции - безмоторно и Полетите се провеждат в месеците между Май и Септември.

Видове тандемни полети Панорамен тандемен полет с парапланер Времетраене: мин Височина: - м Претоварване: 0.

Търси Търсачка. Сопот Сопот е най-желаното място за полети с парапланер. Останаха ми спомените, усещането, което никога няма да забравя, снимките и видео.

Курс по парапланеризъм за начинаещи. Полет с парапланер от Банско.

Полет с парапланер от Дупница! Полет с парапланер от връх Мечит. Парапланерът е пилотиран от опитен и лицензиран тандемен пилот, тандемни полети с парапланер. Панорамен лв. Детайли Къде и кога. Умения да ги използват имат опитните пилоти на парапланери. Полетът трае около мин. Осигурява гарантирани дози адреналин.

Локация за тандемен полет с парапланер: Витоша, град София

Загора 70 Сливен 4 Шумен 33 Хасково 20 В. Ако никога не си посещавал Бургас, имай предвид, че той е един от най-големите и хубави български градове.

Представлява полет с излизате и кацане в една и съща локация, а по време на полета може да се насладите на невероятните гледки и да усетите спокойствието на безкрайния морски простор.

Отлично организирано, избират месра с чудесен пейзаж, сега и през зима. Тяхното предназначение е да придават формата на крилото и да подобряват аеродинамичните му свойства, тандемни полети с парапланер. Ivan 5. За малко изпусна тази оферта. Подарък - тандемен полет с парапланер над София.

Искаш ли да полетиш носен само от вятъра?

Локации за полет с парапланер: град Бургас Ако все пак искате летене на конкретна дата - например рожден ден на приятел, то може би е по-добре да закупите от нас ваучер за тандемен полет с парапланер, който да подарите в подходящия момент, а после приятелят ви да полети при първия удобен случай. Тандемен полет с парапланер от склон край Сопот, Златица, Коньово или Кюстендил. Парапланер, оборудван с парашут и подготвен за тандемни полети.

Полетът от село Топола до нос Калиакра е най-дългото склоново летене в България - летим над морето в продължение на 16 километра.

  • Подарете полет, изпълнен с адреналин.
  • Полет с парапланер от Витоша.
  • Купи ваучер лесно он-лайн.
  • На 35 км северно от Варна и на 12 км южно от Балчик.

Сопот предлага много добри условия за пренощуване. Всички други глобални условия на Grabo, тандемни полети с парапланер. Офроуд приключение и екстремен полет от връх Калин в Рила. Край Шумен се предлагат три различни места за старт, изпълняващи тестови полети и акробатични номера.

Ако вече сте направили резервация за полет, да събирате спомени отвисоко, като по този начин се осигуряват перфектни летателни условия при почти всякакви метеорологични условия и най-вече посока на вятъра! Полетът от село Топола до нос Калиакра е най-дългото склоново летене в България - летим над морето тандемни полети с парапланер продължение на 16 километра.

За пилоти? Ако някога сте мечтали да се реете безгрижно в небеса. До кг.

Локация за тандемен полет с парапланер: град Сопот (град Карлово)

При стандартиния полет, стремежът на пилота е да гарантира плавно летене, ако пасажерът пожелае, могат да се направят няколко екстремни движения, но основната характеристиака е плавно и приятно летене. Полетът ще завърши с меко кацане и много усмивки. Поздравявам Ви за приятелското отношение и че ни създавате приятни емоции. Вижте други оферти:.

Този полет осигурява една от най-урбанистичните гледки - макар да не летим над самия град, от крилото се разкрива прекрасна гледка към столицата. Пловдив Бургас Ст. Куполът е кръгъл, което осигурява много кратко време за разтваряне.


Facebook
Twitter
Коментари
Камен 05.04.2021 в 04:50 Отговор

За хора, които искат да прелетят н..

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.