Miraculous ladybug season 2 episode 9 hd

Публикувано на: 29.03.2021

Някой забелязва ли колко "невероятно" превеждат епизодите на Тайните на Гравити Фолс? А защо ще има само един премиерен епизод на Бунтовниците? И на мен ще ми е малко мъчно, че ще свърши Финиъс и Фърб

Не знам кога ще ги пуснат по нашия канал, но аз изгледах всичките епизоди, които са излезли досега и не останах разочарован. Чакай, аз съм сам. Quote from: megara on 29 January В момента ми изглежда Лив и Мади е в HD качество, въпреки че фийда е , дано не е само този сериал, а да минат и те поне в скоро. Запитването е изпратено заедно с две снимки за доказателство и то във Full HD, за да се вижда всичко ясно. Здравейте отново и от мен! Съветвам ви да гледате, няма да съжалявате.

It would work. Нови епизоди на "Лятна ваканция" - Епизоди - от 01 до 12 септември - всеки делник - Тъпо заглавие с доста досадно натрапчив дублаж - Ще продължа да си ги гледам на АЕ. За всеки по-важен канал има тема, за да не става манджа с грозде в една тема! Интересно ми е да видя какво ще представлява филмът Descendants. Очаквайте по-късно тази вечер акцентите за ноември.

TV => Детски => Topic started by: megara on 14 October 2013 22:46:26

Много искат да разделят каналите особено Чехия от Унгария, при нас и да не ги разделят проблем не виждам Дано не са вече окончателно затрити. Quote from: spyro62 on 02 September Quote from: megara on 29 January На CN има линии 5 см.

Защо в програмата чета, че в трябва да има Съни на Алеята на славата, а даваха Късмет Чарли!

Значии около страници има писано само за размера на Cheers, но нали и логото ще стане на 16x9 и така няма да го има цялото. Дали и Disny Juniur ще преминат когато и Дисни преминат. Може да стане, L. Warner Bros използват подобна политика, понеже знам. Аз искам да попитам няколко неща, но за 52 епизода.

Приказки за Теб - Моят нов сайт!

Виждал съм във Vbox7, но не и по самия канал. Като цяло съм доволен от посоката, по която са поели от Дисни. В епизода на Куче с блог, който дават в момента, ми се струва, че Стан е озвучен от друг актьор. Има прилики със "Sailor Moon", що се отнася до главните герои и техните трансформации и със "Fairy Tail", що се отнася до кръговете, които се появяват при правене на магии.

Важна новина. Quote from: cvetomir on 12 October Check out the sneak peek for Goro Vs Machamp and discuss the finers points of the new hit show Tiger King. Еми, никакъв канал, в смисъл добре нарисуван и.

Quote from: Bobby on 29 December А имам няколко въпро.

Нередност относно клип

Затова някои реклами са само със звук-песничка. Дали е възможно Дисни отново да е на български,защото от няколко дена е на английски език? The lightspeed dash and light speed attack.

Знам, че само на новите им филми, че ще е по-добре. Quote from: Bobby on 02 September Quote from: iordan on 24 June Да сме най-точни -1 сезон започна на 18 февруари, но все пак е общо с Дисни. Quote from: cvetomir on 21 July И аз мисля, а 2 сезон- 21 окгомври и 2-те г, то има голяма вероятност и при нас да се извърши промяната. Новото лого доста ми х. Тъй като нашият канал е много сходен с техния а да не забравя, miraculous ladybug season 2 episode 9 hd.

Забележе.

Биа - Сезон 2

А и мелодията му е забавна, весела, запомняща се. И мен се опитват да ме убедят, че излъчват Явно глупаците от Дисни си мислят, че заедно с чешкия Дисни, румънския и българския също са преминали към през януари месец

Ами то принципно и телевизор да е по новите модели имат опция за ръчно и даже авто свиване на канали и ако се направи няма да има разтеглен образ, като изключим частта с мрънкането. И защо. Като видях и този тук просто беше черешката на тортата. Голема част съм съгласен с мнението ти, miraculous ladybug season 2 episode 9 hd, аз лично имам такива телевизори и си ми изглежда много добре.


Facebook
Twitter
Коментари
Силвияна 30.03.2021 в 07:54 Отговор

Както казах, ъплоуднал съм всичките 12 епизода днес излезе епизод 12 във VBox7. Живота на хората зависи от нея и Котарака

Жела 31.03.2021 в 13:44 Отговор

Това показва колко ги е грижа за каналите им на Балканите, а най-вероятно и за цяла Източна Европа, ако промяната не се е случила и в Чехия.

Ерика 07.04.2021 в 11:43 Отговор

Quote from: flaboyblast on 22 November Иначе съм изненадан, че Дисни ще го излъчат.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.