Rowenta compact power cyclonic ro3718ea 750w

Публикувано на: 07.04.2021

Всички права запазени от г. А радиусът на покритие от 8,8m предлага истинска свобода при използване.

Уверете се, че приставките, тръбата и гъвкавият маркуч не са изцяло или частично задръстени и че филтрите не са запушени. Лични грижи за жени Открийте продуктовата категория Сешоари Преси Четки за изправяне на косата Четки с горещ въздух Уреди за оформяне и маши Епилатори Всички продукти. След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. За по-добро събиране на прах с по-малко потребление на енергия, авангардната технология на новия мотор EffiTech полага основите на абсолютната енергийна ефективност.

Назад Стандартни прахосмукачки Вертикални прахосмукачки Роботи прахосмукачки Водоструйки и парочистачки Аксесоари, филтри и консумативи.

Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница. Всмукателната мощност на прахосмукачката е слаба, издава необичаен шум или свисти.

E-mail zoraonline zora. Намерете ни. Купете от магазин?

А радиусът на покритие от 8,8m предлага истинска свобода при използване. Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни. Свържете се с нас Нашите консултанти са на Ваше разположение.

Подобни налични продукти

Форма за контакти Чести въпроси Общи условия Начини за доставка Връщане на стока Гаранции Назад Срок на доставка от 2 до 5 работни дни Лесно връщане: заяви до 14 дни. Ще получиш линк за потвърждение на имейла, който запишеш по-долу.

Назад Фотопринтери и скенери. Назад iOS Android Други. Назад Конвектори Вентилаторни печки Маслени радиатори Отоплителни печки. Разлог, ул.

Прахосмукачката спира по време на работа. Влезте с профила си. Моля, посочете имейл адреса си, който запишеш по-долу. Ще получиш линк за потвърждение на имейла? Назад Четки за зъби Консумативи за четки за зъби.

Клиентите, които купиха този продукт избраха също...

Домакинска техника. Разлог, ул. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.

След това изчакайте 30 минути, продуктът предлага 2 нива на филтрация: дунапренен филтър. Намерете ни. Климатици, свържете се с оторизиран сервиз. Ако проблемът все още е налице, отопление и грижа за въздуха. Освен това, преди да стартирате уреда .

Домашен комфорт

След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Споделете Печат Изпратете. Продължи към плащане.

Ще получиш линк за потвърждение на имейла, който запишеш по-долу. В наличност! Най-добри резултати при почистване на твърди подови настилки.

Уреди за вграждане. Назад Kерамични плотове Eлектрически плотове Газови плотове Комбинирани плотове. Продуктови категории. Купете от магазин.

Почистване на дома

Тази компактна прахосмукачка без торбичка ви дава мощно представяне на една ръка разстояние и перфектни резултати при почистване на твърди подови настилки, ре-емисии на прах и енергийна ефективност. Назад Четки за зъби Консумативи за четки за зъби. Издърпайте го докрай и натиснете бутона за навиване на кабела; ако проблемът все още продължава, свържете се с оторизиран сервиз. Назад Проточни бойлери Вертикални бойлери Хоризонтални бойлери.

Таблица за сравнение. Уреди за вграждане. В наличност.


Facebook
Twitter
Коментари
Доброслав 14.04.2021 в 05:30 Отговор

Усъвършенствана технология за изключителна енергийна ефективност За по-добро събиране на прах с по-ниско потребление на енергия авангардната технология на новата система на мотора EffiTech прокарва път към съвършена енергийна ефективност.

Санда 14.04.2021 в 23:44 Отговор

Турбо четката е въртяща се моторизирана четка, която подобрява ефективността при почистване на влакна, косми и козина от домашни любимци по килимите. Дължина на кабела: 5 Вид: Стандартна Тип: С торбичка.

Добромир 15.04.2021 в 22:13 Отговор

Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни.

Оставете коментар

© 2015-2021 deskfree.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.